Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja się właśnie waham, bo nie wiem, czy ta akupunktura jest mi potrzebna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się właśnie waham, bo nie wiem, czy ta akupunktura jest mi potrzebna.
kurcze, ale wycisk dostałamsuuuper
![]()
16 dzien dietki minus 6 kg![]()
nie n tej diecie nie gloduje sie, bo mozna jesc o kazdej porze dnia ale tylko dozwolone produkty, tylko czasami mecza zaparcia, ale to jesli mniej wypije lub mnije zjem, albo nie zjem placka dukanowskiego, a jak sie odzywiam tak jak ksiazka pisze to zaparc niemapięknie
wowowowoowowowwwwwww
tez zaczne
a dobrze Ci sie dietuje?nie jestes głodna?
a moge dostac materialki jakies?nie n tej diecie nie gloduje sie, bo mozna jesc o kazdej porze dnia ale tylko dozwolone produkty, tylko czasami mecza zaparcia, ale to jesli mniej wypije lub mnije zjem, albo nie zjem placka dukanowskiego, a jak sie odzywiam tak jak ksiazka pisze to zaparc niema
ja kupilam sobie ksiazke, a reszte w necie szukalama moge dostac materialki jakies?![]()