reklama
dawidowe
Fanka BB :)
No dziewczyny lece do lekarza!! Trzymajcie kciuki
I jak tylko wróce to dam znać :-)
trzymaj sie ja musze jeszcze na USG poczekac do wtorku czyli całe 4 dni ;-)
bira
Listopadowe mamy'07
hehe tak samo zareagowalam jak ciebie zobaczylam:-)
a widzialas ze Pati z listopadowek bedzie mama wrzesniowa?:-)
rozmnazamy sie na calego;-)
Żartujesz

Kathe, a nie chcesz u nas też popisać?
A tak w ogóle to dzień dobry:-)
Ja mam dzisiaj dzień w wyrku. Rozłożyło mnie choróbsko:-) S. odwiózł Ingę do przedszkola, później ją odbierze, więc nie muszę wychodzić, chyba,że z tymi moimi dwoma trollicami;-)
Julia, czekamy na wieści:-)
dawidowe
ŻartujeszAle numer:-) Pamiętam jak pisała, że robi sobie pięć lat przerwy;-) Nasza Sabinka też jest w ciazy, ale ona rodzi w kwietniu:-) Posypałyśmy się:-)
Ja mam dzisiaj dzień w wyrku. Rozłożyło mnie choróbsko:-) S. odwiózł Ingę do przedszkola, później ją odbierze, więc nie muszę wychodzić, chyba,że z tymi moimi dwoma trollicami;-)
Julia, czekamy na wieści:-)
wylez sie i duzo herbaty z cytrynka. Mnie tak tez rokładało i całkiem pomogło bo stoje na nogach i nawet katar przestaje mnie meczyc
Baśka_28
Moderacja: Proszę zapoznaj się z regulaminem forum! Kilkakrotnie z gabires edytowałyśmy Twoje posty z powodu jego naruszenia. Niestosowanie się do regulaminu będzie skutkowało ostrzeżeniem.Informacja jak wstawić suwaczek była wielokrotnie podawana na tym forum.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga12/1979
Zaangażowana w BB
w takim razie i ja sie tu zaliczam hehe
mam termin na 3 -4 pazdziernika
bylismy u ginekologa w walentynki i pierwszy raz z moim chlopakiem zobaczylismy i uslyszelismy nasze malenstwo.
staralismy sie 8 miesiecy ale udalo sie.
pozdrawiam wszystkie pazdziernikowe mamy i nie tylko
mam termin na 3 -4 pazdziernika
bylismy u ginekologa w walentynki i pierwszy raz z moim chlopakiem zobaczylismy i uslyszelismy nasze malenstwo.
staralismy sie 8 miesiecy ale udalo sie.
pozdrawiam wszystkie pazdziernikowe mamy i nie tylko
u nas na forum bylam i pusto jestŻartujeszAle numer:-) Pamiętam jak pisała, że robi sobie pięć lat przerwy;-) Nasza Sabinka też jest w ciazy, ale ona rodzi w kwietniu:-) Posypałyśmy się:-)

o sabinie wiem

Twoja Inga chodzi do przedszkola???
aga witaj
Julia napisz koniecznie jak tam wizyta poszla!
Ostatnia edycja:
Efa
Dziewczyny, a czy możecie mi napisać, jak to jest z bólami w podbrzuszu? Do niedawna miałam codziennie taki ucisk raz z prawej, raz z lewej strony, a teraz od kilku dni nie mam. Czy to normalne? Jestem w 8tc.
reklama
Efa takie bole sa normalne na poczatku , z czasem staja sie mniejsze lub calkiem mijaja, wszystko oki;-) ja bym sie martwila bardziej gdyby mnie bardzo mocno bolalo, ale jak juz nie boli to mysle ze wszystko prawidlowo. Zawsze najlepiej poinformowac o wszelkich watpliwosciach na wizycie lekarza