reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Katik szalejesz już wśród paczek? Ale będziesz miała dziś frajdę:-)
Szaleeeeeeeje !!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Krzyz mi zaraz peknie, od tego zginania , rozpakowywania, ogladania i ukladania. Zgroza normalnie.
Foty porobione, jak znajde chwile to wrzuce.
OMG ile tego jest !!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny w biedronce dziś byłam i kupiłam exxtra błękity komplecik na 62-spodenki i bluzeczka, są jeszcze śpioszki i pajacyki- a cena, hm only 9,99:-D

Katik ufff... dobrze, że dałaś znak życia :-):-):-) oj zazdrościmy!!! :-)
jeszcze chce wrócić do tematu pampersów.Powiedzcie po ile szt jest w paczce w tych tescowych? Bo byłam przed chwilka w polomarkecie i te new baby 2 jedno opakowanie kosztuje 41,99, a są w nim 74 szt. Czy opłaca mi się jutro do tesco zasuwać (a musze do innego miasta jechac), bo może tam wiecej szt wypada na 1 op?

Zgadzam się, jakaś ściema z tymi 6 pakami. U nas w Koszalinie też nie ma, są tylko 4 paki clean and play po 16.99

No własnie nie wiem o co im kaman , te clean and play to rumianek mają dla malucha raczej nie bardzo. Jutro jade do makro ciekawe jak tam ceny , dam wam cynka

Ja też i kilka fajniutkich rzeczy kupiłam z Maothercare i Nexta (wprawdzie z wyceny, więc bez rewalacji cenowej).

Katik szalejesz już wśród paczek? Ale będziesz miała dziś frajdę:-)

Nawet z wyceny zwykle sporo taniej wychodzi zobacz ceny nexta albo mothercare sklepowe . Zawału mozna dostac . Choć ostatnio dorwałam śliczne koszulki dla synka z tamtego roku po 8 zeta sztuka za krótki rękaw i trzy paki na ramiączka kolorowych za 19 zeta . ale przeceny te z krótkim po 35 sztuka były a ten trzypak normalnie kosztował 60:szok:

Salamandra - ale o jakich pieluchach mówisz marka konkretna a doczytałam pampki to drogo jA kupiłam ale 98 szt za 42.50 własnie pampków

Salamandra - ale o jakich pieluchach mówisz marka konkretna a doczytałam pampki to drogo jA kupiłam ale 98 szt za 42.50 własnie pampków
no oryginalne pampki... czyli jednak kupiłaś taniej, bo wiele wiecej w paczce. Więc jadę jutro parę marketów zaliczyć, bo chcę już tak hurtowo kupić i musi się opłacać

Rety, oczoplasu juz dostaje od tych Waszych kalkulacji cenowo-sztukowo-pampersowo-chusteczkowych. Dobrze ze w PL nie mieszkam, bo rachube juz dawno stracilam kto i gdzie kupuje najtaniej, i pewnie sama bym sobie w brode plula ze ja taka zaradna nie jestem i najtaniej nie umiem kupic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My za to wczoraj kupilismy w Aldi pampki, byla promocja z 4.99 na 2.99 i kupilismy juz rozmiar 2, bo dla maluszka to mam Huggisy / Pampersy.
Znajomi stosowali naprzemiennie Lidlowe i Aldikowe i sprawdzily sie nawet lepiej niz Pampersy, wiec mam nadzieje ze i u nas takie cos bedzie mozna zastosowac.

reklama
Do góry