reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

a mnie został tłuszczyk na nogach , zresztą zawsze tam mi sie gromadził, a brzuszek mam jakbym zjadła większą kolacyjkę, rozstępów nie mam więc została mi walka z tym wrogiem tłuszczem. Przydałoby sie cos poćwiczyć , ale mam lenia i brak czasu a na basen nie moge iść bo nie mam kostiumu:happy:

reklama
. Przydałoby sie cos poćwiczyć , ale mam lenia i brak czasu a na basen nie moge iść bo nie mam kostiumu:happy:
Kostium zawsze można kupić:-p:-D

oj ten brzuch......trzeba czasu na niego, ja tez sie ciesze, ze nawet te 4 kg pozostały jeszcze ale ciuchy sprzed ciaży pasują...tylko to brzuszysko....
jak patrzę czasem w przychodni, jak przylatują takie młode siksy (nie obrażajac nikogo) z noworodkami is ą zupełnie płaskie to mi tak przykro.......niby mąż pociesza, ze dobrze jest i ze mnie kocha i wogóle...ale jak widze ten "zwis" jak saiadam i te rozstępy, i cycki jak u murzynki........to chciałabym mieć ciało takie jak kiedys...ale dam sobie trochę czasu, po 2 latach po urodzeniu córci było już super wiec teraz dam sobie chyba tez jeszcze trochę !
choć z małym już po 5 mies prawie waga spadła a z nią 10 została wiec też super.
No ja jestem taką siksą bo mam 21 lat:-p:-DSpoko nie obrażam się za takie rzeczy.Słuchaj Szyszunka moja szwagierka w ciąży przytyła 30 kg nc nie robi żeby schudnąć a jej głównym daniem jest kebab:szok:Jeśli dbasz o siebie to uwierz napewno wrócisz do swojej figury,nie obrażając nikogo ale im kobieta ma więcej lat tym ciężej jest utrzymać figure.A jeśli chodzi o te małolaty wychudzone z noworodkami na rękach-nawet sobie nie wyobrażacie ile młodych mam w trakcie ciąży nie je żeby nie przytć-czym szkodzą maluszkom.Więc drogie mamy z pozostałościami po porodach nie stresujcie się bo to że macie brzuszek większy czy uda świadczy o tym że w trakcie ciąży dbałyście o siebie:-):-):-)

a moze to i racja z tymi małoletnimi głodujacymi.....znam dziewczynę,co prawie nic nie przytyła i widac też nic nie było, i jak to możliwe......przyjaciółka z cukrzycą coś jeść musiała i 9 kilo przytyła wiec pewnie troche w tym racji.
A ja rzeczywiscie, druga ciaża, pozostałości z poprzedniej i tej co była...daję sobie jeszcze czas, a zadbać muszę!!

Szyszunka ja też mam niewesołe myśli jak siedzę i patrę na ten zwis, zwłaszcza w wannie;-)
u mnie było tak
przed I ciążą 56 - w ciąży 73, po porodzie 62 przez parę lat
przed II ciążą 72:szok:w ciąży 85 po porodzie 77 a teraz nie wiem bo się nie ważę:-:)no:

dziołszki ale za to jakie cudne maluchy mamy :-) no ja w kwietniu na basen z małą zacznę chodzic , wiosna przyjdzie to i spacerki spooko damy radę z tymi "zwisami"

Indygo jak ja będę ważyć 77 kg to chyba będę biegać nago po mieście ze szczęścia!!!:-D

A u mnie przed pierwsza ciaza 53 w dniu porodu 69
przed druga 53 na koniec 73
a teraz mam 57-58 i boje sie wejsc na wage,zeby nie zoabcyc,ze znowu spadlo cos...:zawstydzona/y:

Właśnie kobietki mamy te zwisy(bo pomimo że prawie zgubiłam wszystko to brzuch i tak wisi)ale za to jakie teraz mamy szczęście z naszych pociech.:-)

reklama
a ja z radoscia oznajmiam ze moje wysilki nie poszly na marne:tak::-)przytylam 2 kilo:-pwaze 58, bajkaaa tak niech zostanie:tak:;-):-)

Do góry