AgaS-78
Fanka BB :)
halooo!!!!!!!! dziewczyny co u Was?????????:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ja do każdej kąpieli leje oliwkę i smaruje ją później kremem, ale to miałą takie jakby suche podskórne pryszczyki. Więc chyba to uczuleniowe. Zobaczymy na razie odstawiłam nabiał i spróbuje czy jak zjem później to znowu się to zrobi.Hejka!:-)
Niunians kazdemu niemowlakowi zluszcza sie skorka wiec sie nie martw, minie.Mozesz kilka razy wykapac w oliatum albo dolac oliwki do kapieli
Dzisiaj cos tam wystawilam dla maluszkow, jeszcze wieczorkim wystawie wiecej, ( mam kilka komplecikow)gdyby cie cos interesowala to moge na zamowienie poszukac i wystawicpatrze często na Twoje aukcje i widzę że masz większość dresików i niewiele dla małych dziewczynek)