reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madziula zemsta jest słodka:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
Wiki witaj:happy:ja kawkę to po obiadku wypiję:tak::tak::tak:
a krupniku to ja nie lubie tak jak Madziuli chłop:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dorota zapisać zawsze możesz najwyżej zwolnisz miejsce:tak::tak::tak:
u nas prywatny żłobek otwierają od maja podejde kiedyś i zapytam ile sobie będą życzyć ale pewnie kosmicznie ale zapytam z ciekawości:tak:

Ja tez mam szybki obiad a jaki postny:-pziemniaczki +kiełbaska smażona z cebulką+surówka colesław:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja zaraz zrobię sobie;-)

Dorotka niech Ci chociaz endokrynolog da zaświadczenie jakieś odnośnie stwierdzonej choroby.
Dowikla otwórz swoje przdszkole;-) doświadczenie masz, a kaska niezła:tak: trójka, czwóra dzieci dodatkowo co to za wyzwanie dla Ciebie:-D
taaaa na bank;-):-D:-D:-D:-D:-D
Ja tez mam szybki obiad a jaki postny:-pziemniaczki +kiełbaska smażona z cebulką+surówka colesław:-D:-D:-D:-D
Postny nie postny ale jaki pyszny:tak::tak::tak::tak::-D:-D

:-D:-D:-D
Mi też rehabilitantka mówiła żeby Zuzę do złobka dac bo szybciej zacznie chodzić i mówić:tak:
Tak serio to mój Ksawier zaczął mówić dopiero w przedszkolu wcześniej mu sienie chciało,wiadomo zawsze jakoś go zrozumieliśmy ,a rówieśnicy mieli w nosie i nie starali sie rozumieć jego pólsłówek ,wiec nie miał chłopak wyjścia:tak:

Poszłabym do fryzjera wiecie ,teraz kaski niet ,ale sobie przegladam fotki i planyje ,chciałabym z powrotem być blond i skrócić włosy:tak:

Malina prywatny złobek ,a pomuyślałaś zeby tam o prace spytać ,przecież masz uprawnienia ,miałabyś przyjemne z pozytecznym i sensowna prace

Wybaczcie ale nie doczytam:-:)no::sorry: bo dzień wariata dziś mam w domu - Olkowi wizytę u chirurga załatwiłam, Julu mi komórkę rozebrał na części pierwsze:wściekła/y::wściekła/y::crazy:, z chlebem nie wyrabiam:no:;-) i jeszcze szkoła jutro:confused2:.
Miłego weekendu babencje.

witam się:-)
Mamita no co oni powariowali:szok::szok:
dowikla matko jakie ceny:szok: no szok!!
Malinka to cie zmusili do sprzątania..biedactwo:eek::-D:-D
A z tym żłobkeim to też sie zastanawiam..ale u nas też prywarne jest..ciekawe jakie ceny. no ale ile michał może tak sam bez dzieciaków.

a ja karmie małego i pisze.....ot takie uzależnienie:eek::eek:

wiktoria priorytetem proszę...poprasuje nawet sznurówki:-D:-D

Oliwka spala 2,15 Wstala z Usmiechen na twarzy.Ja gotuje obiadek.Ide zajac sie mala :-). MAMITA ja mam wypis ze szpitala i na podstawie tego jest zawiadczenie o chorobie ale dziewczyny radza aby to co trzeba oddac z opisem choroby aby bylo od endokrynologa .No i musze czekac :-(

Ja bylam z mlodymi na dworze ale nie cala godzinke bo mi caly czas po kaluzach biegali:no::no::no:
Pozniej posprzatalam sobei cala chatke i polozylam mlode:tak::tak::tak:
Tearz zajadam jablucho i popijam capucinko:-)

MH
Ja tez bylam chyba z tydzien temu w takim przedszkolu co jest ulice dalej niz moja:-)W grupie trzylatkow sa wolne miejsca ale jest to prywatne przedszkole i kosztuje 550 zł miesiecznie za jedno dziecko a do tego 450 zł wpisowe:no:Jakbym sie zdecydowala to praktycznie od jutra moga isc ale to troche duzo kasy jak dla mnie:no::no::no:A poza tym to nei wiem czy One by tak chetnie tam byly i czy by inne dzieciaki Ich nie staranowaly hehe

No cenanieciekawa :eek: U mnie w państwowym ok 300zł

Ale mało piszecie ,dziewczyny ja was nie poznaję:-D Dorotka fajnie będziecie mieli ZOO i wyjscie we dwójke ,cosik milej w waszym zwiazku:tak:
A ja sprzedałam dziś albę Klaudii zarobiłam całe 40 zł.,ale cieszę sie ,bo w szafie więcej miejsca ,a kaska piechotą nie chodzi:tak:
Krupnik wyszedł pyszny ,muszę częściej robić ,dziś m nie lubie wiec i skrupułów brak:-D
laski co was na sprzątanie tak wzieło:szok:
Dowikla kosmicznie drogie to przedszkole wiec lepiej zapisz je do zwykłego i poczekaj :tak:
MH dzieci sie rozwijają w przedszkolu i "dorośleja"uważam to za zasadniczy etap rozwoju kazdego dziecka,mój m nie chodził do przedszkola i takie tego skutki:-D:rofl2:

Mój też do przedszkola nie chodił, myślisz, że można teraz wszystko na to zwalic :-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witajcie dziewczynki :-) Ktoś kawki sie ze mną napije

Ja właśnie popijam :tak:

U mniev też szybki obiad, znowu pizza :eek: Ale chyba się juz Helenie znudziła i może zaczniemy normalnie jeść :sorry:

reklama
Do góry