Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki, żeby to jednak nie były kolki.
u nas dzisiaj trzeci dzień bezkupowyNigdy nie miał problemów z brzuchem, ani kupami. No ale to może moje dobre geny;-)Trzymam kciuki, żeby to jednak nie były kolki

;-)
a z kupkami u nas jak dobrze pamiętam też tak było, że nie robił kilka dni jak był na cycku (na początku panikowałam, ale później już kwestia przyzwyczajenia, jak był brzusio miękki i wszystko ok)wyobraź sobie że ja już tak od 2, 5 roku mam![]()

A co lekarze mówią? Masz tak leżeć do 36tc?
a mi sąsiedzi znad nas obudzili godz temu młodego i teraz buszuje... a miał być wieczór dla nas...![]()
Pogoda piękna, a my siedzimy w domu... Nie żebym narzekała, że śpią, ale same rozumiecie![]()

A on zadowolony przynosi mi ten chu..wy Sopelek i zadowolony, ze pani w aptece mu doradzila, ze taniej. Sprobowalam Misi tym katar odciagnac..hehe...i za godzine M. byl spowrotem z Frida ;-)

u nas dzisiaj trzeci dzień bezkupowy, ale z Erykiem było to samo- moje złe geny
położna każe czekać 5 dni przy cycu zanim sie podejmie kroki w celu przeczyszczenia. ...
ee tam, niedługo ja zacznę je zamęczać, niech sobie panie troche przypomną okres niemowlęci ;-)Wy już pewnie macie dość, ale cóż jakoś do tych lutówek się mi nie chce ...

toska a Ty u rodziców? Jak nastrój?
Dobrej nocki.

Dziś zostawiłam auto na zakazie, w środku bramy i na awaryjnych i zdążyłam na cito wyjechać, tuż zanim wlepiająca mandaty strażniczka miejska podeszła
Drobny sukces, a cieszy 

Mnie pomaga albo espumisan (wiem że dla dzieci jest w kroplach chyba) i położenie się z podkurczonymi nogami, albo z braku leku... gorąca kąpiel. Bo to generalnie chodzi o zatrzymanie gazów - ja wtedy doczołguję się prawie na czworaka do łazienki, nalewam mocno ciepłej wody i polewam sobie prysznicem brzuch, robiąc taki delikatny masażyk. To powoduje że coś mi się tam w brzuchu rozluźnia i zaczynam... no domyśl się
(ale efekty dźwiękowe są niezapomniane
). I po chwili wychodzę z wanny jak młody bożek.
Więc jakby Ci leki nie działały albo by zbrakło to polecam albo ciepłą kąpiel, albo termofor na brzuszek (też działa)
.
I cieszę się jak dzika.
A Ty wiesz co, dziś dowiedziałam się od kolegi, że w piątek zabierał swojego Synka ze żłobka wcześniej, bo ... jelitówka się rozszalała. Podobno jak zabierał swojego to już wcześniej 5-ciu odesłali. Aż się ucieszyłam że Magdy nie wysłałam w piątek do żłobka.

jakie parametry chcę to wiem, ale nie mam pojęcia jakiego producenta wybrac