reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
Hejka!:-)
Faktycznie cos tu pusto ostatnio:szok:
Sabina, Aldona, Emcia, Sylcia, Justa, Monika meldowac sie;-)

Niunians kazdemu niemowlakowi zluszcza sie skorka wiec sie nie martw, minie.:tak: Mozesz kilka razy wykapac w oliatum albo dolac oliwki do kapieli

Aga dobrze ze wszystko z Maluszkiem ok! Oby tak dalej &&&:-)

Reszta --->>>;-)

Pozdrawiam:-):-):-)

Hejka!:-)

Niunians kazdemu niemowlakowi zluszcza sie skorka wiec sie nie martw, minie.:tak: Mozesz kilka razy wykapac w oliatum albo dolac oliwki do kapieli
ale ja do każdej kąpieli leje oliwkę i smaruje ją później kremem, ale to miałą takie jakby suche podskórne pryszczyki. Więc chyba to uczuleniowe. Zobaczymy na razie odstawiłam nabiał i spróbuje czy jak zjem później to znowu się to zrobi.

Witam dziewczyny- no mowie ze tutaj pusto dobrze ze jeszcze ty zuskus, niunias i krewetka czasem sie odzywa, ale po zatym:-(. U mnie dzisiaj piekna pogoda, troche dzialam na allegro, bo juz tak dawno nic nowego nie wystawilm. Za chwielke jem lanche i zmykam na kolezanki:)))) Trzymajcie sie cieplutko:-).

patrze często na Twoje aukcje i widzę że masz większość dresików i niewiele dla małych dziewczynek :))

patrze często na Twoje aukcje i widzę że masz większość dresików i niewiele dla małych dziewczynek :))
Dzisiaj cos tam wystawilam dla maluszkow, jeszcze wieczorkim wystawie wiecej, ( mam kilka komplecikow)gdyby cie cos interesowala to moge na zamowienie poszukac i wystawic:))) warto wziasc wiecej wtedy mozna wyslac kurierem, moge nawet nie z ciszkow a z zabawek, lub lezaczki , chustaweczki:))) ale to mozesz pisac na pw.
Pozdrawiam i zmykam na ploty.

zagladnelam na walmart i sa rozne ceny poczynajac od 20 $ w zwyz, sa nawEt takie za 200$, napisz jaka konkretnie gra , czy dla dzieci, doroslych- rodzaj gry, a wogole to jakie ceny takich gier w Polsce- ja nie mam Ps3 i nigdy chyba nie kupie tej gadzetu, wiec nigdy sie tym nie interesowalam:)))
Gdyby cos Cie interesowalo wejdz na strone www.walmart.com i poszukaj, lub na strone www.bestbuy.com.
Do kazdej ceny trzeba dolozyc srednio 12% taxu. tutaj tax-podatek naliczaja przy kasie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry