Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurde normalnie chyba sie pomyliłam z powołaniem jak dzis rano powiedziałam do M ze Patita obetne to ten stwierdził zemu wspólczuje i zal chłopaka ale nawet teraz stwierdzam ze mi fajnie wyszło co prawda najpierw nozyczkami a potem maszynką ale ;podoba mu sieoczekiwanie to masz niezłe rybki, widać jadają nocą
mysza ty lepiej idź na zakupy bo zaraz zaczną się gadki o tym co która na obiad robi i Cię skręci przy twojej "widnej" lodówce:-)
dzamena pochwal się potem zdjęciem jak obcięłaś, będziemy podziwiać:-);-)

ale ciutek zapasiku w pasie jest więc może mi starczą do końca:-)i malutkiej cuda kupiłam ale to wkleje wieczorkiem albo jutro bo nie mam teraz jak, wpadłam do smyka i nie mogłam się powstrzymać, chyba się u mnie tez zaczęło
i chyba bede starala sie przeforsowac go na naszego psiaka ;-):-)
ale i tak sie odprezylam....matko ja nie wiem jak kiedys moglam nie lubiec chodzic na basen-naprawde to super sprawa...

no u mnie na szczescie juz raczej bez problemu z tym ale jak sie czasem zdarzy to faktycznie brzuch tez boli. my tam teraz w tej jamie brzusznej mamy bardzo ciasno...

a szczeniaczek?! no brak slow jaki slodziak :-)
ten pyl wylazil potem jeszcze przez miesiac i jedno, dwa sprzatania nie dawaly mu rady...
;-) to czekam na ta fote 

ale sie staram nie martwic i nie popadac w paranoje- chodze do lekarza, ufam mu i on mnie bada, usg mam co wizyte-widze dzidzi wiec mam nadzieje ze oki jest, czego i Tobie zycze
:-)
ide sobie w nagrode pojesc kapusty kiszonejto juz czerwieni na glowie nie bedziesz miec ??
rety ja tez chce pofarbowac...tylko co jestem na miescie nie wiem jaki kolor wybrac ;/
a ja mam do Was pytanie - o moją wewnętrzną rybkęTo już 18 tydz, od 16 czułam jak się dziecko rusza, takie delikatne ruchy - łaskotanie w brzuchu, a od kilku dni nic. Zaraz zacznę panikować... Czy Wy też tak macie, że dziecko przez kilka dni się nie ujawnia??