reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Oj tam Zapominajko Kochana ja tez się odchudzam ale mniej....hm.....ubogą dietą:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale sok do piwa mam BEZ CUKRU :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wow:szok::-D:-D:-D:-Dszalona normalnie:-D:-D:-D:-D
dieta naprawde dopracowana:-D
Sama jesteś odgapiara:-p:-p:-p:-p:-p Ja pierwsza zamówiłam!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jasne jasne....powiedz mi jeszcze ze masz na jutro kotleciki z piersi z kury albo mielone to walne na szczękę:-D
Dobry wieczor,
moge do Was dolaczyc?
jestem mamusia 30-sto grudniowej Claudusi :-D

witamy,witamy,zapraszamy:-D

reklama
czekam czekam :rolleyes2::oo2:

Pyciolku i jak kupiliście tą kanapę??
jutro po zajęciach podjedziemy do meblowych bo moi chłopcy jada ze mna bom ja smigne tylko na kolokwiem z matmy:-p

a jak nie to nie wiem....tutaj objechałam wszystkie meblowe i jedno G za przeproszeniem normalnie:eek:jak tak dalek pójdzie to do wakacji będziemy siedzieć na panelach:confused2:w lipcu może będą nowe kolekcje:szok::-D

jutro po zajęciach podjedziemy do meblowych bo moi chłopcy jada ze mna bom ja smigne tylko na kolokwiem z matmy:-p

a jak nie to nie wiem....tutaj objechałam wszystkie meblowe i jedno G za przeproszeniem normalnie:eek:jak tak dalek pójdzie to do wakacji będziemy siedzieć na panelach:confused2:w lipcu może będą nowe kolekcje:szok::-D
kochana to ja mam taki prblem ze stolem i krzesłami do pokoju :no: kuzwa nie moge na nic sie zdecydować:-( mielismy kupic w grudniu zeby juz na swieta byl i dupa luty jest a stolu nie mam:no::eek::sorry:

reklama
o matko dziewczyny dajcie no jedno piwko z sokiem malinowym:sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i kawałek pizzy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Za późno! Trzeba było krzyczeć!!!!
wow:szok::-D:-D:-D:-Dszalona normalnie:-D:-D:-D:-D
dieta naprawde dopracowana:-D

jasne jasne....powiedz mi jeszcze ze masz na jutro kotleciki z piersi z kury albo mielone to walne na szczękę:-D

witamy,witamy,zapraszamy:-D

Na jutro mam kotleciki z piersi kurczaczka:-D:-D:-D:-D:-D Uwazaj żebyś sobie zębów nie połamała jak walniesz na tą szczękę:)

agasta witamy!

Do góry