reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Mamusia, bardzo się cieszę że w końcu coś na Ciebie działa i kilogramy lecą :tak::tak::tak::tak: teraz będzie już coraz lepiej :tak::tak:

Jesli chodzi o moją dietkę to jestem po drugim dniu, powiem Wam że jedzenie na niej jest bardzo fajne, ma się spory wybór potraw, np dzisiaj jadłam:
I posiłek - jabłko i kiwi
II posiłek - 2 jajka na twardo w kosteczkę + seler + odrobina musztardy + majonez niskotłuszczowy
III posiłek - pół pomidorka, kawałek ogórka, 2 rzodkiewki
IV posiłek - pół pomidorka, 2 plasterki szynki
V posiłek - 2 plasterki szynki, kilka orzechów włoskich
VI posiłek - pomidor, cebulka , pieprz, 2 rzodkiewki

żeby jeszcze kg na niej leciały to będzie super :tak:

Mamusia, bardzo się cieszę że w końcu coś na Ciebie działa i kilogramy lecą :tak::tak::tak::tak: teraz będzie już coraz lepiej :tak::tak:

Jesli chodzi o moją dietkę to jestem po drugim dniu, powiem Wam że jedzenie na niej jest bardzo fajne, ma się spory wybór potraw, np dzisiaj jadłam:
I posiłek - jabłko i kiwi
II posiłek - 2 jajka na twardo w kosteczkę + seler + odrobina musztardy + majonez niskotłuszczowy
III posiłek - pół pomidorka, kawałek ogórka, 2 rzodkiewki
IV posiłek - pół pomidorka, 2 plasterki szynki
V posiłek - 2 plasterki szynki, kilka orzechów włoskich
VI posiłek - pomidor, cebulka , pieprz, 2 rzodkiewki

żeby jeszcze kg na niej leciały to będzie super :tak:
kurcze to w porownaniu z dukanem to u ciebie glodowka:eek::eek:
ale najwazniejsze ze tobie pasuje takie jedzonko

tez mam taka nadzieje ze dalej tez bedzie szybko spadac

kurcze to w porownaniu z dukanem to u ciebie glodowka:eek::eek:
ale najwazniejsze ze tobie pasuje takie jedzonko

tez mam taka nadzieje ze dalej tez bedzie szybko spadac

Mamusiu, ale ja nie mam określone ile mam zjeść tych potraw, mogę zjeść ich ile chcę, tyle że ja akurat takimi porcjami się najadam, wręcz czuję się pełna :tak:

po dwóch dniach -1kg :tak: oby tak dalej :tak:

reklama
Do góry