reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie i uroda

Agatkas, jak dla mnie fajna dieta :tak: Tak w skrócie to masz pokarmy podzielone na grupy i masz określone na który posiłek pokarm z której grupy zjadać. Masz prawo wyboru ale w obrębie określonej grupy. Je się często ale posiłki są lekkie ale szybko nasycające.
Są dwie diety - odchudzanie na zawołane i jej zaawansowana odmiana dieta Turbo. Ja mam zamiar przejść tą Turbo, trwa 10 dni, ale można ja powtarzać.
Jeśli chcesz wyślę Ci na maila.

reklama
Agatkas, jak dla mnie fajna dieta :tak: Tak w skrócie to masz pokarmy podzielone na grupy i masz określone na który posiłek pokarm z której grupy zjadać. Masz prawo wyboru ale w obrębie określonej grupy. Je się często ale posiłki są lekkie ale szybko nasycające.
Są dwie diety - odchudzanie na zawołane i jej zaawansowana odmiana dieta Turbo. Ja mam zamiar przejść tą Turbo, trwa 10 dni, ale można ja powtarzać.

Cos chyba o niej czytałam.......ale mozesz podesłać... ajedrusyna@op.pl

Ja bym chętnie poczytała więcej o tej diecie ;-)

kruszek23@poczta.fm :tak::-) jeśli możesz to poproszę o przesłanie :-)

Ollcia ja też poproszę:tak:kokusia3@buziaczek.pl
Ja się zastanawiam nad dietą rozdzielną. Narazie zbieram materiały o niej a z tego co czytam to ta Twoja jest podobna więc chętnie się z nią zapoznam:-)

to ja też poproszę liac23@wp.pl
Może bez sensu się męczyć. Dla mnie ta dieta jest ok.
mnir też ię wydaje ciekawa ale nie mam czasu jej zglębić
są gdzieś jakieś gotowe wytyczne, podstawowe posiłki czy wszystko takie ogólne. bo ja bym chetnie spróbowała czegoś co nie każe sie głodzić a i rodzine mogę przy tym wyżywić. wiec jakby która była tak miła to please o szczegóły.

Cos chyba o niej czytałam.......ale mozesz podesłać... ajedrusyna@op.pl

Ja bym chętnie poczytała więcej o tej diecie ;-)

kruszek23@poczta.fm :tak::-) jeśli możesz to poproszę o przesłanie :-)

Ollcia ja też poproszę:tak:kokusia3@buziaczek.pl
Ja się zastanawiam nad dietą rozdzielną. Narazie zbieram materiały o niej a z tego co czytam to ta Twoja jest podobna więc chętnie się z nią zapoznam:-)

to ja też poproszę liac23@wp.pl

mnir też ię wydaje ciekawa ale nie mam czasu jej zglębić
są gdzieś jakieś gotowe wytyczne, podstawowe posiłki czy wszystko takie ogólne. bo ja bym chetnie spróbowała czegoś co nie każe sie głodzić a i rodzine mogę przy tym wyżywić. wiec jakby która była tak miła to please o szczegóły.

pooooszło :tak:

reklama
Do góry