reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Gabrycha na telewizor gadał" żigul" :szok: teraz juz mówi normalnie :-D

troche posprzatałm ale Gabryska juz zdązyla wszystyko porozwalac pomalowac kaloryfer mazakami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cholery nie moznaspuscic z oczu ugotowałm ogórkową i czekam na mame to moze bym wczesniej pojechala do pracy połziłabym po galeri odstresowala sie po dwoch dniach wolnego :-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kiedys lubialm piec gotowac a teraz wole chodzic do pracy :-D:-D:-D ide bo Gabi juz malpiego rozumu dostala musze isc dowiedziec sie do przedszkola kiedy zapisy :tak: a przypomnialo mi sie na sowje buty zimowe Gabi mówi "termosy" :-D:-Dna razie

no i cytaty mi wcięło:sorry:
joanna ee fajny pomysł z tym motylkiem...:tak::tak::tak:super apetyczny tort..znowu zaczynają się tortury na bb:eek::confused2:
A co wy macie z tym prasowaniem:szok: nie rozumiem! Przecież to czysty relaks:szok::tak:
A ja byłam z bejbe odśniezyć autko co by już wygladał bardziej wiosennie bez sterty śniegu na dachu. Pobawiliśmy się trochę w śniegu, Michał pościgał koty i słońce jednak wyszło...jest cuudnie!! nie patrząc na śnieg:confused2:
Pranie powieszone, rosołek już praktycznie gotowy, a ja jem ryż preparowany..bo już nic fajnego nie mam:-p

witam :-) chciałam do Was zajrzć wieczorem ale nie było internetu :no::wściekła/y: :eek: to poszłam spać troche poczytałam mąz mnie trochę "zaczepiał "a ze reakci z mojej strony nie było dal spokój dziś ponoc mnie budził zeby go odwiezdz do pracy ale ponoc twardo sapłąm fakt nie słyszłam jak wychodzi Zuzia sam wstał do szkoły po 7.20 mialm do mnie pretensje ze ja wczesniej nie obudzilam a co ja zrobie jak ja dopiero oczeta otworzylam o 7.30 i to jeszcze ledwo ledwo Chyba ta pralkamnie wykonczyła :szok::-D zreszta zawsze byłam spioch :-D:-D dobrze ze dzis juz do pracy na 15.30 bo chyba bym zwrajowala :eek:moja mam ma przyusc do Gabi bo mąz w pracy do 18
WITAM NOWĄ MAMUSKĘ :tak:(lepiej pozno niż wcale )najgorzej ze nie mam pomyslu na obiad :eek::sorry:

No to spałas naprawde mocno, chyba bylas zmęczona.????????

Witam czwartkowo z kawką ,Kto sie napije??:-)
a tak to zdrówko juz od wczoraj dużoo lepiej:tak:to chyba jedno dniowe osłabienie było.Wczoraj nie byłm na BB jakośbrak czasu rano do kościoła ,później na jarmak a później jakoś juz zleciało i nie było jak:tak:
Ide cos niecos poczytac moze sie uda.:tak::eek:

Ja chętnie ale ostatnio mój organizm odrzuca wszystko to co lubiałam wiec moge z herbatką??????????????????????????????????????????????????????????????

Myszunia ma córke wiedziałyscie
macie pozdrowienia od Myszuni

GRATULACJE DLA MYSZUNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madziula to o tym dobrze wiem, że musi miec faktury:-D

chodzi np o to, ze tych pieniedzy mu braknie.. i np on stwierdzil, że musi kupic piec do ogrzewania teraz.... a ruszy jak bedzie ciepło i do zimy zdąży sobie na niego zarobić jeśli kupi za tą samą kwotę zamiast pieca ramę naprawczą dzięki której samochód zrobi w 3 dni, a nie w 1,5 tygodnia.

