reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:tak:Ech wczoraj wieczorem zauważyłam piękny płodny śluz :tak::-) i zaraz przystąpiliśmy do dzieła, hm co prawda przytulasy są codziennie od poniedziałku bo ostatnio wyczytałam że tylko 40% dzieci rodzi się z owulacji :szok: ale od 2 dni tak mnie nawala lewy jajnik że szok chyba z stamtąd się cosik wykluje jeśli się w ogóle wykluje :-D

Może sobie już dzieciątko gniazdo wije... :tak::tak::tak:
Mnie też tak boli ale prawy...tylko ze u mnie przyczyny są raczej inne. :wściekła/y:

ewelinko u mnie też się nie otwiera! Czy potwierdziło się ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Może sobie już dzieciątko gniazdo wije... :tak::tak::tak:
Mnie też tak boli ale prawy...tylko ze u mnie przyczyny są raczej inne. :wściekła/y:

hehe fajnie by było ale teoretycznie to jutro mam owulkę i myślę że trochę za wcześnie mnie pobolewa jak na coś konkretnego :szok: ale fajnie by było chociaż dopadło mnie przeziębienie i kto wie co z tego wszystkiego będzie :-(

hehe fajnie by było ale teoretycznie to jutro mam owulkę i myślę że trochę za wcześnie mnie pobolewa jak na coś konkretnego :szok: ale fajnie by było chociaż dopadło mnie przeziębienie i kto wie co z tego wszystkiego będzie :-(
To może CIebie te jajniki tak na owulkę bolą... Jeżeli tak to teraz do dzieła i gniazdko dalej będzie się wiło...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moj test
C:\Documents and Settings\Marek\Pulpit\test.JPG

dalej u mnie nic nie widać...ale już dzewczyny napisały że piękny!

to czas rozpocząć świętowanie...oczywiście dla niektórych bezalkoholowo !!! :-p:-p:-p

Załączniki

• anna_maria_drink.jpg
    anna_maria_drink.jpg
    1,8 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry