reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

nie, dorota nie dzisiaj..... daj mi czas, az stopnieje to świństwo z chodników:eek: i daj mi posprzatac maksa pokój:-D

własnie.. zaraz bede musiala go nakarmic bo jadł o 7:szok::szok::szok::szok:

ide podgrzac mu obiadek:tak:

reklama
Meduska że niby dużą dupę i uda to ty?????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno kochana to mnie ubawiłaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dorota to widzę że pościsz jak i my:eek::eek::eek:
Antek bajek praktycznie nie ogląda:no::no::no::no:jak dzieciaki oglądają to rzuci okiem co leci i idzie się bawić:eek:czasami reklama go jakaś zainteresuje i tyle:eek:za to wszystkie książki do czytania mi znosi i trzeba mu czytać:tak:i pokazuje krowa muuuuu kotek miauuuu piesek wał:tak::-D:-Dsami nie wiemy dlaczego wał ale tak mu wychodzi:-D:-Dno i uwielbia rozmawiać przez telefon przykłada go do ucha i ostatnio jego rozmowa wygląda tak :blam blam.........adzi miau tom........hem hem....jep:szok:....jep......taaaa.....taaaaa....papa papa....:-D:-D:-D:-Di odkłada telefon:-D:-D:-D:-D
a teraz śpi sobie zupka prawie gotowa tylko puszkę pomidorów otworzę doprawię i będzie git:tak:w domu już czysto normalnie jak nigdy o tej porze:-D:-Dja okno u dzieci myłam w tmtym tygodniu w kuchni w poniedziałek jeszcze mi u nas zostało i w łazience:sorry:może się dziś zmobilizuję:sorry::sorry::sorry:się zobaczy póki co muszę chyba poprasowac jak wrócę z Julią ze szkoły:tak:

Dorota nie idę:no: mówiłam, że bym poszla, ale takie zaspy są, że się odechciewa:confused2::-D

Malinka.... w porównaniu do reszty to mam:eek: no i iksy mam:-D a teraz rurki modne:sorry:

Malina dobry pomysł ,codziennie po jednym oknie ,nie zmęczę sie,a okna będa czyste:tak:
Dorotka ,pewnie ,jak mozna za jednymzamachem to szkoda sie tłuc 2 razy po tej pośniegowej brei:tak:

A to gadułka z ANntka,słodki chłopak:tak:

Witam, nadrobiłam:huh::huh::tak:.
Kochana doczytać doczytałam,tylko z tego mojego przygnębienia i żalu chłopców Twoich pomyliłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jak tak szybko idzie to jest na bank wirusówka.Tu raczej nifuroksazyd nie pomoże,trzeba podać Enterol bardziej i będzie spokój.:tak:;-):-):-)
Wybaczam;-):tak:. U Olka -wirus jak nic mega biegunka :-:)-(- wczoraj w nocy tyle mi roboty zadał:szok::szok::wściekła/y::crazy:, spał dupcią w stronę pokoju,a ja rozłożyłam sobie materac koło kanapy,żeby w razie czego być blisko i jak :wściekła/y::wściekła/y:......:szok: - dywan, 2 koce, 2 kołdry, 3 poduszki, materac już poprałam dziś. Dziś lepiej ale dietka musi być.
Poza tym dziś Środa Popielcowa i pościk.:tak:;-):-)
Dzięki za przypomnienie ;-)- jeszcze przedwczoraj pamiętałam:zawstydzona/y::tak:.
no w końcu po długich walkach z kompem udało mi się i wrzucam fotki..
1 na poprawe humorku.. jak się powinno jeść ryż preparowany
2,3 zestaw majsterkowicza i uśmiech od ucha do ucha
Ale słodziak z Michasia :cool2::cool2:- normalnie zakochałam się w jego uśmiechu:tak::-):-).
dlatego sie smialam ze firmowy:tak::tak::tak::tak::-)
ambitna kobietka jestes.a na ktorym roku i ile masz lta?
bno my tu musimy wszytsko wiedziec;)
Dokładnie Oriflame- pisz jak na spowiedzi;-):tak::-D:-D.
anabuba mam 24 lata i jestem na pierwszym roku bo wcześniej Amelka była za mała żeby ją zostawić na cały dzień z kimkolwiek. Ambitna jestem bo mam cel i łapię się wszystkich zajęć, które mogę robić w domu. W oriflame nie zarabiam dużo ale to lubię.
Podoba mi się Twoje podejście do życia:tak: - tak trzymać;-):tak:.
WIOSNO!WIOSNO GDZIE JESTES???????????
U mnie :-p:tak: bo słonko cudowne i śnieg się topi:tak::-D:-D.
doskonlae Cie rozuime.tez robila studia jak siedzialam w domu ze tsrasz corka
i siedze u konkurencji troche-w Avonie:-):-p
Ja byłam wcześniej w Oriflame, potem Faberlic a teraz Yves Rocher.

