reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Martuska wie wiedziałam ze jestes.
Tak pytałam czy przy clo moze nie byc owulki i powiedziała ze jak najbardziej,ze nie kazda kobieta reaguje tak samo!I dlatego tzeba robic monitoring lub chociaz 1/2 usg zeby sprawdzic jak reagujesz:tak:
I powiedziała ze kazdy cykl moze byc inny!!!!
dziękuje Ci kochana! buziaka Ci przesylam (ale tylko wirtualnie bo jestem chora i nie chce zarażac)
jak sie nie uda teraz to w przyszlym na pewno pojde na monitoring, ale do innego gin
mam nadzieje jednak ze pojde do niego w innej sprawie;-)

Mississ - ja sie nie wymiguje!

reklama
Ja tez nie wiem o co chodzi z holsem:zawstydzona/y:

WIecie co jakos spokojnie do tego podchodze...CO mnie bardzo cieszy , chyba ta długa rozmowa z p.dr mi tak pomogła.
CO ma byc to bedzie

Martuska skoro byłam u lekarza to czemu miałam nie zapytac???
Wiem ze tez sie stresujesz ,tak jak ja!
Ja juz postanowiłam ze nie bede biegac co chwile na usg.Poprostu sprawdze jak rosną a potem czy owlka była

reklama
mysza myslalam ze wiesz bo ten patent sprzedalam juz na ciazy po .. ;-)

ok juz mowie tylko to zberezne jest ;-) ale narodzilo sie na babyboomie :-)
robisz loda mezowi i jednoczesnie masz w buzi holsa najlepiej tego czarnego :tak: czuja fajne uczucie bo to lepsze jest od tych zeli nie zeli :-) moj jak pierwszy raz go zaskoczylam to myslalam ze zwariuje :-) bardzo mus ie podobalo i mi w sumie tez bo to zabawa dla dwoje :tak: polecam !!!!!! jak ktos lubi takie zabawy ;-)

Do góry