reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As ja się gówniarstwem nie przejmuje przykro mi było ze moje dziecko w dniu swojego święta spotkała przykrość:-:)-:)-(
Natalineczka faktycznie ciężko znosisz ciąże:-(ja z Antkiem miałam podobnie:eek:
a brokuły to ja koffam po absolutnie każdą postacią tak jak kalafior i kalarepkę:tak::tak::tak:
11 lat temu o 12.54 urodził się mój pierwszy syn:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:jejku jaka ja wtedy byłam dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dziś jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wiem kochana,że Ci przykro,ale na gówniarstwo nie wychowane nic nie poradzisz.:no:
A ja Ci tak powiem
Moja starsza to by ich tak z błotem zmieszała,że by nie wiedzieli jak się nazywają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,ale ta zołza mała to zawsze potrafiła do pionu postawić i dziecko i dorosłego,a Kuba też by się popłakał i przybiegł z mega rykiem do domu.
Ot dziecko i dziecko-podobno od jednej matki.:szok::szok::-):-)
Dobrze będzie,przytul go ,wyściskaj i powiedz,że to gówniarstwo nie wie,że żyje to jakim prawem wymagania stawia?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak im nie odpowiada to niech oni przyniosą i poczęstują.Adam też chętnie zje tych "lepszych " cukierków :tak:;-):-):-)

Mialam pisa ze Kerna pwnie patrzec teraz na brokuly nie moze hihihi.
Smaki w ciazy sie zmieniaja .Mnie tez na polowe rzeczy odrzucalo :-(.
NATALINECZKA zycze aby fasolka ie dawala ci juz wiecej w kosc :-).
MALINKA kurcze co za dzieci :-(.Przykro mi ze Adamowi w dniu swojego swieta koledzy zrobili przykrosc :-(.
A robicie dzis dla niego mala imprezke?

Oliwka spi juz od prawie 2 godzin.Jak sie tylko obudzi to dam jej serki i lecimy na sanki.Musze wejsc na poczte i do sklepu po ziamniaki.Wrocimy to wezme sie za obiad .A pozniej to za zabawe z Oliwka :-).
Zajze pewnie wieczorem.Ale dzis caly dzien na kompie siedze wiec musze z tad w koncu wyjsc hihihi.

Aha przed sankami odkurzyc musze :-)
Ambitny plan .:tak::-):-)
Tylko czy zrealizujesz z Twoim dzisiejszym leniem?:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
As ja się gówniarstwem nie przejmuje przykro mi było ze moje dziecko w dniu swojego święta spotkała przykrość:-:)-:)-(
Natalineczka faktycznie ciężko znosisz ciąże:-(ja z Antkiem miałam podobnie:eek:
a brokuły to ja koffam po absolutnie każdą postacią tak jak kalafior i kalarepkę:tak::tak::tak:
11 lat temu o 12.54 urodził się mój pierwszy syn:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:jejku jaka ja wtedy byłam dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dziś jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
STO LAT !!!
Ile godzin bije czas,
Ile liści sypie las.
Tyle szczęścia i słodyczy,
W dniu urodzin.
Twoich życzy e-ciocia z rodzinką

współczuje zachowania kolegów, ta nasza dzisiejsza młodzież :no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y:

U Adama w klasie jest masa snobów tak wychowani są przez rodziców:eek:większość to tzw nowobogaccy wybudowali sobie duże domy albo mieszkają na osiedlach strzeżonych w apartamentach jak czasami podwożą dzieciaki do szkoły to takimi autami że szczena opada:szok:dzieciaki sa wychowane w dostatku dobrobycie nie wiedzą co to znaczy nie dostaniesz bo nie mamy pieniędzy ,nie stać nas:no:te dzieciaki chodza ubrane w dobrych markowych sklepach,chodza na masę zajęć dodatkowych , trzymaja się razem bo to ta sama klasa społeczna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i takich jak Adam maja za gorszych:-:)-:)-:)-:)-( nie pasuje do nich ,nie zapraszaja go do siebie bo nie pasuje do nich nie zapraszany jest na urodziny bo on sie im tym samym nie zrewanżuje np ostatnio chłopak od Adama z klasy miał urodziny wyprawiane kręgielni rodziec wynajeli salę na 4 godziny żarcia pod dostatkiem zabawa na całego ale zaproszeni tylko wybrani czytać bogaci:-(bo np mojega Adama nie stac żeby koledze z klasy kupić w prezencie urodzinowym mp4:szok:a takie sobie dzieci robią prezenty:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jest w klasie na 17 osób 5 takich jak Adaś więc odstają:-(
a z wychowawczynią jego na ten temat nie da się pogadać to fajna kobietka jest ale jej takie sprawy nie interesują to raz a dwa ona woli współpracować z rodzicami tych bogatszych dzieci bo na ich wsparcie finansowe w życie szkoły można zawsze liczyć:eek:brutalne to jest ale niestety prawdziwe 21 wiek mamy:-:)-:)-(

Natalineczka..no ja tak samo się czułam:tak: mega mdłości, zero energi...senna..koszmar.
A w niedziele zjadłam mega pyszną pizze i przeszło:-D od niedzieli zero mdłości:tak: i nawet coś energi więcej:tak: podobno do 10tc jest masakra a potem coraz lepiej..u mnie sie sprawdza:tak:
oj to mam nadzieje ze to juz koncoweczka :tak::tak::tak::tak:
oby było jak mówisz :tak::tak::tak::tak::tak:
ja spadam bo maly do spania myka wiec ja sie za porzadki zabiere
papatki

malinka...z nikąd wsparcia..kurczerodzice tych dzieci to nie wiedzą jka dzieciom krzywdę wyrządzają...:no::no: kiedyś lossię odwróci i będzie zonk:szok: usiądą na ławce i będą beczeć bo co tu robić jak tatus pieniędzy nie da:confused2:

