reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej!
Od razu się usprawiedliwię dlaczego sie tak długo nie odzywałam.
Komp mi nawalił niby nic takiego ale oczywiście ci wszyscy mądrzy ludzie co do niego zaglądali to nie wiedzieli co się zepsuło. Padła karta graficzna i trzeba było wymienić na nową.

U nas tak sobie malutka chora w poniedziałek w nocy musieliśmy jechać z nią na pogotowie bo ok 21 na maksa łzawiły jej oczka i tak leciało z noska że nie nadążałam wycierać, wysłałam M do apteki po nurofen i potem jej troszkę przeszło ale o 24 obudziła sie z takim płaczem jak nigdy nie mogliśmy jej uspokoić przez 45 min. Na pogotowiu dostałąm jeszcze ochrzan że in du.e zawracam z czym takim bo od tego jest pomoc doraźna. Okazało się że malutka ma wirusową infekcję brzuszka stąd taki płacz bo jak dostawała ataku to ją bolało, a oczka to zapalenie spojówki oczywiście przepisała kropelki na oczka a na brzuszek nic tylko głodówkę i kontrolę rano w przychodni. W przychodni okazało się jescze że mała na zapalenie gardła i dostała antybiotyk.
Ja też jestem chora no i to tyle u nas.

reklama
Dzień dobry....

A u nas po katarze przyszedł czas na kaszel.....jak myślicie jechać na jakieś pogotowie czy cuś jak kaszle ale nie ma gorączki ani nic innego....????

A gdzie ten Twój niemężowy tak jeździ?:)...alez jestem ciekawska....:)

Pyciołku gdzie znowu jedzie..???

A czym sie zajmuje? bo też jestem ciekawa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehhe a to ciekawskie baby:-D:-D:-D

Napiszę....ale jak wena przyjdzie :-:)-:)-( generalnie znowu zaczynam się zastanawiac czy to wszystko ma sens....:-(
Idę się położyć bo padnięta jestem....dobrej nocki dziewczyny;-)
Yokuś tulaski przytulaski , zobaczysz będzie dobrze. Chyba nie ma związku w ktorym czasem jakaś burza nie przechodzi:tak:;-)

No wiesz co????? Nas się wstydzisz????? To ja dzisiaj takie zdjęcia prosto z łóżka wstawiałam a Ty się krępujesz????:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Arlets !!!!!!!!!! czekamy!!!!!!!!!

Dzień dobry....

A u nas po katarze przyszedł czas na kaszel.....jak myślicie jechać na jakieś pogotowie czy cuś jak kaszle ale nie ma gorączki ani nic innego....????
Agatko czesto po obfitym katarze pojawia sie kaszel . My tak mielismy ostatnio. niestety skonczylo sie antybiotykiem bo wydzielina zaczela schodzic na oskrzela:-(Jak kaszel bardzo męczący to bym chyba pojechała do lekarza. A nie macie przychodni pełniącej dyżury w weekend?? Jak kaszle sporadycznie i katar juz niewielki to moze podawaj stodal i poczekaj do poniedzialku

a już miałam nadzieję,że zapomnicie

dzień dobry! moje dziecię wyjątkowo dzisiaj senne - po 1,5 od pobutkiz nocy znów zasneło, nawet dwóch godzin nie wytrzymał- ale może taka pogoda
u nas strasznie szaro, ponuro i chlapa

zdjecia juz wkleiła... no i co wrócić do blondu ?

Ostatnia edycja:
Arlets zdecydowanie w ciemniejszych ładniej!!!:tak: wręcz bosko bym powiedziała:tak:nie wracaj do blondu!!!!!!!!!!!:-D( chociaz w blond tez ładnie ale w ciemniejszych ładniej:sorry:);-) a ten pierwszy ciemny kolor prześliczny, pamiętasz może jaką nazwę miał???
ja już po zakupach uffffffffffff

Ostatnia edycja:
Dzieć usnął. Mąż w szkole. A ja idę sprzątać w łazienkach bo już wczoraj mi się nie chciało :happy:

Arlets mi się podoba w blondzie. Ale ja jestem skrzywiona i zawsze bardziej mi się blondynki podobają ;-)

reklama

Yokuś tulaski przytulaski , zobaczysz będzie dobrze. Chyba nie ma związku w ktorym czasem jakaś burza nie przechodzi:tak:;-)

Agatko czesto po obfitym katarze pojawia sie kaszel . My tak mielismy ostatnio. niestety skonczylo sie antybiotykiem bo wydzielina zaczela schodzic na oskrzela:-(Jak kaszel bardzo męczący to bym chyba pojechała do lekarza. A nie macie przychodni pełniącej dyżury w weekend?? Jak kaszle sporadycznie i katar juz niewielki to moze podawaj stodal i poczekaj do poniedzialku

No nie kaszle tak często....chyba jednak poczekam do poniedziałku!

a już miałam nadzieję,że zapomnicie

dzień dobry! moje dziecię wyjątkowo dzisiaj senne - po 1,5 od pobutkiz nocy znów zasneło, nawet dwóch godzin nie wytrzymał- ale może taka pogoda
u nas strasznie szaro, ponuro i chlapa

zdjecia juz wkleiła... no i co wrócić do blondu ?

Moim zdaniem ciemniejsze ładniejsze! Ale w ogóle jesteś tak ładna że we wszystkim Ci ładnie!:)

Do góry