reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

No sporo, sporo. Zwlaszcza ze tam jeszcze masa na duzym stole lezala i nie byla ofocona :-D:-D:-D

A psisko to wszedzie nochal pchal, obwachiwal i za cholere nie rozumial o co w tym wszystkim chodzi. Za to jak rozlozylismy wozio.. to byly dopiero cyrki. Patrzyl, podchodzil powoli, wachal, i zupelnie nie byl przygotowany na to ze takie wielkie cos moze sie poruszac :szok: 30 kilo psa, a panika w oczach byla na maxa :-D:-D:-D

reklama
Oj Katik ty to chyba będziesz dziś spała między tymi paczkami albo z misiem w wózku :-D Ja się śmieję,że mam codzienny rytuał miętolenia ubranek przed snem więc jak mamy iść na górę spać to mąż wie, że ja idę wcześniej.

Ubranka urocze, te sukienusie a szczególnie śnieżno bialutkie boooskie.
Fajny pomysł z kołysankami, no i ten aniołek stróż uroczy :-) Piesio pewnie nie wie o co chodzi, Pani zwariowała????:eek:

szalejecie dziewczyny! ja jestem dopiero w połowie zakupów :-( Ale może i dobrze, bo jak Wy już zakończycie, to takie jak ja na koniec będą Wam umilać czas na zakupowym :-)
ale my juz nigdy nie zakonczymy:tak::-) :-D

aniam - sliczne, slodziutkie ciuszki
katik - no super, widac ze zakupy sie udaly! i warto bylo poczekac:tak:

ja wczoraj pojechalam extra do ikea taki kawal (choc wogole mi sie nie chcialo) po przewijak, a okazlo sie ze go nie maja na stanie i bedzie dopiero w srode:wściekła/y: durnie:crazy:

Wrzucam kilka fotek z Antosiowego pokoiku, który już prawie gotowy. Jeszcze kilka drobiazgów i koniec.
P.S
tą wiszącą półkę sam zrobił mój Piotrek, a pierwsza fota to nasza nowa sofa w dużym pokoju:-)

Załączniki

• P2212682.jpg
    P2212682.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 70
  • P2212683.jpg
    P2212683.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 73
  • P2212684.jpg
    P2212684.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 72
  • P2212685.jpg
    P2212685.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 70
  • P2212686.jpg
    P2212686.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 77
  • P2212687.jpg
    P2212687.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 66
  • P2212688.jpg
    P2212688.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 69
  • P2212689.jpg
    P2212689.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 70
Kamisia super...

a my mamy dalej problem ze zmieszczeniem bąbli w jednym pokoiku:-( Kurcze nie zdawałam sobie sprawy że ten pokoik Janka taki nieustawny :no::no::no: ale czego ja się spodziewalam po pokoju mierzącym 2,15mx4,60 i skosem schodzacym z 2,50m do wysokości 98 cm :crazy:

fajny pokoik - my dla córci jesteśmy na etapie wybranej farby na sciany i ogolnego zamysłu - malowanie już w środe a za tydzień będzie już podłoga - potem dekoracje i zaczynamy akcję PRZEPROWADZKA

reklama
Do góry