Wg niego waniejszy jest teraz piec, a na rame może sobie kiedyś zarobi:eek:

To chodi bardziej o logiczne myslenie i kalkulowanie, ale on uważa ze jest mądrzejszy, ale jak musi wymyślec co już niby ma, bo jakis wkład własny musi miec, to juz nie jest taki mądry:eek: to wtedy ja mam kombinowac i wymyślać:eek:

poza tym jak ja sie zapytałam tylko czy juz zdecydował co bedzie kupował za te pieniądze to już jest hasło, że mam sie nie wtrącać:wściekła/y::wściekła/y:

Twój M ma ciężkie myślenie , nie rozumie czemu nie chce dać sobie pomóc.......

Witam i ja:-):-):-)
Ja oknem piękne słońce ale jakiś debil obudził mnie o godz.6 bo ośnieżał chodniki i walił łopatą w ten śnieg że aż od kostki brukowej głos odchodził:crazy::crazy::crazy:
Wczoraj teściowa dzwoniła że jej się stodoła zawaliła, ale co się dziwić o tej stodole 2 lata już słyszę ze trzeba rozebrać bo ledwo stoi więc jak się czeka na cud to nie ma przeproś, tylko po co do mnie potem z pretensjami, przecież to nie moje:cool::cool::cool:
Maja na ucho już nie narzeka czyli antybiotyk dobrze dobrany, oby całkiem jej się to zapalenie wyleczyło i więcej nie wracało.
Poczytałam was ale tak na szybko bo pora Mai śniadanie zrobić i zapewne dzisiaj też czasu na bb zabraknie:-:)-(
Super że Myszunia urodziła - gratulacje:tak::tak::tak:

U mnie jak ktoś nie zwali śniegu z dachy stodoły to obawiam sie ze też sie zawali:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

jaka śliczna :tak:

Hej Patrysiu:happy:
kochana a weź ty tych gości pognaj w diabły:-pSewek po chorobie ty po porodzie a goście walą drzwiami i oknami:eek:

o tej godzinie kolacja:szok::szok::szok::szok:u mnie max o 16:rofl2:

oj bidulko kuruj się polecam teraflu zatoki tylko nie wiem czy jak karmisz to możesz:eek:

JUPIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CÓRKA WIEDZIAŁAM:-D:-D:-D tylko maleńki poslizg miałam w dacie ale córka:-D:-D:-DGRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam o poranku kochane:happy:
chłop mnie z rana lekko wnerwił:eek:w nocy nie mogłam spać budziłam sie bolała mnie nerka rano jak budzik zadzwonił ja nietomna mówię kotek zaprowadz dzieciaki do szkoły,,,,a on malinuś jestem nietomny:wściekła/y::wściekła/y:mówię kotek bolała mnie w nocy nera spać nie mogłam....on no wiem kochana słyszałem jak się kręciłaś....i śpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:osz ty w morde i nożem:angry::angry:wstałam obudziłam dzieci zrobiłam im śniadanie ,kanapki do szkoły dałam Toniemu piciu bo gadał w łóżeczku:sorry:a ten spi ubrałam się zaprowadziłam dzieci do szkoły wracam a ten co śpi razem z Antkiem:wściekła/y:nosz ......nie będe przeklinała bo mnie moderatorki wywalą:-p:-):-)poderwał się o malinuś juz jestes kochana o patrz Toni spi...... no i szybko robił kawę i sniadanie sobie do pracy szybki prysznic Toni sie obudził o 8.30 po godzince drzemki ciekawe o której mi pójdzie teraz spać:sorry::sorry::sorry:opierdzieliłam go :wściekła/y:no ale przeprosił kawkę zrobił ucałował no niech mu będzie ale zła jestem bo mi plany popierniczył przez to spanie Antka bo tak położyłabym go o 10 i mogłabym sobie ogarnąć mieszkanko odpocząć spokojnie a tak to młody pewnie będzie marudny od 10 może zaśnie w drodze po Julkę a jak nie to klops bo będzie marudził mi od 15-16 a wtedy to go już nie położę:no:
no się wygadałam wam:-D:-D:-D

MALINKA normalnie zaczne wiezyć ze bede mieć córke ,nie wiem czy juz mam sie cieszyć czy jeszcze poczekac do USG ?????????????

