reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam i ja:tak::tak:
Emily juz spi wiec wpadlam sie przywitac:tak::tak:
M odprawiony do roboty ciasto sie piecze posparzatane mam wiec luz:tak::tak:

Widze ze zaczelyscie pisac o usypianiu dziecka wiec tak ja Emily od poczatku po kolacji kladlam do lozeczka wycalowalam mowilam ze ja kocham gasilam swiatlo i wychodzilam i tak jest do tej pory oczywiscie pare razy zbuntowala sie dziewczyna i chciala mame przetestowac i ryczala w niebo glosy az zwymiotywala z placzu ale ja twarda sztuka jestem i sie jej nie dalam jak zwymiotywala posprzatalam i kladlam ja do spania nigdy nie wyciagnelam ja z lozeczka jak plakala bo nie chciala spac jak bym ja raz wyciagla to bym sie do teraz z jej spaniem meczyla:tak::tak::tak: teraz ona juz wie ze nawet nie ma co swirowac bo jak jest czas spania to ma spac i tyle:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale hetera z Ciebie haha
ale trza byc konsekwentnym w tym co sie robie :tak:
PATRYSIU
Kochana nie mam juz mleka bo wypilam cale wlasnie z kakalkiem:tak::tak::tak:
No nie mam kompletnie nic w lodowce to by mi sie przydalo hehe
Ale ta herbata nie jest anwet az taka zla-od biedy moze byc;-):-D
ja mleczka mam pod dostatkiem kupilismy 10 kartonow :laugh2::laugh2::laugh2:
dziewczyny a ja mam colę :tak::tak::tak::tak: chcecie :-p:-p:-p:-p
jeeeeeeee moglas tego nie mowic - dawaj ja tutaj :-p:-p:-p

reklama
Do góry