Agatkas
Mamusia Zuzolka
my o 6.18
dzień dobry mamusie,nic mi sie nie che i stwierdzam,że to wszystko jest do wielkiej dupy
idę po kawę,kto ze mną?![]()
To i ja się witam i po kawkę mykam

Moja jeszcze śpi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my o 6.18
dzień dobry mamusie,nic mi sie nie che i stwierdzam,że to wszystko jest do wielkiej dupy
idę po kawę,kto ze mną?![]()
Też miałam zapytać.....:-)miałam pytać...
Agaciu jak mężuś zareagował na fryzurkę?
Bo wyglądasz bardzo ładnie![]()
u nas jeszcze tego nie było zebym wstała szynciej od AlexaTo i ja się witam i po kawkę mykam
Moja jeszcze śpi![]()
Zuzka wstaje praktycznie zawsze 8.05-8.10....u nas jeszcze tego nie było zebym wstała szynciej od Alexa
kiedy w końcu uda mi się go wyprzedzić?![]()
laska to masz jeszcze 10-15 minZuzka wstaje praktycznie zawsze 8.05-8.10....
Kiedyś Oliwka wstawała właśnie jak już leciało...i też sie przyzwyczaiłam....i teraz z rana też nie mam co oglądać...hahapyciol ja juz mam kawe:-)
odruchowo wlaczam na tvn i sie dziwie czemu nie ma dzien dobry![]()
Kiedyś Oliwka wstawała właśnie jak już leciało...i też sie przyzwyczaiłam....i teraz z rana też nie mam co oglądać...haha![]()
jak w zegarku...No i wstała8.05
Ubrałyśmy się napiłyśmy i teraz czekamy na DDTVN i jak nam woda na kaszkę wystygnie:-) A ja kończe kawke
![]()