Witam,witam
My wlasnie zjedlismy sniadanko i niedlugo wybywamy na spacerek:tak::tak::tak:Pogoda znowu superowa bo nie wieje i jest dosyc cieplo:-):tak:
Klaudia cos mi marudzi ale mam nadzieje ze na dworze sie uspokoi;-)

U mnie tez piekny dzionek az wyjsc sie chce i chyba pójde poruszać łopata koło domu:-D:-D:-D:-D

Aska jak taki madry to niech sobie wszystko sam zalatwia.Zeby potem nie bylo ze to Ty bedziesz ta najgorsza bo czegos nie dopilnowalas:cool:
Skoro potem nie bedziesz miala nic do gadania to po co sie na poczatku angazowac:eek:
Chlop to chlop i ma dziwne pomysly:-D

witamy
Kochana niezle spoanie miala skoro nie slyszalas nic z rana
Ja to spi ja na jawie wszystko dookola slysze:tak:

za pogoda nie nadazysz
Fajnie ze slonko swieci
U mnie wczoraj swioecilo i co w poludnie deszcz:-(
Dzis juz ponuro za oknem

Myszunia gratulacje! czekamy na fotki i streszczenie

super ze leki zadzialaly i Maja juz z uszkiem dobrze:tak:

ja tam moge i o polnocy wcinac:-Dale zapewne do czasu :eek:
Co do Twojego to ci cisnienie podniosl ale widze ze kawusia, buziak wszystko zalatwilo wiec nie ma co sie denerwowac tylko brac dzisiejszy dzien na klate.Mam nadzieje ze A nie bedzie bardzo marudzil i nawet nie zauwazysz roznicy;-)

My wstalysmy o 9:30
Laura juz po sniadanku
Ubrana w rajstopki, biala bluzeczke i na gore stroj kapielowy:eek::szok: Tak sobie zazyczyla wiec prosze bardzo nie bede sie sprzeciwiac:rofl2:
Dzis jakas zupke wstawie i zraz gnam do pralni bo na noc wlaczylam pranie.Wieczorem prasowanie:eek:
Na 13 ma wpasc kumpela wiec Laura bedzie miala sie z kim bawic:-)

Mamuska dziecko daje ci do zrozumieniaze chce na basen:-):-):-)

U mnie też pogoda do bani pochmurno i zimno na tyle,ze nic sie nie rozpuszcza,trafia mnie,ten śnieg co najmniej do połowy marca będzie lezał:szok:

Iwcik to fajnej zabawy na feriach i uważaj na siebie:tak:

Witam dziewczyny :) jestem nowa na forum i mam nadzieje, że wybaczycie iż wtrąciłam się w temat, ale mam pytanie, a nie zabardzo orientuje sie jeszcze co i jak tutaj a Wasz wątek mi pasuje ponieważ rówanież siedze w domku z niunia :) .
Otóż, moja córcia kończy dzisiaj roczek i w sobote mamy przyjęcie postanowiłam sama upiec tort , ale nie zabardzo mam pomysł jaki powinien być. Bardzo prosiłabym o jakieś przepisy jeśli któraś z Was zna. Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Witam nową mamusię:-):-):-)

ja zazwyczaj robie sama taki jak na zdjeciach to jest normalny biszkopt przełozony kremem a tylko trzeba przkroic na pól i złozyc okrągłymi bokami do siebi i przybierasz jak chcesz

Piekny motyl:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

NO wkońcu nadrobiłam ..........matko co to bedzie jak ja jade dzisiaj na kilka dni a tam nie mam neta to bedzie masakra nie dam rady chyba was pózniej nadrobic ale postaram sie :tak::tak::tak:zobaczymy

Joanna ,fajne masz pomysły na zdobienie tortów ,ja nigdy nie wpadłam na to ,zeby ozdobć lentilkami czy zelkami:tak:

Witam nową mamusie ,wszystkiego najlepszego dla córeczki:happy:

Nic tam, ja zaraz spadam po Ksawka do przredszkola:tak:

MALINKA ja tez nie wiedzialm ze mam takie zdolnosci :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)
ja to sama zazdroszczę !!!

