Byłam dziś w lumpku
;-)
Ja też i kilka fajniutkich rzeczy kupiłam z Maothercare i Nexta (wprawdzie z wyceny, więc bez rewalacji cenowej).
Katik szalejesz już wśród paczek? Ale będziesz miała dziś frajdę:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam dziś w lumpku
;-)
Szaleeeeeeeje !!!!!!!!!!!!!Katik szalejesz już wśród paczek? Ale będziesz miała dziś frajdę:-)
Zgadzam się, jakaś ściema z tymi 6 pakami. U nas w Koszalinie też nie ma, są tylko 4 paki clean and play po 16.99
Ja też i kilka fajniutkich rzeczy kupiłam z Maothercare i Nexta (wprawdzie z wyceny, więc bez rewalacji cenowej).
Katik szalejesz już wśród paczek? Ale będziesz miała dziś frajdę:-)
no oryginalne pampki... czyli jednak kupiłaś taniej, bo wiele wiecej w paczce. Więc jadę jutro parę marketów zaliczyć, bo chcę już tak hurtowo kupić i musi się opłacaćSalamandra - ale o jakich pieluchach mówisz marka konkretna a doczytałam pampki to drogo jA kupiłam ale 98 szt za 42.50 własnie pampków