Co do robaków to tylko Maja dostała lekarstwo, w nocy już nie kaszle tylko jak się budzi to kilka razy sobie musi odkaszlnąć ale zauważyłam że ona śpi z uchyloną buzią:sorry::sorry:
A może ma przerośnięte migdałki i nie może oddychać przez nos podczas snu:confused:?
witam:)
jak ja wam zazdroszczę:) dziś bardzo ja bym wyjść z domku chciała ale mi już rozmiar brzucha i samopoczucie nie pozwala.... a do tego Kubusia mam chorego i coś mu antybiotyk szwankuje bo znowu w nocy miał gorączkę:( jutro dopiero do lekarza idziemy więc i tak nas jeszcze parę ładnych dni siedzenia w domu czeka.....
a jak na złość wszyscy znajomi w pracy nie ma się do kogo odezwać:(
pozdrawiam :)
Witaj:-), widzę po suwaczku,że już ciąża na finiszu :tak:- jak urodzisz to od wizyt znajomych nie będziesz mogła się opędzić;-):tak:.
Zdrówka dla wszystkich.

normalnie Meduska w akcie desperacji pokażę ci mój zad i zobaczysz co to znaczy mieć na czym siedzieć:-D:-D:-D:-D
Madziula ja tam się przemęczać nie lubię:-pi dlatego właśnie tak po jednym myję:-D:-D:-Dzgadłaś:tak::tak:ale za to co 2 tygodnie wszystkie mam umyte:tak::tak::tak:
mojej Julinie w butach zimowych od środka tkie coś przy pięcie poszło nie wiem jak to nazwac ale teraz odstaje i ją obtarło:wściekła/y:noga ją bolała jak doszliśmy do szkoły nawet krew jej leciał:-(butów zimowych jej teraz nie kupię bo i po co jk to końcówka zimy:eek:a na adidasy jeszcze za zimno i za mokro:wściekła/y::wściekła/y:WIOSNO PRZYCHODŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A to do bani z JUliny butami sie porobiło,faktycznie szkoda kupić zimówki ,ale faktycznie to nie pora na adidasy,Klaudia w kozakach całą skórkę z czubka zdarła,ale chodzi ten miesiac mam nadzieję nie cały, jakoś wytrzyma:tak:moje buty też przemakaja jak szalone,jeszcze nigdy tak za wiosna nie tęskniłam jak teraz:tak:

Oj Marta to ci się mały pochorował biedaczek:-:)-:)-:)-(zdrówka dla niego:tak::tak::tak::tak:moi jak mieli biegunkę to im taki sok marchwiowy w aptece kupowałam cholera nie pamiętam nazwy coś 2000:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:miał w nazwie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Antoszka się obudził z płaczem:szok::szok::szok:spał 35 minut:szok::szok::szok:
u nas wczoraj topniało a dziś -3 na termometrze do tego wiatr mocno wieje taki aż przeszywa:wściekła/y::wściekła/y:a słonka ni hu hu:no:

Witam
Ja sie tylko melduje bo zaraz wychodze po siostre i idziemy na zakupy a pozniej do mnie na obiadzio:tak::tak::tak:
Pogoda sie spierniczylo bo znowu mocno wieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sprobuje chociaz troszke poczytac ale nie wiem ile zdaze;-):-)

reklama
Witam Was Kochane. Nie nadrobię bo tak mnie dzisiaj dziąsło boli że buzi nie mogę otwierać ani nic :no: prawie nic nie jadłam przez to od wczoraj :dry: ale za to dał takie znieczulenie że szok :tak: nic nie czułam przez ponad trzy godziny po wizycie :tak: no ale jak puściło wieczorem akurat jak się kładłam to masakra. Od razu tabletkę i spać :tak: dzisiaj to mi tylko pulsuje ale ja już nie mogę :no: mieliśmy jechać do Wrocka ale wczoraj nie miałam jak się przygotować, Kubę spakować itd na 17 do dentysty potem na zakupy,m do siostry uszczelkę wymienić i tak zleciało do 20 :sorry: wczoraj M mnie jeszcze wkurzył na wieczór i mi powiedział że mam się do niego nie odzywać, no to ma załatwiona. A dzisiaj się zachowuje jakby nigdy nic :crazy: niech spada na szczaw liście pompować :tak:

Do góry