Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
matko jaka historia
gdyby nie zdarzyła sie w filmie, uśmiałabym sie po pachy
ale tak w realu - masakra
taaaa...umawiajcie się dalej:-)
a nasze maluchy zrobią pewnie na złość i wyskoczą w najbardziej nieoczekiwanym momencie
EDIT: lecę sprzątać wielką szafę z ubraniami
buziaki

mój mąż ma do mnie pretensje ze kupuje rzeczy dla dziecka i dla siebie bez niego. kurcze a kiedy on to niby ma zamiar kupować? w 40 tyg? czy może jeszcze później!!!
widze ze jakby ma to gdzieś "bo jest jeszcze czas" wg niego więc sama muszę się zabezpieczyć. A jak coś kupię to pyta sie po co ja to w ogole kupowałam!!!!!!! że to nie potrzebne! jasna cholera. ceratka pod przescieradełko nie potrzebna? pff... to nie on bedzie wszystko prał bo on pracuje! "a to zadanie dla kobiety!" nie no....
wózka, przewijaka, łóżeczka- nie ma szans kupić przed porodem. Fotelika pewnie też nie. no cóż. potem on bedzie kombinował!!! teraz nie mam kasy zeby pościel kupić a przecież musze. bo wyprać musze, on tego nie zrobi, "bo on pracuje"
zazdroszcze Wam że jesteście spakowane i domek przygotowany na przyjscie na swiat Waszych maleństw...Też mam przeczucia co do Kozy...a to dlatego ze jeszcze nie chciała rodzić...a tu na forum to wszystko jest na opak...te które chcą nie mogą a tym którym się nie spieszy to już rodzą hehe
ja dziś nie wytrzymam z tum przeziębieniem i napiję się herbaty z cytryną i miodem...mam nadzieje ze nie zaszkodze dziecku (mam tą cukrzyce ciążową)![]()