Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i ja sie chwale minus 4,5 kg---7 dzien dietki
dziekujewysłane![]()

, troche jestem zła na siebie,a le tak sobie pomyślałam, ze tak mało mam przyjemności w tym głupim życiu, że nie będę sobie jeszcze jedzonka odmawiać
:-(, wczoraj zrobiłam sobie proteiny + warzywa i było ok, ale dzisiaj przy śniadaniu jak jadłam twaróg to aż mi rosło w ustach, a poem na obiad rosołek i musiałam go zjeść.trudno kochana, niema nic na sile, wazne zebys sie czula dobrzeA ja dzisiaj sobie odpuściłam dietę, troche jestem zła na siebie,a le tak sobie pomyślałam, ze tak mało mam przyjemności w tym głupim życiu, że nie będę sobie jeszcze jedzonka odmawiać
:-(, wczoraj zrobiłam sobie proteiny + warzywa i było ok, ale dzisiaj przy śniadaniu jak jadłam twaróg to aż mi rosło w ustach, a poem na obiad rosołek i musiałam go zjeść.
Tak więc dieta zarzucona, bo nie wyobrazam sobie żebym do końca zycia jadła codziennie placek dukana. przez 6 dni diety schudłam 2 kg. postaram sie ograniczać i zrezygnować przynajmniej częściowo z cukru. Głupio mi że tak łatwo sie poddałam, ale widać jeszcze nie dojrzałam do tej dietki.
Trzymam za Was kciuki proteinki;-);-);-)