Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)czesc:-)oczekiwanie, nie wiem za bardzo o co Ci chodzi, ale jesli jestes zla na mnie o wklejanie zdjec z zakupionymi rzeczami, to sorrki wielkie!dopiero przed chwila zauwazylam ze forum jest tematycznie mocno podzielone, wiec teraz juz bede wpisywac do odpowiednich watkow;-)obiecuje i raz jeszcze przepraszam za wczoraj![]()

tylko tyle ich jest ,ze sama nie wiem co wybrac ;/

wiec pewnie wieczorem ladnie Go ugoscisz 

bez sensu bo przeciez w nowym domu i tak bedziesz na dziendobry musiala zrobic fest porzadki wiec po co sie 2 razy meczyc ... i to w naszym stanie 

zartujesz... snieg??? u mnie rano kropil deszcz, a teraz nie tylko troche pochmurnie, a tempka gdzies +6!Wstawilam rosol ..choc nie bedzie z polskiej kury bo juz jej nie mam ;/ tylko na angielskich nozkach ..no ale wazne ,ze rosol wyjdzie
kasik za mna ciagle chodza jakies rudoscitylko tyle ich jest ,ze sama nie wiem co wybrac ;/
perla czy u Ciebie slonce dzisiaj jest??bo u mnie deszcz ze sniegiem wali
atabe czy Ty masz jakiegos nowego faceta,ze tak malo Cie tu jest ostatnio ??
jedyneczka M dzisiaj wraca powiadaszwiec pewnie wieczorem ladnie Go ugoscisz
louise ja za 10 dni sie przeprowadzam wiec tez chyba oleje sprzatanie i juz poczekam do przeprowadzki
dzamena a jak nocka po tym wczorajszym piciu ??czesto chodzilas do wc![]()