reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laski

Ja dopiero wsoczyłam na BB kurcze od wczoraj nie miałam kontaktu z internetem masakra 21wiek a tu internetu brak:no::no::no: teraz aktualnie korzystam od szwagra bo jestem w gosciach wiec musiałam zobaczyć co tu sie u was dzieje

Pewnie nie dam rady teraz nadrobic , zobacze kiedy mnie wygonią z kompa :-):-):-) ale jutro juz bede w domu to nadrobie poczytam ile sie da:tak::tak::tak:

U mnie dalej droga nie odwalona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i musze wozić chłopa do roboty ....no i nici z moich feriii:laugh2::laugh2::laugh2:

Dobrze ze wy tu jesteście to mozna poklikać:-):-):-)

Ide poczytać puki nikt mnie nie wyrzuca z kompa:-D:-D

reklama
Iwcik ,nic tylko cie gościć:-D,sama sie sobą zajmiesz ,mozna iść nawet na drzemkę:rofl2:
Ano Malina moze być róznie,ale dobrze opanowana teoria rokuje lepsze nadzieje:-D

Nie mam pojecia kto złamał nogę ,ktoś z gimnazjum:eek:,bo ja wiem ,jak lata po szkole to tak jak reszta:tak:

Monic jak piszesz odpowiedz,to ponizej"zatwierdz wiadomość"masz"zarządzaj załącznikami" kliknij tam,a reszta to jak na nk,łatwo pójdzie:tak:

Malina masz pewność przynajmniej ,ze Jula za młodu nie wpadnie::))
((postaram się )))

Madziula ja tam pewności nie mam co do tego ze za młodu nie wpadnie:sorry:mój brat niby wszystko wiedział i mówił do mojego taty że on to wie co i jak no i w wieku 19 lat został tatusiem:sorry::-D:-D:-D:-D
Monic ja też wiem że gdybym obcieła włosy to pewnie lepiej bym się czuła ale jak pomyslę że trzeba te włosy układac itp to mi ochota przechodzi bo ja przy włosach nic nie lubie robić:no:za leniwa na to jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

((( właśnie mam tak żeby mało czasu poświęcać))):-):-)

W końcu zjadłam pączka wypiłam kawę no i zabieram się na kolejne w życiu studiowanie będę wieczorkiem ,na pewno znowu będę szukała gdzie skończyłam ale może już będą zdjęcia zmykam
miłego póżnego popołudnia :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Moje dziecię też wstało i właśnie je obiad więc ja też zmykam się nią troszkę zająć i zapewne ja już nie zdołam wejść wieczorkiem bo zapewne mój mąż będzie komputer okupował:crazy::crazy:

Laski wiecie co 8 stron po 40 postów masakra:szok::szok:
ale poczytałam po łebkach

Widze ze siostra balujesz ille sie da :-D:-D

Aga&Emili chłopem sie zajeła porzadnie , teraz juz wiemy czemu no jak miał wolne to tzreba było korzystać:-):-):-)
Fajnie ze Emili odpusciła choroba:tak::tak::tak:

Medea i Justa gratuluje moderatora:tak::tak::tak:

No i WITAM nowe mamusie gorąco troche poczytałam to wiem oś o was :-):-):-)

Jedna z was ma wpisaną miejscowość Iwaniska w jakim woj . ta miejscowośc????:eek::eek::eek:bo u mnie tez kojarze taką nazwe:-):-):-)

Anabuba ja też odsypiałam do 9 o mało nie spózniłam bym sie na zabiegi:-D:-D:-D

Ja też uciekam kochane :tak:
do pracy musze się wyszykować :sorry:
lekcje z Adamem odrobiłam Julinie w wycinankach pomogłam Antka zabawiam żeby nie zasnął bo bardzo by chciał więc z ulgą do pracy pójdę odpocząć:-p:-p
wieczorkiem pewnie nie wpadnę bo mamy z Pietruszką niecne plany nocne:-D:-D:-D:-D no ale jutro będe;-);-)
papatki:-*

hej, podczytuję Was już od rana ale jakos napisać nic nie mogłam bo mi ciągle coś przeszkadza:-D:-D:-D:-D:-D
teraz sobie zainstalowałam firefoxa i jakieś mam inne bb:szok::szok::szok::szok::szok: ciężko się przyzwyczaić

