reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja bardzo chwalę wkładki PENATEN i zapłaciłam ostatnio 16.50 zl za 50 sztuk:-)Ale GERBERA też były fajne o ile dobrze pamiętam. Ważne żeby były z przylepcem i były chłonne.
te gerbera nie sa z przylepcem.
no ale jest ich malo, to jak nie beda pasowaly to kupie inne z przylepcem. Ale to pozniej. Teraz te sa "na wszelki wypadek"

Ale piknie sie bobasy rodza :) dopoki wszystko ok i sa zdrowe to czemu nie .U nas z rana tak fajnie bylo zadnych boli i nic i po wzieciu prysznica zaczol bolec brzuszek jak na @ i boli i boli .M mowi ze juz mu to nerwa dziala i zebym nie brala tego magnezu i ze jak ma byc to niech juz bedzie .Zadzwonilam do gin i jej to mowie co bylo i ze bylam w szpitalu i to i tamto i gin mowi nic nie brac i czekac jak boli lekko to nie panikowac ajak bedzie sie nasilac to do szpitala i czesc .Po co zaklucac skurcze magnezem skoro sa to niech beda i moze sie bardziej rozwina i bedzie po wszystkim .gin mowi ze tydzien ciazy jest ok i ze moge juz rodzic .I co teraz robic kogo sluchac ?
no to moze jak gin tak mowi, to juz nie bierz nic. Szybciej swoja niunie ujrzycie :-)
A co M na nerwa dziala, bo nie zajarzylam?

reklama
Kamikaa ja już bym nie brała tego magnezu i czekała na rozwój sytuacji. A jak lekarz mówi że juz mozesz rodzić to nie ma nad czym sie zastanawiać:-)

candy6 bidulko ty sie musisz nadenerwowac .Miejmy nadzieje ze jak juz bedzie malenstwo to zmienia nastawienie do ciebie i dziecka :) nieraz wlasnie ludziom tego potrzeba :)

ja po zupce i sprzątanku i oczywiście jak zawsze dyskusji z rodzicami o mieszkaniu, że powinnam mieszkać osobno a i ja bym o tym marzyła, no u mnie te rozmowy (kłótnie) codzinnie a chaty jak ni ma tak nie ma:zawstydzona/y:

od mamy D smsowo uprosilam sie głupich witamin bo wcale mi nie kupuje a on nie ma kasiory,
też kurde mówiła że sie do czegos dołoży a nawet na wanienkę nie dała, pierd.... głupoty i tyle:no:

jakaś paranoja...
ja już chce do pracy ...nie wiem chociaż na promocji ale ciężko z tego będzie sie utrzymać i wynająć chate.. eeee już nic nie mówię ... szkoda gadać

Oj, masz naprawde ciezko :( Ja narzekam, fakt, ale mam przynajmniej wsparcie rodziców.. Trzymam kciuki za to by Ci się ułożyło wszystko jak najlepiej. A mogę zapytac ile masz lat?

o, przypomnialo mi sie. Wanienki nie kupilam :-D
a bylam na miescie.
moze jeszcze poczekam, najwyzej Karol kupi jak juz bede w szpitalu.
Teraz najwazniejsze, zebym miala rzeczy do porodu.

ja 24 lat a D 28 lat:sorry:

izulka 2 łyżki spirytusu i 1 łyżka wody tak się rozrabia

i mam nadzieje że jak pójdę do pracy to się wyprowadzę ooo :confused2:

teraz zaluje ze wogule jadlam ten magnez zamiast czekc i moze juz by sie rozkrecilo to zre te tabletki i zaklucam skurczom i po co :/ ok juz nie biore niech boli i czesc .M dziala na nerwa bo ciagle pyta "no kiedy bedzie malutka "

reklama

Do porodu mam wszystko tylko nie mam spirytusu ;/ nie wiem jak go rozcieńczyć.. i czy w ogóle dobrze bym to zrobiła.. heh..

Boli mnie to spojenie :(

2 miarki spirytusu na 1 miarke wody.
tylko nie wiem czy przegotowanej czy z kranu.
Ale stawiam na przegotowana. :-):tak:

ja kupilam te waciki LEKO i w szpitalu tym zamierzam przemywac. Dopiero w domku zrobie ten roztwor.

Do góry