reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chusty i nosidelka :)

No to muszę wybrać między Nati (fajna kolorystyka) a Moby Wrap (hamerykańska jakość) :-D Jednak Moby odpadają, bo są elastyczne...

Ostatnia edycja:
reklama
Na stronie producenta przeczytałam właśnie, że one są "delikatnie" elastyczne. Przecież 100% bawełna nie może być elastyczna, co ?:eek:

hmm.... ciężko powiedzieć... a jak są tkane?
ja bym brala nati - jasność jest co do tkaniny i sposobu tkania :tak:
a najbardziej bralabym moją babylonię oczywiście :-D

hmm.... ciężko powiedzieć... a jak są tkane?
ja bym brala nati - jasność jest co do tkaniny i sposobu tkania :tak:
a najbardziej bralabym moją babylonię oczywiście :-D
Amerykanie to raczej nie zgłębiają technik tkania... Wystarczy metka w stylu: "nie zbliżać się z otwartym ogniem" :-)
Babylonia nie ma wzorów odpowiadających mojemu wybrednemu gustowi.
A znalazłam właśnie w Poznaniu wypożyczalnię chust Nati, i jutro jadę wypożyczyć :-D

No to muszę wybrać między Nati (fajna kolorystyka) a Moby Wrap (hamerykańska jakość) :-D Jednak Moby odpadają, bo są elastyczne...
podobno moby wrap to nie jest najlepsza marka chust. Tzn nie sa złe ale i nie zaskakują jakością (tak czytałam na chustoforum)

Na stronie producenta przeczytałam właśnie, że one są "delikatnie" elastyczne. Przecież 100% bawełna nie może być elastyczna, co ?:eek:
jak najardziej może. Elastyczne chusty powinny być ze 100% bawełny. TO chyba chodzi o sposób tkania. Mój medlej ma 100% bawełny, Leny Lamb też i polekont... niektóre mają dodatek elstyku, ale lepsze są bez.

podobno moby wrap to nie jest najlepsza marka chust. Tzn nie sa złe ale i nie zaskakują jakością (tak czytałam na chustoforum)

jak najardziej może. Elastyczne chusty powinny być ze 100% bawełny. TO chyba chodzi o sposób tkania. Mój medlej ma 100% bawełny, Leny Lamb też i polekont... niektóre mają dodatek elstyku, ale lepsze są bez.
A daj proszę linka do medleja.

gdynia - Mapy Google

DZIUNKA, ETNA tu macie link jak trafić na poniedzuałkowe spotkanie. 10 lutego to ta główna ulica prowadzaca od dworca na skwer Kościuszki. Jeżeli wiecie o czym mówię:sorry:
Myślę , że ta mapa Was doprowadzi , bo ja raczej nie z tych co jasno , prosto i klarownie tłumaczę jak dojechać do celu:tak:
Sprawdzałam w firmie wysyłkowej- moja chusta już w sortowni w Gdańsku. Cieszę się jak łysy do grzebienia:-D

gdynia - Mapy Google

DZIUNKA, ETNA tu macie link jak trafić na poniedzuałkowe spotkanie. 10 lutego to ta główna ulica prowadzaca od dworca na skwer Kościuszki. Jeżeli wiecie o czym mówię:sorry:
Myślę , że ta mapa Was doprowadzi , bo ja raczej nie z tych co jasno , prosto i klarownie tłumaczę jak dojechać do celu:tak:
Sprawdzałam w firmie wysyłkowej- moja chusta już w sortowni w Gdańsku. Cieszę się jak łysy do grzebienia:-D
Gdzie dworzec i skwer jest to wiem, może cos mi sie uda znalesc :-p, bo z tej mapy nic nie widze tzn widze ciemnosc:sorry:
dzieki

reklama
Gdzie dworzec i skwer jest to wiem, może cos mi sie uda znalesc :-p, bo z tej mapy nic nie widze tzn widze ciemnosc:sorry:
dzieki
kurcze to się cofnęło do ogólnej mapy Gdyni. Faktycznie widać ciemnosć. Musisz wpisać tam w wyszukiwanie CENTRUM ORGANIZACJI POZARZĄDOWYCH, UL.3 MAJA, GDYNIA
mi się pokazało dokladnie

Do góry