Malinka to Twoja Julka widzę że wyedukowana nieźle jak na swój wiek:-D:-D:-D:-D:-Dprzynajmniej wie ja się zabezpieczać:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Kerna super fotka pod palmami, nie dziwię sie że tęsknisz za tym:tak::tak::tak::tak::tak:

Anaconda zdrówka dla Majeczki, a tak przy okazji Ty pewnie chodzisz na Czechów do przychodni?? Ja z Miką chodzę na Hipoteczną i tam codziennie przyjmuje laryngolog i nie ma problemów z zapisaniem sie nawet na ten sam dzień:tak::tak::tak::tak::tak:

Medea i Justa gratuluję awansu na moda:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam nowe mamusie;-);-);-);-)

i tyle zapamiętałam:zawstydzona/y:

Hej Dowikluś:happy:
Hej Beatko:happy:a co robiłaś u dentysty?rwałaś zęba???? kochana a twoje teksty do m mnie rozwalają:-D:-D:-D
my z Pietruszką mieliśmy małe spięcie w poniedziałek:sorry:on wrócił z pracy jakiś podminowany ja tez byłam jakas nerwowa:sorry:on wchodząc powiedział cześć mycha ja tego nie słyszałam więc mu nie odpowiedziałam:sorry:on strzelił focha że jestem rozkapryszona i mam focha:eek:ja mu nie zostałam dłuzna i powiedziałam ze wchodzi jak do hotelu i ma mieć wszystko na zawołanie i nawet cześć nie powie:eek::eek::eek:on mi kazał iść do pracy i atmosfery w domu nie psuć:wściekła/y:ja mu że jes dupek i nie będzie mi mówił co mam robić:wściekła/y::eek:wszystko słyszał Adaś i się rozpłakał bo nie chce żebyśmy się kłócili:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:a my to wszystko spokojnie ale takim zgryźliwym tonem:-(więc przytuliłam Adasia i wyszłam do pracy:sorry:Pietrucha przysłał mi ze 3 smsy mało miłe ze to niby ja jestem jakas naminowana i bez kija do mnie nie podchodź że mu zepsułam humor:szok:bo w pracy to miał fajny i ze ogólnie ja jestem ta ble a on mnie takiej nie lubi:wściekła/y:wieć mu odpisałam że jak on jest naminowany to ma poprostu zły dzień a ja to jestem złe ble i do dupy więc jak mu nie pasuje to sobie może zmienić na lepszy model bo ja z nim na siłę nie będe mimo mojej wielkiej do niego miłości:eek:i była długa długa cisza w pisaniu w końcu tuż przed końcem mojej pracy napisał mi że zachował się jak dupek że jest mu przykro i przeprasza:eek:jak wróciłam do domu to mnie gorąco przeprosił i mielismy długą nocną rozmowę od serca:tak:że nie chcemy się kłócić bo i po co jak to do niczego nie prowadzi a tylko się ranimy wzajemnie i jeszcze dzieci na to patrzą i przeżywają bo nie wiedzą co się dzieje:tak:i od poniedziałkowego wieczoru mamy znów miodzio:tak::tak:
Kochana fajnei ze sobie tak od serca porozmawialiscie i ze znowu wszystko jest si:tak::tak::tak:
Oby tak bylo juz zawsze:-):tak::tak::tak:
A tak swoja droga to moje dzieci tez bardzo nie lubia jak sie klocimy i tez nie raz plakali:no::no::no:
Dziewczyny tak sie meczy moje dziecko juz od ponad godziny nad zakladaniem butow hmmmm dziwne ze jej sie jeszcze to nie znudzilo:-D:-D:-D:-D:-D
hehe superowo;-):-D:-D:-D
A zalozyla wkoncu te buty?;-)
kerna to nie boli:tak: potem troszkę jak znieczulenie zejdie- ale mniej niż normalny chory bolący ząb;-)

