reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-):-):-)
My do godz.9 dzisiaj pospałyśmy - tak nam dobrze było:-D:-D:-D
U mnie za oknem też ponuro ale odwilży ciąg dalszy:tak::tak:
Maja jeszcze w łóżku leży ale już po śniadanku a ja na chwilkę zajrzałam poczytać:tak::tak:
Anabuba to faktycznie szwagra masz super, ja bym mu nic nie pomogła skoro on dla was taka świnia:no::no::no:
Medea twojego męża to patelnią porządnie trzepnąć to się może opanuje i bardzo dobrze zrobiłaś że go zostawiłaś i z domu wyszłaś, powinnaś częściej tak robić:tak::tak::tak:
Justa miłego spotkanka radomianek - ja też powinnam tam być :tak::tak::tak:
Patrysia współczuję wizyt teściowej:crazy::crazy:
As oj malutko ty snu potrzebujesz, ja bym padła na twarz po tylu godzinach spania:tak::tak:

reklama
A ja mam dzisiaj nerwa :wściekła/y::no: Szukam przedszkola dla Helenki :tak: bo ona chyba taka niedobra to z nudów jest :eek: Zabawy z mamusią już nie wystarczają :eek:

A ja dzis gotuję krupniczek,ulubioną zupkę:rofl2:mojego m,mam nadzije ,ze będzie mu smakowała:errr::rofl2:
nie przejmuj sie lainka u nas ta odwilż tez nie taka szalona jak dalej w Polsce,mam 2 stopnie na plusie i niebo sie zaciagneło chmurami,:eek: ale mam nadzieje ,ze śnie stopnieje jak najszybciej:tak:
MH to bardzo mozliwe ,ze Helenka tak z nudów wariuje ,mama nie jest tak fajna jak inna kilkulatka:tak:powodzenia z przedszkolem ,bo słyszałam ,ze w W-wie nie jest o nie wcale łatwo:tak:

A ja mam dzisiaj nerwa :wściekła/y::no: Szukam przedszkola dla Helenki :tak: bo ona chyba taka niedobra to z nudów jest :eek: Zabawy z mamusią już nie wystarczają :eek:

Bardzo możliwe, moja też już szału dostawała jak w domu siedziała no i bardzo się zmieniła jak do przedszkola poszła, tak więc ja ogromnie polecam i uważam że każdy trzylatek powinien iść :tak::tak:

wszystkie mają słońce i odwilż tylko u mnie zima i ponuro:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
to idę sprzątać lodówkę wpdnę za chwil parę z kawusią:tak:
no tak lodówka jest zazwyczaj gorąca:eek: brrr;-)
Madziula a to Ci zrobił jazdę:wściekła/y: Ja nie wiem jakim to trzeba być filozofem, żeby zrozumieć, że i my mamy prawo do pobytu poza domem:sorry:

A my sie pożądnie przewietrzyliśmy, autko wysprzątane , bejbes zaliczył dwie gleby w kałuże...więc czysta kurtka już czysta nie jest...szit wszsytkie ciuchy mokre i obłocone. U nas słoneczka brak, ale jest jakieś6 na plusie. Nie jest źle:-)

Witam i ja
wstalam o 10 ale i tak jestem niewyspana:no::no::no:Wlasnei zjedlismy sniadanko i moze bym sobie pranie wstawila bo musze wyprac wozek-zobacze czy bedzie mi sie chcialo hehe;-)
Pogoda taka sobie,w sumei to wczesniej bylo slonce a teraz juz nie ma:wściekła/y:Ale na dwor i tak wyjdziemy:tak::tak::tak:Wiktoria juz mi ryczy ze Ona chce jechac we wozku bo nie wiem dlaczego ale Ona ostatnio wcale nie chce mi chodzic:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sorki ale nawet nie czytalam co pisalyscie bo jakos mi sie nei chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A ja dzis gotuję krupniczek,ulubioną zupkę:rofl2:mojego m,mam nadzije ,ze będzie mu smakowała:errr::rofl2:
nie przejmuj sie lainka u nas ta odwilż tez nie taka szalona jak dalej w Polsce,mam 2 stopnie na plusie i niebo sie zaciagneło chmurami,:eek: ale mam nadzieje ,ze śnie stopnieje jak najszybciej:tak:
MH to bardzo mozliwe ,ze Helenka tak z nudów wariuje ,mama nie jest tak fajna jak inna kilkulatka:tak:powodzenia z przedszkolem ,bo słyszałam ,ze w W-wie nie jest o nie wcale łatwo:tak:

Bardzo możliwe, moja też już szału dostawała jak w domu siedziała no i bardzo się zmieniła jak do przedszkola poszła, tak więc ja ogromnie polecam i uważam że każdy trzylatek powinien iść :tak::tak:

Dzięki kobitki, utwierdziłyście mnie w przekonaniu, że dobrze robię :tak:

Planowałam przedszkole dopiero od września, ale jak sie coś znajdzie w okolicy to idzie choćby jutro :tak:

Dowikluś ale nas katujesz tymi porannymi godzinami:wściekła/y::-D
No widzisz kilka minutek i byłabyś pierwsza na bb:-D:-D:-D:-D
Widzę, że lenia masz jak stąd do honolulu..ja się trochę organizuję bo przecież ile można się lenc i nic nie robić. tak więc wczoraj dopucowałam kuchnie na glanc, dzisiaj autko i póki co tyle:confused2::-D
Szkoda że słońca nie ma. Po rynku to aż strach chodzić takie lawiny wiszą z dachu i nikt tego nie strąca:wściekła/y: wczoraj po kolejną dawkę pierogów jechałąm to przed wejściem do sklepu były grudy lodu a z dachu sople metrowe wisiały plus lawiny śniegu ..nad wejsciem:szok:
Bejbes mi zasypia a ja odgrzewam pierogi....to już rutyna:sorry:

wszystkie mają słońce i odwilż tylko u mnie zima i ponuro:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
to idę sprzątać lodówkę wpdnę za chwil parę z kawusią:tak:

to witam w klubie U mnie to słońca też nie widać szaro i brudno:crazy::crazy: a zapowiadali słońeczko :tak::tak:
ide sie pomalowac i na jakis spacerek....

dzisiaj obiadu nie gotuje:no: niech M sobie sam gotuje, ja nie musze jesc:rofl2:

Ach ci mężczyżni ,potrafią zepsuć humor :wściekła/y:

może to ta pogoda już na wszystkich tak żle działa :tak::tak:
Witam i ja
wstalam o 10 ale i tak jestem niewyspana:no::no::no:Wlasnei zjedlismy sniadanko i moze bym sobie pranie wstawila bo musze wyprac wozek-zobacze czy bedzie mi sie chcialo hehe;-)
Pogoda taka sobie,w sumei to wczesniej bylo slonce a teraz juz nie ma:wściekła/y:Ale na dwor i tak wyjdziemy:tak::tak::tak:Wiktoria juz mi ryczy ze Ona chce jechac we wozku bo nie wiem dlaczego ale Ona ostatnio wcale nie chce mi chodzic:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sorki ale nawet nie czytalam co pisalyscie bo jakos mi sie nei chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Wiktoria wie co dobre wózeczek, żeby od tej chlapi bucików nie pobrudzić :-):-):-)

MARTA1981
Dziękuję tak jestem wytrwała bo jeszcze troszkę a znowu wrócę do rozmowy ze ścianami -jak widzisz tak dziewczyną już umię tylko tobie jeszcze nie !!!!:-):-):-):-)

reklama
Do góry