patinkakrk
Fanka BB :)
o kurcze... ja myslalam o tym zeby wziasc to znieczulenie ale jakos nie pomyslalam o jego skutkach ubocznych... chyba tez jakos wytrzymam bez... nie dosc ze po porodzie pewnie bede półżywa to jak jeszcze mam cierpiec po znieczuleniu.. to sobie odpuszcze hehe.. a to juz niedlugo...
 chyba tez jakos wytrzymam bez... nie dosc ze po porodzie pewnie bede półżywa to jak jeszcze mam cierpiec po znieczuleniu.. to sobie odpuszcze hehe.. a to juz niedlugo... 

też macie takie problemy ze snem jak ja? normlanie pol nocy sie wierce a 2 pol czuje jak moja dzidzia chce sie wydostac tyle ze gdzies pod zebrami albo pepkiem...

chyba tez jakos wytrzymam bez... nie dosc ze po porodzie pewnie bede półżywa to jak jeszcze mam cierpiec po znieczuleniu.. to sobie odpuszcze hehe.. a to juz niedlugo...
 chyba tez jakos wytrzymam bez... nie dosc ze po porodzie pewnie bede półżywa to jak jeszcze mam cierpiec po znieczuleniu.. to sobie odpuszcze hehe.. a to juz niedlugo... też macie takie problemy ze snem jak ja? normlanie pol nocy sie wierce a 2 pol czuje jak moja dzidzia chce sie wydostac tyle ze gdzies pod zebrami albo pepkiem...

!
! 
		 wsumie tak na dlugosci palca ale spoko bym wcisneła dwa albo trzy. Tak miedzy te kosci co tam są. Czy to nie rozwarcie ?? bo brzuchol boli na dole jak cholera. pierwszy raz poczułam takie cos.
 wsumie tak na dlugosci palca ale spoko bym wcisneła dwa albo trzy. Tak miedzy te kosci co tam są. Czy to nie rozwarcie ?? bo brzuchol boli na dole jak cholera. pierwszy raz poczułam takie cos.