reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiem, wiem :sorry: No ale warto było spróbować :-p:rofl2:

Jak wkładka zmierzona to będą pasować :tak:

jak tylko sie zrobi cieplej to mysle ze sie wybierzezmy w odwiedzuiny
a buty musze miec juz niedlugo patrzac na to ze marzec za pasem i w akzdej chwilwi moze byc albo cieplo albo powrot zimy
najgorzej bedzie pozniej nagle buty kupowac:tak:

reklama
Witam w poniedziałkowy ranek:-):-):-)
Za oknem piękne słońce takie piękne że zaraz rolety będę musiała zaciągnąć:tak::tak:
Rano chodzili i ogłaszali że całe popołudnie ma nie być wody bo jakaś awaria jest:sorry::sorry: tak więc dzisiaj dzień brudaska będzie :-p:-p:-p
Zaraz po śniadaniu idziemy na kontrolę i ciekawe czy jutro Maja pójdzie już do przedszkola czy jeszcze w domu zostanie:sorry::sorry::sorry:
Medea buciki super
Ja swojej na wiosnę muszę i buty kupić i kalosze i jeszcze kurtkę z czapką, oj pójdzie kasy kupę jak nic :sorry::sorry:

Witam sie poniedziałkowo:rolleyes:

U nas cała niedziele był mróz i w nocy tez ,zobaczymy czy w dzień dzis póśći troche ,ja tez wiosny chce:tak:W sobote taka chlapa była ,ze pływałam w butach zimowych,chyba takie szajsowate robia te buty wszystkie:tak:Muszę też pomyśleć nad butami na wiosne:tak:

Anabuba no faktycnzie wydatków masz co niemiara ,ale dobrze ,ze ci zwrócą ,zawsze to nawet łatwiej pozyczysz ,bo wiesz konkretnie ,ze będzie z czego oddac:tak:a co do nie chodzenia do przedszkola ,to nam nie chodziło o umiejetność czytania:-Dtylko o charakter naszych mruków:-Da ty jesteś szlachetnym wyjątkiem potwierdzającym regułe:rofl2:

Patrysia widzę ze wszystko zaczyna sie normować ,bo wpadasz do nas na częściej:tak:Ty sie przejmujesz tym ,ze zapaliłas raz,a ja prawie cała ciaże z Klaudia paliłam to było 12 lat temu ,ale jakoś wtedy ludzie mniejsza wagę do tego przywiazywali ,dzis sie wstydzę tego ,ze taka głupia byłam:zawstydzona/y: ,ale wtedy.no po prostu tak było.Ksawek mój sam fajki odstawił ,paliłam mały początek ciazy,a potem nie mogłam ,bo wymiotowałam:tak:a z Klaudia wybornie mi smakowały,dziś jakby sie czas cofnoł to bym nie paliła ,bo wiem ,ze moje papierochy mogą być powodem ich alergii ,kaszlów i skłonności do infekcji:szok:

MH dobrze ,ze cie choróbsko puściło:tak:pewnie też odpoczełaś u mamy:tak:

Więcej nie pamietam co miałam pisać:tak:aha Medeuska śliczne buciki ,ale po co mu takie buciki jak on tylko leży nie szkoda ci kasy??

Witam po weekendowo:happy:
wczoraj trochę was poczytałam więc wiem co mniej więcej u której sie dzieje;-)
Medusk sliczne te buciki:tak:takie do wózia :-Dja też muszę Antoniemu jakieś kupić bo coraz cieplej i jakies pół buciki by się przydały:tak:ale tak do 50 zł mam nadzieję że coś znajdę bo na droższe to mnie nie bardzo stać:no:
Anabubka fajne buciki licytujesz:tak:ale Paulina już ma dużą stopę:tak:no chociaż mój Adam tez ma już 37-38:sorry:i to głupia numeracja ciężko coś w tym rozmiarze kupić bo ni to numer dziecięcy ni dorosły:eek: i co tam kochana u ciebie że pisałas że nie warto pisać:sorry:
MH dobrze że zdrówko wraca:tak:oby jeszcze humorek powrócił:tak::tak:
Dorotka dobrze że idziesz z małą do lekarza bo to nie normalne że jej te dziąsła krwawią:no:i czytałam że mieliście fajny weekend:tak:
Madziula ma już - 20 na suwaczku:szok::szok:no gratuluję bo mi w tym tygodniu nic nie spadło:wściekła/y:a dietkę trzymam:tak:no nic może za tydzień spadnie ze 2 kg:sorry::sorry::sorry:
W iki czytałam że z mężem ma ciche dni:eek:no w takiej sytuacji to by ode mnie chyba kawy nie dostał że o czymś innym nie wspomnę:no::no::no:no cholera co on sobie myśli że ma guwniarę przed sobą:sorry:nosz pan i władca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:trzymaj się kochana i się nie daj:no:
Pati zmienia image :tak::tak:no to czekam na fotki bom ciekawa:tak::tak::tak:
Anka była na dobrym jedzonku jak czytałam to mi ślinka ciekła:-D:-D:-D
No to tyle zapamiętałam z tego weekendu:-p
u mnie za oknem big słoneczko :-)w nocy było -4 i to co w dzień się rozpusciło teraz było pięknym lodowiskiem na którym Julina zaliczyła piękną glebę:crazy:
Moje kochanie miało wczoraj imprezę casto początek o 20 i imprezka planowana do 5 rano:sorry:i mnie zaskoczył ogromnie bo cały czas mówił że idzie wracam z pracy a on że postanowił zostac ze mną:szok:spędzić miły wspólny wieczór:szok:bo miałam ostatnio jakiegoś doła i sobie popłakiwałam w poduszkę i postanowił zostac ze mną pogadać napić się piwka :tak:gadaliśmy do 1 potem sex jeszcze bo nas naszło o 2 braliśmy razem prysznic koło 2.30 zasneliśmy a o 6.30 jak zadzwonił budzik to byłam nietomna:-D:-D:-D:-Dale kawa działa cuda;-)miło mi było że postanowił zostać ze mną kumple dzwonili do niego a on im że ma inne plany że spędza miły wieczór ze swoimm kochaniem i to jest dla niego ważniejsze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiecie jak mnie to podbudowało:tak::tak::tak:
a WIOSNO PRZYCHODŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Hej
....no i wkrotce jak madziula zmieniam troche image :-D:-D
powiem potem... :laugh2:
czekam na foty :tak:

jutro polozna przychodzi... :sorry:
..................
no ale wogole mialam sie pochwalic ze maly zasypia juz bez pampersa... :-D
juz tydzien a byly 3 wpadki... :sorry:
Dopiero teraz położnej się przypomniało? :szok:
Dla Sewka wielkie GRATKI! :tak::-)Teraz to już z górki.;-)

wczoraj mamuśka kupiła butki dla Maksa:-):-)
ngx7k6.jpg
fajne, fajne... Ale cena powalająca.
WIOSNO PRZYCHODZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wolajmy wszystkie razem to moze wywolamy na dobre:tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:

siedze wlasnie na allegro i szukam butow dla Pauliny,nieszczesny rozmiar 37-ni duzy ni maly:eek:
A u nas dziś słoneczko i temp. na + :tak::-):-):-)
Toż to Paula ma nr. stopy.:szok: Fakt,ciężko kupić w tym rozmiarze coś niby dziecięcego, młodzieżowego.:sorry:

moja panienka juz wstala
a wy laski gdzie jestescie?????????????????????????????????????
pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja mam dziś przedszkole w domu:confused2:, z racji tego, że szkoła ma dziś wolne:tak:. Mamy dziś Święto tradycyjne ,miastowe. Wstępy. :tak::-) Radom: W Skaryszewie trwają Wstępy (zdjęcia, video) - 2 marca 2009

Ogarnę szybko chałupkę, odmrożę mięsko i wybywamy z domku co by pochodzić po mieście.:tak: Może konikom fotki popstrykamy.:tak:

Ostatnia edycja:
Malinka to faktycznie miły gest ze strony Pietruszki:tak::tak::tak:
A u nas za oknem piękna wiosna, szkoda tylko że jeszcze ten śnieg całkowicie nie stopniał, ale na pewno zakładam krótką kurtkę a nie ten zimowy płaszcz po kolana:tak::tak::tak:

Justa ,to macie dziś fajna imprezkę na miescie ,ale to z tego powodu macie wolne???tzn.szkoła ma???Super tak pobalowac ,popatrzeć ,poogladać:tak:

Malinka no ja sie w szok wbiłam jak stanełam na wagę ,:tak:ty też sie wbijesz-zobaczysz:tak:Wow, to ci Pioterk zafundował miły weekend no i jaki wieczór:zawstydzona/y::-p:-Dale to na pewno super dział w zwiazku:tak:

PATRYSIA ZAPOMNIAŁAM POGRATULOWAĆ SEWKOWI NOCEK BEZ PAMPKA ,NO PROSZĘ JAKI ZDOLNY CHŁOPAK:tak:

reklama
Justa ale fajna imprezka:tak::tak::tak:
Anaconda ja się jeszcze z zimową kurtką nie żegnam:no:po pierwsze nie mam wiosennej:-D:-D:-Da po drugie mi jeszcze zimno:tak:
Madziula ja to się w szok wbiłam jak dziś stanełam na wadze a tam tylko -400gram:sorry::sorry::sorry:a jem mało ruszam się dużo:sorry:może to piwko wieczorne wczorajsze:sorry::sorry:a zresztą zobaczymy za tydzień:eek:
Antek z Adamem wariują tak że zaraz głowa mi pęknie:confused2:Adam dzis do szkoły ma na 12.40 więc siedzi jeszcze a Antek niecnie z tego korzysta włazi mu na głowe wariuje jak pijany zając w kapuście:-Dale za godzinkę idzie spać a w nocy dał pospać jak zasnął o 20.20 to wstał o 7.30:tak:

Do góry