ide sobie zrobić kawkę i powystawiam co nieco na allegro co by zarobic na jakieś ciuchy dla Maksa;-)
Dawaj pozniej linka to moze ktoras z nas sobie cos wypatrzy:tak::tak::tak:
Ja sprzedalam ostatnio buty Bartka za 40 zł i dzisiaj juz wyslalam i ktos licytuje sweterek h&m:tak::tak::tak:
moja Julina mnie powaliła dziś tekstem idziemy ze szkoły a tu w zaspie leży pudełko po kondonach i jeden zużyty obok:sorry:Julina patrzy na to staneła i cały czas sie wpatruje.....ja mówię no chodź Julinka idziemy ..a ona no patrz mama kondony:szok::-Dja no kondony a właściwie pudełko po kondonach......usiłuje być poważna a ze śmiechu mnie dusi:-D:-DJulina myśli myśli i...że też im sie chciało sex uprawiać w tym śniegu:szok::szok::-D:-D:-D...........ale dzieci z tego nie bedzie się zabezpieczali:-D:-D:-D:-D:-D
no to dziecko mam wyedukowane:szok::-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-DBo padne:-D:-D:-D:-D
No Julka jest the best;-):-D:-D:-D:-D
Witam:-):-):-)
My już po lekarzu, Maja teraz śpi to ja do kompa na chwilkę zasiadłam:tak::tak:. No niestety Maja ma zapalenie ucha i dostała antybiotyk:-:)-:)-( do tego pediatra wcale jej nie chciała nic dać tylko kazała do laryngologa iść, to ja jej mówię że mam wizytę zapisaną na 25 lutego, a ona żeby iść teraz i powiedzieć ze z bólem ucha, to ja jej swoje że dzieci to tylko 2 dni w tygodniu przyjmują, no i wreszcie dupę ruszyła i zajrzała małej do tego bolącego ucha:angry::angry:, no i w poniedziałek do kontroli
Malinka tekst Julki powalający:-D:-D:-D
A&E jaką masz cierpliwą córeczkę, zdjęcia super:tak::tak::tak:
Przeczytałam was ale cytatów nie robiłam bo myślałam że może Maja się obudzi i będę musiała szybko od komputera odchodzić:-:)-(
Zdrowka dla Maji:tak::tak::tak:
Witam :-),pozdrawiam wszystkie mamusie które trzymają za mnie kciuki ale jak widać troszkę już złapałam i daje sobie jakoś radę ,obiecuję dać zdjęcia .
:tak::tak:Właśnie wróciłam do domu zaliczyłam fryzjera oczywiście o mało zawału nie dostałam skusiłam się na ścięcie góry ale duł długi został (ale super)
decydowałam się tak od 2 lat:no:,o 13.00 wizyta u neurologa z małą -kontrola wszystko jak najlepiej już:happy::happy::happy: także udany dzień ,mała zasnęła w aucie i w nocy będzie wesoło
teraz zastanawiam sIę co zrobić do jedzenia jak już zjem to (studiowanie)zdjęć :-) .pozdrawiam
No to czekamy na foteczki:tak::tak::tak:

Ja tearz czekam na Majke:-)Byla siora,zrobilysmy zakupki i sobie pogadalysmy:-):-):-)Zjedlismy u mnie obiadek i wszyscy sie mega obzarlismy:-pMlode w dzien nie spaly wiec sa mega marudne a do tego Dominik stale Je zaczepia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

o po kondonach......usiłuje być poważna a ze śmiechu mnie dusi:-D:-DJulina myśli myśli i...że też im sie chciało sex uprawiać w tym śniegu:szok::szok::-D:-D:-D...........ale dzieci z tego nie bedzie się zabezpieczali:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D wyłabym też jakbym tam była:-D:-D:-D dobra jest :tak::tak:

