R
RiSiA
Gość
Diewczynki doradzcie mi.. jak wyperswadować mojemu M ze taki wózek (czy tez podobny - akurat taki znalazlam)
TRAPER GŁĘBOKI SPACERÓWKA GRATISY WYSYŁKA 0 Z (914854963) - Aukcje internetowe Allegro
nie jest zbytnio funkcjonalny.. jemu sie podoba ze wyjmuje sie gondole (lekko usztywniana materiałową) i robi sie z wózka spacerówka.. nie ma w ogóle taki wózek skrętnych kol a jemu sie podoba.. wiec mu powiedziałam ze wózek kupie sobie ja a on niech napatrzy sie na ten w sklepie.. nie wyobrażam sobie wozka bez skrętnych kół a ten sie upar jak wól bo mu sie podoba..
powiedz mu, ze ma za małą godnole bo widze, ze tylko 70 cm no i ze pewnie wiekszosc czasu Ty bedziesz musiała nim jezdzic a jak bedzie taka zima to juz wogole chociaz wózek bardzo fajny
. Ja też tak miałam jak wybieraliśmy wózek dla córci;-). Zdecydowaliśmy, że z gondolą nie kupujemy, bo są małe bardzo.Wybraliśmy taki, żeby dziecku było wygodnie
.Koła duże pompowane-bardzo dobrze się sprawdziły(rodziłam w styczniu 2009), spacerówka też wygodna. W grudniu przesadziliśmy córcię do x-landera XA- bardzo wygodny,super się jeździ,
Moja druga pociecha odziedziczy wózek po starszej siostrzyczce, niezależnie od płci będzie się nadawał. Mimo,że znaliśmy płeć to kolor wybraliśmy taki, żeby chłopczyk też mógł jeździć wrazie jakby się okazało, że mój ginek się pomylił(chociaż ma dobry sprzęt i się nie myli).
U innych lekarzy takie przypadki miały miejsce.
Dziewczyna kupiła różowy wózek, a tu niespodzianka chłopak