reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wlasnie, ja mam tez slaby progesteron i biore dupka, poki co bez efektow...
a dzis mi sie snilo,że bylas w ciazy;-)
widzisz ja biorę lutkę i też bez efektów - oby sen był proroczy :tak:

Dzis i jutro leze w lozku... Jak nie przejdzie ide w pon do lekarza i na L4...

Co Ci zrobil? Skopac mu tylek?

Chyba bede na BB w maseczce siedziec...

przyszedł przeprosił przed chwilą ale od rana jakby mu ktoś szyszkę w dupe wsadził taki jakiś nerwus :crazy:
a czasami przydałoby się mu skopać tyłek

to zdrowiej!
kurde, wiele z nas chorych
ktora to zaraża:tak:????
nie wiem ale u mnie znowu nawrót choróbska:eek:

widzisz ja biorę lutkę i też bez efektów - oby sen był proroczy :tak:

przyszedł przeprosił przed chwilą ale od rana jakby mu ktoś szyszkę w dupe wsadził taki jakiś nerwus :crazy:
a czasami przydałoby się mu skopać tyłek
Tośka mężczyźni też mają takie nerwowe dni jakie nam się przydarzają szczególnie przed @, chociaż u nich to troszkę słabiej przebiega.

Czytam zaległości i widzę, że humorki takie jak u mnie.
Mnie dzisiaj też głowa od rana boli że ho,ho- w nocy spać nie mogłam i tak cały dzień dzisiaj.

EWELINKO GRATULACJE
nikt nie chce ze mną pisać to idę synka kąpać i potem relaks może dzisiaj dla odmiany w wannie i do wyrka:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czytam zaległości i widzę, że humorki takie jak u mnie.
Mnie dzisiaj też głowa od rana boli że ho,ho- w nocy spać nie mogłam i tak cały dzień dzisiaj.

EWELINKO GRATULACJE
nikt nie chce ze mną pisać to idę synka kąpać i potem relaks może dzisiaj dla odmiany w wannie i do wyrka:tak:
Udalo mi sie jestem w ciazy!!!!

nie wytrzymalam do 25 zrobilam test bo chcialam sie drinola na pic a tu krzyzyk jak nic na tesciorzeeeeeeeeeeeee

reklama
Do góry