reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

tesco sobie poleciało - faktycznie w gazetce jest 6 pak, a w sklepie jedynie 4 paki - ale i tak wychodzi taniej niz kupowanie pojedynczych opakowań

reklama
Ślicznie dziękuję!!:-*
Zrobiłam listy:-)

TESCO: Pampersy 2 opakowania rozmiar 2, 3-6kg za 84zł
6-paki chusteczek Pampers za 24,99zł
lub 4-paki chusteczek Pampers za 16,99zł
Paklanki Tescowe

ROSSMANN: Nivea Baby krem na każdą pogodą za 10,99zł
Oliwka Johnson's baby za 7,99zł
Babydream chusteczki 160szt. za 7,99zł
Lovela proszek 17,99zł

Oczywiście sprawdzę, czy te kosmetyki nie mają parabenów?:tak:

Ślicznie dziękuję!!:-*
Zrobiłam listy:-)

TESCO: Pampersy 2 opakowania rozmiar 2, 3-6kg za 84zł
6-paki chusteczek Pampers za 24,99zł
lub 4-paki chusteczek Pampers za 16,99zł
Paklanki Tescowe

ROSSMANN: Nivea Baby krem na każdą pogodą za 10,99zł
Oliwka Johnson's baby za 7,99zł
Babydream chusteczki 160szt. za 7,99zł
Lovela proszek 17,99zł

Oczywiście sprawdzę, czy te kosmetyki nie mają parabenów?:tak:
i nad oliwką johnsona sie zastanów bo czesto uczula

Nie kupuję tej oliwki skoro uczula.
I tak docelowo będę używać wszystkiego dla Bobasa z mojej firmy Oriflame. Aktualnie jest promocja to kupiłam mydełko, krem odżywczy dla mam i dzieci (jest świetny, cały czas się nim smaruję), oliwkę, płyn do kąpieli na dobranoc, talk, żel do mycia i szampon do włosów:-) Parabenów nie mają i są naturalne.
Muszę tylko zapytać firmowej kosmetyczki która dermatologiem jest przy okazji od którego miesiąca można ich używać, bo nigdzie info nie ma:sorry: Coś mi świta z jakiegoś szkolenia, że od drugiego miesiąca życia, dlatego kupię na start jakieś inne a później już będą Baby od Oriflame;-)

Link do produktów:
Oriflame - natural swedish cosmetics
Link do katalogu, są na str. 108-109:
Aktualny Katalog Oriflame

Paulka- na co ci tyle czapek ?

W tym tesco to sobie jakies jaja robią i tyle jak pojechałam to 6 paków nie było:no: tylko jakas kartka że chwilowo brak produktu

Byłam dziś w lumpku

;-)

Załączniki

• P1010401.jpg
    P1010401.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 62
  • P1010402.jpg
    P1010402.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 57
  • P1010403.jpg
    P1010403.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 60