reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
Dziewczyny, poproszę o info na maila dotyczące tej diety, postudiuję sobie, może jednak się na nią skuszę... będę wdzięczna olmix@wp.pl
chciałabym stracić jeszcze 6kg...
jak to jest? I faza trwa dotąt aż straci się tyle ile się chce, a kolejna faza ile?

Dziewczyny, poproszę o info na maila dotyczące tej diety, postudiuję sobie, może jednak się na nią skuszę... będę wdzięczna olmix@wp.pl
chciałabym stracić jeszcze 6kg...
jak to jest? I faza trwa dotąt aż straci się tyle ile się chce, a kolejna faza ile?

I faza trwa od 1-10 dni. A II - do momentu upragnionej wagi. Więc moze trwać nawet pół roku :tak:

Może bez sensu się męczyć. Dla mnie ta dieta jest ok.

Tak chyba zrobię bo naprawdę się męczę...jak dzis pomyślałam że nie mogę zjeść mandarynki to płakać mi sie chciało....a poza tym ja nie wytrzymam później tej fazy bez kromki pieczywa czy bez ryżu:) Także ksiażki oddałam mamie, bo ona naprawdę musi:) a ja będę na pewno korzystać z tych przepisów ale troszkę zmodyfikuję tą dietę:)

reklama
Do góry