reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jeszcze raz dzięki za wszystkie rady :tak:
Dziś jakby lepiej, na razie Małgosia qpony w normie, Piotrek brzydki ale za to tylko 1. Może już przechodzi...

niuni współczuję :tak: Nienawidzę jak coś obudzi dzieciaki - na szczęście, uspokojone na rękach szybko dają się odłożyć i śpią dalej :tak: Ile tak ganiał jeszcze?
anni dużo pracy? Zaglądaj kosztem snu :-p;-)
izka ale masz wakacje... Miodzio...
dorotka zdrówka!
Dzagud milutki dzień :tak: Oby takich więcej :tak: A z kotem uważaj, zawsze będzie się pchał na balkon (i oknami też popróbuje wychodzić - najlepiej założyć zabezpieczenia). Ja moim latem zakładam szelki i smycze i przyczepiam tak, żeby nie wyleciały ;-) Chociaż w zeszłym roku jakoś odpuściłam i chodziły dość swobodnie. No ale moje to wydelikacone, tchórzliwe panienki :sorry:
Sorga prawdziwe kolki występują niezależnie od jedzenia, więc oby to jednak były "tylko" objawy dojrzewania układu pokarmowego :tak: Tak czy siak, Sab pomoże :tak: Miłego dzieciowego popołudnia.

Potwory u siebie. Piotrek obudził nas (w tym nieszczęśliwą Małgosię) o 7.15 :eek: O 10 Mała już wołała, że chce spać. Wstała o 12, pognaliśmy na spacer, ale Panicz już był głodny i śpiący, więc marudził jak cholera :wściekła/y: O 14 obydwoje poszli do łóżek. Pogoda piękna, a my siedzimy w domu... Nie żebym narzekała, że śpią, ale same rozumiecie :sorry:

reklama
Esia przypomniało mi się o tej fridzie, powiedz mi o co chodzi z tymi infekcjami od używania Fridy , bo nie załapałam :zawstydzona/y: a używam dość często...
U nas też słonko śliczne a wszyscy śpią, nie żebym narzekała... :p hehehe bo miałam sporo do ogarnięcia zanim się dzieciarnia zwali, a teraz juz czekam i tak z żalem na to słoneczko patrzę :)

Sorga używając fridy wciąga się sporo bakterii/wirusów prosto z zakatarzonego noska dziecko do własnego gardła :sorry: Jeśli natychmiast ich nie zatłuczesz, infekcja gotowa. U nas świetnie tłucze Tantum Verde psikane prosto w gardło :tak: Odkąd stosowaliśmy, nie zaraziliśmy się ani razu :tak: (teraz już nie używamy, bo dzieciaki dmuchają). Naprawdę polecam :tak:

No wiec Sorga - kochana jedno to Viburcol - czopki - ale to podawalam jak juz bylo mega zle. A to dupne to...i tak mam fiolke niedokonczonych pastylek w reku wlasnie - jednak niestety zdrapana jest nalepka. Jest to produkt homeopatyczny - firmy Heel i zaczyna sie nazwa na S. Mysle, ze w aptece gdzie maja homeopatyczn eleki znajdziesz.

Pol tableteczki rozpuszczaj w mleku, jak nie bedzie przechodzilo nastepne pol za godzine. Wiecej nie dawaj w tym samym dniu.

Nio nio -poza tym mi kota dzis ktos przejechal i nie jestem w nastroju:-( Kuzwa a wczoraj go wyklnelam bo mi nakuptal do nowo posianych kwiatkow... Echh.

Ide kopac zaraz w ogrodku mu grob. Ech...

No wiec Sorga - kochana jedno to Viburcol - czopki - ale to podawalam jak juz bylo mega zle. A to dupne to...i tak mam fiolke niedokonczonych pastylek w reku wlasnie - jednak niestety zdrapana jest nalepka. Jest to produkt homeopatyczny - firmy Heel i zaczyna sie nazwa na S.
Spascupreel?

kotka współczuję:-(

O rany anni tak mi przykro... :-:)-:)-(

Sorga na moje dzieci homeopatia nie działa, niestety :sorry: Dlatego sięgam po chemię ;-)

od południa kolek nie stwierdzono:p:-D pomiot wyskakany śpi słodko :) Bardzo udane mieliśmy popołudnie :D
Dzięki za rady, zamierzam się obkupić w te różne i łapac się wszystkiego jak kolka wróci :p
anni- strasznie mi przykro z powodu Kociaka, ja tez na swojego psioczę codziennie, ale jakby mu się coś stało to bym się zapłakała. Bądź dzielna kobieto!

Anni - wspolczuje straty kociaka ;-(

Sorga - Esia z tantum verde dobrze radzi.choc ja mimo psikania i tak zawsze od Misi cos lapie;-):sorry: Ale Frida oczyszcza nosek rewelacyjnie, no i chorobsko szybciej mija dzieciowi....No i nie polecam podrobek Fridy...moj M kupil mi kiedys Sopelek, choc wyraznie mowilam FRIDA (stara sie zuzyla, rurka sparciala). A on zadowolony przynosi mi ten chu..wy Sopelek i zadowolony, ze pani w aptece mu doradzila, ze taniej. Sprobowalam Misi tym katar odciagnac..hehe...i za godzine M. byl spowrotem z Frida ;-)

Ja zaraz spadam spac..kuzwa...mam wyklad na osma rano, wiec musze wstac przed szosta...wypic ze dwie kawy minimum...a potem przez dwie godziny opowiadac studentom z entuzjazmem o bakteriach....juz widze entuzjazm w oczach studentow...pewnie polowa bedzie jeszcze przysypiac ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sorga super, oby tak dalej i żeby kolek nie było
fantazja, o bakteriach, powiadasz? baaaardzo ciekawe musi być:-)

Do góry