- mama co na obiad?
To ja wyliczam : kotleciki, ziemniaczki i suróweczka. Na co ona :
- i co jeszcze?
Ja : i nic już
Ona: Myśli, myśli, myśli... a po chwili- mama a co to jest ten inicjusz? :eek:
Padłam.:confused2::-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

incjusz:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnormalnie wyje:-D:-D:-D:-Dprzypomniał mi sie dowcip sprzed lat wielu
synku popatrz pająk je biedronkę
mamo a co to jest dronka:-D:-D:-D:-D
no nie ledwo weszłam i wyje:-D:-D:-Dależ humor:-)
Madziula ja tam pewności nie mam co do tego ze za młodu nie wpadnie:sorry:mój brat niby wszystko wiedział i mówił do mojego taty że on to wie co i jak no i w wieku 19 lat został tatusiem:sorry::-D
nio tak jak moja kumpela w ostatniej maturalnej....brzuch jej rósł a ta do końca 6 m-ca puszczała teksty nie jestem wiatropylna, przestańcie!!:confused2::confused2::confused2: jakoś jednak widać możliwe:eek::-)
wróciłam ze sklepu i kasjerki jak zwykle z daleka juz darły sie Michaś mój idzie!!!!:rofl2: normalnie a babka z serów najbardziej sfiksowana na punkcie bejbesa.ośmiałam sie dzis nieźle...rozkładał z jedna towar, druga dała mu czytnik do zabawy....żyć nie umierać..ja sobie zakupki porobiłam a te mi niańczyły małego:rofl2::rofl2:

reklama
Wróciliśmy:happy:dzis droga nawet w miarę ok była:tak::tak::tak:auta trabia a ja ię odwracam i z uśmiechem sorry zaspy:-D:-D:-D:-Di czekają az jest miejsce co by zjechać wózkiem na bok:-D:-D:-D
Natalineczka ani sie obejrzysz a juz będzie 39 tydzień ciąży i końcóweczka:tak:a na ciężki poród sie nie nastawiaj bo nastawienie to połowa sukcesu:tak::tak::tak:
Mamitka gości nie zazdroszczę do takiej godziny:no:a zresztą oni chyba bezdzietni ze nie wiedzieli że wypadało by się pożegnać bo dziecko chce spać:sorry::sorry::sorry::sorry:
my gości zbyt często nie miewamy a jak juz to z dużym wyprzedzeniem się umawiamy i łóżeczko Antonia wędruje do dzieciaków co by mogli spać oni w spokoju a my bez uciszania imprezować:tak:
Justyś a ty co jak po zpałki:sorry::sorry::sorry:
Moje dzieciaczki już po zupie ja może potem zjem narazie jakoś nie mam ochoty:no:może i lepiej szybciej mi sadło spadnie:-D:-D:rofl2:
moja Julina mnie powaliła dziś tekstem idziemy ze szkoły a tu w zaspie leży pudełko po kondonach i jeden zużyty obok:sorry:Julina patrzy na to staneła i cały czas sie wpatruje.....ja mówię no chodź Julinka idziemy ..a ona no patrz mama kondony:szok::-Dja no kondony a właściwie pudełko po kondonach......usiłuje być poważna a ze śmiechu mnie dusi:-D:-DJulina myśli myśli i...że też im sie chciało sex uprawiać w tym śniegu:szok::szok::-D:-D:-D...........ale dzieci z tego nie bedzie się zabezpieczali:-D:-D:-D:-D:-D
Julka jak zwykle the best :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wiesz ze babcia nie bedziesz zbyt szybko :tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Hej laski

Ja dopiero wsoczyłam na BB kurcze od wczoraj nie miałam kontaktu z internetem masakra 21wiek a tu internetu brak:no::no::no: teraz aktualnie korzystam od szwagra bo jestem w gosciach wiec musiałam zobaczyć co tu sie u was dzieje

Pewnie nie dam rady teraz nadrobic , zobacze kiedy mnie wygonią z kompa :-):-):-) ale jutro juz bede w domu to nadrobie poczytam ile sie da:tak::tak::tak:

U mnie dalej droga nie odwalona :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i musze wozić chłopa do roboty ....no i nici z moich feriii:laugh2::laugh2::laugh2:

Dobrze ze wy tu jesteście to mozna poklikać:-):-):-)

Ide poczytać puki nikt mnie nie wyrzuca z kompa:-D:-D
jak cie ktos zacznie wyrzucac to powiedz ze z nami do czynienia bedzie mial :tak::tak::tak:;-);-);-):-D:-D:-D:-D
a co;-);-)

no wreszcie jakas normalna pora m z czarkiem na spacerek poszli juz dosc dawno mial juz do domu wracac ale nie wiem czemu ich jeszcze nie ma

Do góry