WITAM ja dopiero z kawą ciężki ranek i słonka brak Laura zasnęła dopiero o 23.20 o dziwo wstała o 7.30 :rofl2::rofl2:
przydałoby się troszkę posprzątać już się boję jak zacznę teraz to skończę za tydzień:tak::tak:
synuś dzwonił że chce już do domu i żebym po niego przyjechała mówię mu że ma jeszcze ferie i niech odpoczywa
zaczął płakać :no::no:wiec obiecałam że przyjadę w piątek .:-)
Muszę najpierw zrobić zdjęcie to pokażę się w tej nowej fryzurce :sorry:
GDZIE TA WIOSNA ..........!:wściekła/y::wściekła/y:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MYSZUNI Z OKAZJI NARODZIN CÓRECZKI !!!
:-):-):-):-):-):-):-):-)

Iwcik będziesz dzwoniła do Anki codziennie wieczorem i ona ci na bieżąco będzie czytała co na bb:-D:-D:-D:-D:-D
na jakie usg kochana jeszcze się tu na forum co do płci nie pomyliłam:-D:-Dnawet Meduska była pewna że w brzuszku Zuzia u niej mieszka a ja jej mówiłam że chłopak:-pno i ma zuzina płci męskiej:-D:-D:-D
Kerna ja mam z nim dobrze:sorry::sorry::sorry:no mam ale on ze mna ma lepiej:-D:-D:-D:-Dkochana jak nie pracowałam to on mniej pomagał ale zawsze go włączałam w pomoc a teraz jak ja pracuje to nie ma przebacz no musi :tak:jak by mi nie pomagał to napewno nie miał by ze mną tak dobrze:no::-):-):-)
Zaraz ta moją bestię ubiore nakremuje i pójdziemy spacerkiem po Julię może zaśnie:sorry:a za oknem piździ jak diabli do tego nadal -2 i ponuro:-:)-:)-(nie lubię takiej pogody:no::no::no::no:

reklama
A gdzie was wszystkie wywiało???????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Pilny telefon ;-);-) i musiałam wyskoczyć na chwilkę :tak:- na leki nie da rady:no:nic załatwić ale co innego skapło;-):tak::cool::cool:.
Umyłam sobie 2 okna ,powycierałam kurze i przyszła mama na kawke,niedawno poszła ,a ja sobie zamiotłam i siadłam do kompa zbierajac siły do pomycia podłog:-D
Ja też myślałam,żeby chociaż w kuchni okno przetrzeć:tak:. Całe mieszkanie odkurzone i szukam kogoś ze sprzętem do prania dywanu:tak:.
Witam dziewczyny :) jestem nowa na forum i mam nadzieje, że wybaczycie iż wtrąciłam się w temat, ale mam pytanie, a nie zabardzo orientuje sie jeszcze co i jak tutaj a Wasz wątek mi pasuje ponieważ rówanież siedze w domku z niunia :) .
Otóż, moja córcia kończy dzisiaj roczek i w sobote mamy przyjęcie postanowiłam sama upiec tort , ale nie zabardzo mam pomysł jaki powinien być. Bardzo prosiłabym o jakieś przepisy jeśli któraś z Was zna. Z góry dziękuje i pozdrawiam :)
Witaj :-). Napisz coś więcej o sobie. A torty wklejałam do książki kucharskiej mam domowych:tak: o tu https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...a-kucharska-mam-co-na-obiad-6559/#post4711864
100 lat dla córci

Do góry