reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny, pomóżcie...
rozmiar 116 to na ile lat????????? Bo ja chciałam już kupić małej na przyszłość ubranko, bo mi się podoba, ale nie wiem ile lat do przodu. Teraz to moja nawet 98, a piżamki to nawet na 102 nosi....

98-102? :szok: to ile Zuzinka ma cm? :szok:

Ewelw, ja myślę ze na 6-7 lat, zależy od dziecka i od rozmiarówki.
Zamówiłam chłopakom fajne spodnie dresowe, niby taki sam rozmiar 140 cm, a jedne sa od drugich około 20 cm krótsze:wściekła/y:, wymiary były podane, ale ja spojrzałam tylko 140 cm to ok:
MAC KAYS beżowe spodnie^ 86^ r.140 (904306622) - Aukcje internetowe Allegro
DISNEY szare spodnie ROWING CLUB r.140 (904306820) - Aukcje internetowe Allegro

no faktycznie :confused2: a nie można wymienić na inny rozmiar? może napisz do sprzedawcy i zapytaj.

dzien dobry,
ale macie tepo :szok:

Ktoras z Was pytala, gdzie bylam jak mnie nie bylo.
Wszedzie! :-D
Kiedys probowalam u Was pisac, ale jakos nie zostalam zbyt optymistycznie przyjeta, wiec dalam sobie spokoj, bo trudno jest wbic sie w grupke, ktora jest juz z soba zzyta :-(
Wiec teraz to proba nr 2 :-D

troche o nas
Mieszkamy w Holandii.
5 lat temu przyjechalam tu na wakacje, zakochalam sie i zostalam :-D i mysle ze zostaniemy tu juz na zawsze.
30 drudnia 2008 urodzila sie nasza sliczniutka coreczka Claudia :-)
Pracuje 20 godz w tygodniu w najwiekszej w Europie firmie zajmujacej sie dekoracja okien :-)
Tatus jest kierowca tira, ale jezdzi tylko po Holandii i codziennie kolo 17 jest juz w nami w domku :tak:

A to moj skarb

oj, bo tu trzeba się na chama wbijać :szok::-D
słodzinka z Twojej laleczki :tak:

reklama
Dziewczyny, pomóżcie...
rozmiar 116 to na ile lat????????? Bo ja chciałam już kupić małej na przyszłość ubranko, bo mi się podoba, ale nie wiem ile lat do przodu. Teraz to moja nawet 98, a piżamki to nawet na 102 nosi....
Mój bratanek ma 3,5 roku i nosi ciuchy na 116

dziekuje za mile przywitanie :-)jak mowicie to wbijam sie na chama :-D;-)
Wlasnie wrocilismy ze spacerku, zimno juz sie zaczelo robi, ale jest +2.
Sniegu na szczecie juz dawno nie ma, wiec z pchaniem wozka po chodznikach nie mamy problemu :-)
co do rozmiarowki to wg tabeli 6 latek to ma rozmiar 116
Tabela rozmiarów dziecięcych - STRUS - koszulki, nadruki
Tabela rozmiarów
Darina twoj bratanek to chyba olbrzym :szok:
Zapominajka bylas kiedys w Holandii?

ciucho tu w porownaniu ze wczorajszym wieczorem :-)

Ostatnia edycja:
Laski brak mi słów!!!!!!!:szok::szok: Fifi jest cały jak biedronek:szok::szok: wysypało go znów:szok::szok: przechodzimy trzydniówke drugi raz??:eek::confused2::nerd: siok normalnie:eek:

dziekuje za mile przywitanie :-)jak mowicie to wbijam sie na chama :-D;-)
Wlasnie wrocilismy ze spacerku, zimno juz sie zaczelo robi, ale jest +2.
Sniegu na szczecie juz dawno nie ma, wiec z pchaniem wozka po chodznikach nie mamy problemu :-)
co do rozmiarowki to wg tabeli 6 latek to ma rozmiar 116
Tabela rozmiarów dziecięcych - STRUS - koszulki, nadruki
Tabela rozmiarów
Darina twoj bratanek to chyba olbrzym :szok:
Zapominajka bylas kiedys w Holandii?

ciucho tu w porownaniu ze wczorajszym wieczorem :-)
Dużo osób mówi że jest wysoki jak na swój wiek ale ja specjalnie nie widzę różnicy między nim a innymi 3-4 latkami.

A ja dzisiaj znów siedzę sama w domku misiek w pracy , maluda śpi na szczęście rodzice dzisiaj wracają i przywożą ze sobą babcie wiec wieczorkiem będzie wesoło.

reklama
Do góry