reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam porannie
Paulina juz oddelegowana na kulig:tak::tak::tak:
mala jeszcze spi
dzisiaj tylko sprztane,nic nie gotuje bo trzeba najpierw zjesc to co w lodowce,tesciowa dala nam troche roznych rzeczy i mam wczorajsza pomidorowke:tak::tak::tak::tak::tak:

mialo w nocy padac ale jak widze nic ne psadlo i dobrze
mrozek maly trzyma,to mzoe sie ten kulig uda
pochmurno i mglisto,czekam na slonce

WIOSNO PRZYCHODZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wolajmy wszystkie razem to moze wywolamy na dobre:tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:

siedze wlasnie na allegro i szukam butow dla Pauliny,nieszczesny rozmiar 37-ni duzy ni maly:eek:
musze jje i jakies pantofle czybaleriny i sportowe jakies kupic...
kasa kasa kasa

Medea fajne buciczki
nie za wczesie?:-)

Fajne buciki :tak:

Wpadnij z mała na stadion, to kupisz z przymiarką :tak: A potem zapraszam na śniadanie :-p:-)

Mi się cosik humorek popsuł :eek::-(

Spadam narazie.

dzieki:tak::tak::tak::tak:
zeby to bylo takie latwe wyrwac sie na stadion:sorry::sorry:
a do tego bilety to nie wiem czy mi sie kalkuluje...
zobaczymy jak mi aukcja pojdzie
poki co wszytskie kupila rozmiarowo ok,wiec mam nadzieje ze tym razem tez beda dobre

dzieki:tak::tak::tak::tak:
zeby to bylo takie latwe wyrwac sie na stadion:sorry::sorry:
a do tego bilety to nie wiem czy mi sie kalkuluje...
zobaczymy jak mi aukcja pojdzie
poki co wszytskie kupila rozmiarowo ok,wiec mam nadzieje ze tym razem tez beda dobre

Wiem, wiem :sorry: No ale warto było spróbować :-p:rofl2:

Jak wkładka zmierzona to będą pasować :tak:

reklama
witajcie kobitki
w koncu koniec weekendu:tak::tak:
nie mialam bardzo nawet czasu a ni checi na kompa.
w w piatek i sobote vbylo pochmuurnie i deszczowo
dopeiro dzis wyszlo piekne sloneczko,ale moja nastroj dalej do bani
nie ma o czym opowaiadac
ide poczytac
Kochana co sie dzieje??????????
ja jeszcze nie spie :szok::szok::szok::eek::eek::eek:

hehe zawitalam jeszcze do Was... :laugh2::laugh2::laugh2:

u nas dzisiaj bylo pieknie normalnie nie musialm taszczyc tego grubego plaszcza na sobie ale wzielam sobie skore zalozylam :-D:-D:-D:-D
oj ale sie rozmarzylam - zeby juz tak zostalo :-)
Fajnie ze pomalu znajdujesz czas aby tu z nami posiedziec:tak:
laseczki ja sie juz zmywam bo mnie sie spiaco zrobilo
a za niedlugo to i mala wstanie...
jutro polozna przychodzi... :sorry:

no ale wogole mialam sie pochwalic ze maly zasypia juz bez pampersa... :-D
juz tydzien a byly 3 wpadki... :sorry:
ale wrobi sie chlopak bo jak wstaje do Nikoli to ide potem do Sewka i go wysadzam - zawsze zrobi (jak sie jeszcze nie zesika) :-D:tak:
Gratulacje dla Sewka.
jak milo ze jeszcze ktos jest:-D:-D:-D:-D
kochana uwazaj bo jak sie w czwartek tak rozmarzylam tymsloncem to malo pod samochod z zwokiem nie wlazlam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dobrze ze amm jeszcze dobry reflex:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i sie okazalo dzis wieczoremze Paulina ma jutro kulig:szok::szok::szok::szok:
mieli miec przed feriami jak te mrozy wielkie wyskoczyly wiec odowolali
to jutr ma byc
w sumie pogoda ma byc ladna a na bcznyc drogach jeszcze jestsporo sniegu i teraz jest mroz to rano jeszcze cos bedzie na ziemi
No to zycze Paulinie udanego kuligu:tak:.
Witam porannie :tak:

Cztałam wczoraj ale sie poddałam, :eek:

Niki mi zyć nie dawała :wściekła/y: wyspała się w w aucie jak wracałyśmy do domu, to potem były awantury :no:

Ale za to będąc u mamy się wykurowałam :tak: już prawie wszystko mi przeszło :tak:

Mamita, dałam mamie twoje namiary do rozliczenia podatku :tak:

Anabuba, moja tez przestała wołać siku w nocy tez mniej więcej w tym wieku :tak:
Ciesze sie ze lepiej sie czujesz.A Niki wam daje ostro popalic z tym spaniem:confused2:
WIOSNO PRZYCHODŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:tak::tak::tak::tak::rofl2:
WIOSNO PRZYJDZ:tak:
moja panienka juz wstala
a wy laski gdzie jestescie?????????????????????????????????????
pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem jestem.

U nas nocka taka sobie.Bywaly lepsze.Obudzila sie 2 razy ale tak na troche dluzej i poplakiwala co jakis czas:eek:.
U mnie o 7 slicznie sloneczko swiecilo,teraz jest juz toche gorzej.Rano bylo na minusie 2 a teraz jest kolo 0 .
Zniedlugo sie ubieramy i ide z Oliwka do pediatry z tymi zabkami .Wczoraj chcialam jej jej umyc i zalala sie krwia :-(.
MILEGO DNIA.

AHA
ANKA super jedzonko wczoraj mialas :-).
MEDEUSKA sliczne te buciki dlaMaksia :-)

Do góry