reklama
Hot chocolate
Mama Macola ;)
Hihi, to trzymam kciuki, żeby bujaczek pomógł ;-) U mnie jest fajny, tylko jak siedzę obok i gadam a to i tak najwyżej przez 10 minPrzy moim dzieciątku nawet poranne śniadanie to wyczyn takiego mam diabła
ale kupiłam bujaczek i może będzie lepiej![]()

moja małpa to by chciała żebym do niej cały czas gadała i się z nią bawiła więc z obiadem czasem jest kiepskoHihi, to trzymam kciuki, żeby bujaczek pomógł ;-) U mnie jest fajny, tylko jak siedzę obok i gadam a to i tak najwyżej przez 10 min![]()
a jak zasypia to sie drze jak prześcieradło

karnitynka1982
Fanka BB :)
Hej dziewczynki u mnie wczoraj kolezanka byla prawie 5 godzin to sie nagadalysmy hehe z tego maly ponad pol przespal zaraz lecimy na szczepienie mam stresa ale nie omine tego
Powiedzcie mi bo ja mam tylko paracetamol w czopkach a nie mam tego vibucolu to starczy czy mam dokupic vibucol bo bym musiala po drodze z taxy wyskoczyc pozniej nie bede miala jak?
Hot chocolate
Mama Macola ;)
To moje dziecię podobnemoja małpa to by chciała żebym do niej cały czas gadała i się z nią bawiła więc z obiadem czasem jest kiepsko
a jak zasypia to sie drze jak prześcieradło![]()

Mój mąż stwierdził, że nie powinnam tyle mówić do dziecka, bo nawet przy jego wygadaniu, jak się opiekuje Maćkiem to nie daje rady go zagadać

karnitynka1982
Witam nowa mamuske i Natalke w koncu do nas wrocilas
Kasiu oby Rysiu byl zdrowy!!!!
Kasiu oby Rysiu byl zdrowy!!!!
Pauluś89
Grudzień 2009
kochana nie bój się będzie okHej dziewczynki u mnie wczoraj kolezanka byla prawie 5 godzin to sie nagadalysmy hehe z tego maly ponad pol przespal zaraz lecimy na szczepienie mam stresa ale nie omine tegoPowiedzcie mi bo ja mam tylko paracetamol w czopkach a nie mam tego vibucolu to starczy czy mam dokupic vibucol bo bym musiala po drodze z taxy wyskoczyc pozniej nie bede miala jak?
![]()

reklama
karnitynka1982
NO oby bo jestem sama i sie stresujekochana nie bój się będzie okmojemu nawet paracetamol potrzebny nie był