reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Asienka neonki to wbrew pozorom bardzo delikatne rybki, musza miec dobre osiwetlenie, grzalke , filtracje. ja to co miesiac kupuje po kilka, a ostatnio to wogole kupilam z 20 rybek i rano wstaje a tam polowy nei ma i zadnej padnietej nei widzialm, chyba jakas z moich rybek jest miesozerna ale nie wiem ktora bo w dzien zyja w symbiozie:-)

reklama
kasik udanej wyprawy z psiapsiółką:happy:

jedyneczka - no niestety spotkanie z psiapsiółka odwołane. Dopadła ja jakaś grype i nie chce mnie zarazić. Ale nie ma tego złego... Juz w pracy zamówiliśmy pyszne żarełko obiadkowe - ja jakąś zapiekanke ziemniaczana i koło 13 ma byc dostawa:-D.
Po pracy jadę do siostry, ma mi zafarbowac własy. Wyczytałam na necie, że loreal casting jest bezamoniakowy i moga uzywać go kobiety w ciąży. Więc w tym miesiącu odpuszczam fryzjera i zobacze co mi wyjdzie na głowie:-D.

oczekiwanie to masz niezłe rybki, widać jadają nocą:-D

mysza ty lepiej idź na zakupy bo zaraz zaczną się gadki o tym co która na obiad robi i Cię skręci przy twojej "widnej" lodówce:-)

dzamena pochwal się potem zdjęciem jak obcięłaś, będziemy podziwiać:-);-)

no ja też się farbowałam castingieem. Lubię tę farbę, a szczególnie odżywkę, którą dołączają. Właśnie umyłam włosy i resztę niej wypaprałam na siebie. Ładnie pachnie.
Spokojnie spokojnie zaraz coś złowię na obiad.

A jeszcze co do rybek - bojownika wystarczy trzymać w szklance. Nie przekarmiać - raz dziennie w zupełności wystarczy. Od czasu do czasu, żeby go troszkę wkurzyć - podstawić lusterko. Ja później dokupiłam mu samicę, ale niestety zabił ją pyskiem. Widocznie lubił samotność :-D Później został zjedzony przez zebrę. :-D:-D Lajf is brutal i samtajms kopas w dupas :cool2:

jedyneczka - no niestety spotkanie z psiapsiółka odwołane. Dopadła ja jakaś grype i nie chce mnie zarazić. Ale nie ma tego złego... Juz w pracy zamówiliśmy pyszne żarełko obiadkowe - ja jakąś zapiekanke ziemniaczana i koło 13 ma byc dostawa:-D.
Po pracy jadę do siostry, ma mi zafarbowac własy. Wyczytałam na necie, że loreal casting jest bezamoniakowy i moga uzywać go kobiety w ciąży. Więc w tym miesiącu odpuszczam fryzjera i zobacze co mi wyjdzie na głowie:-D.
to juz czerwieni na glowie nie bedziesz miec ??
rety ja tez chce pofarbowac...tylko co jestem na miescie nie wiem jaki kolor wybrac ;/

Asienka ja kiedys jak kupowalam bojownika to kobieta w zoologicznym kazala mi kupic dwa.Ponoc one nie toleruja samotnosci ..i musza byc w akwarium we dwoje .

czesc:-)oczekiwanie, nie wiem za bardzo o co Ci chodzi, ale jesli jestes zla na mnie o wklejanie zdjec z zakupionymi rzeczami, to sorrki wielkie!dopiero przed chwila zauwazylam ze forum jest tematycznie mocno podzielone, wiec teraz juz bede wpisywac do odpowiednich watkow;-)obiecuje i raz jeszcze przepraszam za wczoraj:zawstydzona/y:

Asienka ja kiedys jak kupowalam bojownika to kobieta w zoologicznym kazala mi kupic dwa.Ponoc one nie toleruja samotnosci ..i musza byc w akwarium we dwoje .

Nie może być 2 samców w jednym akwarium ;-) A jeśli kupować 2 tj. samca i samicę - to tylko takie, które w sklepie pływały już razem. 2 samiczki mogą być, ale one nie są już takie ładne. ;-)

reklama
co porabiacie?ja wlasnie wrocilam z pracy i sie zastanawiam, co tu robic zeby nic nie robic.....wczoraj dostalam wiadomosc, ze od poludnia bedzie wylaczony prad, bo cos tam remontuja i tak czekam az mi komputer zgasnie:-Dpowinnam gotowac obiad, jak na dobra kure domowa przystalo, ale tez mi sie nie chce:sorry:pozniej bede miala wymowke ze pradu nie bylo:-D cale szczescie moja ksiezniczka je dzisiaj w przedszkolu:-)

Do góry