As u mnie Adam to jak twój Kuba a Julka jak Klaudia:tak::tak::tak:
dobra kochane ja tez mykam na spacerek zakupy no i Julina chce Adasiowi prezent kupić:tak:
Dorotka nie robimy żadnego przyjęcia dla Adasia miał u dziadka my kupimy zaraz jakieś ciacho jakie sobie Adaś wybierze do tego mamy cukierki soki więc starczy:tak:a poza tym co chwilę jest tulony zwolniony ze swoich dzisiejszych planowych obowiązków ;-)i zamiast godziny bajem ma bonus na 2 godziny:-D:-D:-D
dobra mykam papatki:-*
ps a u nas od rana non top sypie snieg:szok:

U Adama w klasie jest masa snobów tak wychowani są przez rodziców:eek:większość to tzw nowobogaccy wybudowali sobie duże domy albo mieszkają na osiedlach strzeżonych w apartamentach jak czasami podwożą dzieciaki do szkoły to takimi autami że szczena opada:szok:dzieciaki sa wychowane w dostatku dobrobycie nie wiedzą co to znaczy nie dostaniesz bo nie mamy pieniędzy ,nie stać nas:no:te dzieciaki chodza ubrane w dobrych markowych sklepach,chodza na masę zajęć dodatkowych , trzymaja się razem bo to ta sama klasa społeczna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i takich jak Adam maja za gorszych:-:)-:)-:)-:)-( nie pasuje do nich ,nie zapraszaja go do siebie bo nie pasuje do nich nie zapraszany jest na urodziny bo on sie im tym samym nie zrewanżuje np ostatnio chłopak od Adama z klasy miał urodziny wyprawiane kręgielni rodziec wynajeli salę na 4 godziny żarcia pod dostatkiem zabawa na całego ale zaproszeni tylko wybrani czytać bogaci:-(bo np mojega Adama nie stac żeby koledze z klasy kupić w prezencie urodzinowym mp4:szok:a takie sobie dzieci robią prezenty:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a z wychowawczynią jego na ten temat nie da się pogadać to fajna kobietka jest ale jej takie sprawy nie interesują to raz a dwa ona woli współpracować z rodzicami tych bogatszych dzieci bo na ich wsparcie finansowe w życie szkoły można zawsze liczyć:eek:brutalne to jest ale niestety prawdziwe 21 wiek mamy:-:)-:)-(
Dokładnie.
Brutalna szara rzeczywistość.
Dokładnie tak było u Klaudii i jest u Kubusia.
Prosty przykład.
Z Klaudią do klasy chodziła wnuczka byłej vice dyrektorki tej szkoły,naprawdę fajna babka z niej była.
A o jej wnuczce dyrektorka powiedziała tak.
"To dziewczyna zdegenerowana do szpiku kości chyba od urodzenia,najgorszy chłam ,jaki miałam okazję poznać.:szok::szok::szok:
Na jej oczach można było kroić jej najlepszą przyjaciółkę a ona nawet okiem nie mrugnęła.:szok::szok::szok::szok:a wręcz cieszyła się,że ktoś cierpi...:szok::szok::szok::szok:"
Tu mamy obraz naszej młodzieży.
I jak ma być dobrze?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)angry::angry:
U Kubusia jest Julka i podobna sytuacja zapowiada się ciekawe kilka przyszłych lat.
Julka wyzywa i wyklina nauczycieli na lekcjach a rodzice rozkładają ręce.:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

niestety takie mamy podle czasy, i nic z tym nie zrobimy, moje dzieciaczki raczej nie beda z tych nowobogackich, tym bardziej ze na wsi mieszkamy, a to zawsze inaczej,
póki co kochaniutka trzymaj sie twoje dziecko będzie mądrzejsze od tych bogaczy wszystkich i to jest dobra strona :tak::tak::tak::tak:

reklama
U Klaudii w 6 klasie też na topie była kręgielnia ,basen i imprezy piżamowe na całą noc.
Jak to dzieci mówiły-tak jest ,bo to jest trendy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja też od tego towarzystwa odstawała,bo ona była inna,tzn mniej wpływowa i nie robiła tego co oni chcieli :tak:;-):-):-)
O ubiorach nie wspomnę,bo przytoczona wcześniej Ola to potrafiła przyjsć do szkoły w spódnicy ledwo zakrywającej tyłek i z dekoldem,że jej stanik było widać,albo obowiązkowo bluzka ze spuszczanymi ramionami do łokci prawie że.
Na zakończenie roku pamiętam przyszła odebrać nagrodę w sodnicy długiej po kostki ,ale z cięciem z przodu do samych majtek :szok::szok::szok::szok:,do tego bluzka na cienkich ramiączkach z przezroczystej koronki :szok::szok::szok::szok::szok:.
Dziwię się,że ją wogóle na akademię wpuścili.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ech długo by pisać.
No totalna masakra.
Dobrze,że moja ma nieco rozumu w głowie i umie wziąść przykład z osób,które rzeczywiście dają przykład.

Do góry