Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
spedziłam sympatyczny weekend u mamy
M cały czas był w pracy 
ide poczytac co u was
spedziłam sympatyczny weekend u mamy

ide poczytac co u was

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to fakt, tez bym byla wkurzona ale ja tez tak miewalam wiec Cie rozumiem... z tym Ze moj robi na kopalni ...kochana tym razem ci sie nie udalo MH byla pierwsza
Witam od rana juz wkurzona
Mialam w planie wstac ok 8 zeby Emily szybciej dziesiaj obudzic a tu przebudzilam sie przed 7 szukam mojego w lozku zeby sie przytulic a tu niespodzianka chlopa nie ma
zawsze jest po 5 w domu najpozniej o 6 wiec ja za telefon i dzwonie a on nie odbiera![]()
dzwnilam chyba z 5 razy i nic fajek to chyba z 3 wypalilam z tych nerwow
bo m to zawsze albo daje mi znac ze robi nadgodziny albo zawsze odbiera telefony a tutaj nic juz mialam czarne mysli wszystko sobie juz wyobrazalam tym bardziej ze nie jechal naszym autem tylko z kumplem a ten kumpel to jezdzi jak wariata
a tu nagle wielmozny Pan wchodzi do domu z bananaem na buzi i sie mnie pyta co kochanie czekalas na mnie???
no myslalam ze go kuzwa zabije![]()
jak sie okazalo telefona mial sciszony bez wibracji![]()
a znac mi nie dal ze robi nadgodziny bo mnie nie chcial budzic
no udusila bym go dzisiajstresa mi narobil fajnego z ranca
![]()
ja w ciaxy raz apalilam...no to sie musze pochwalić..ja też fajczyłam na całego. 1.5 paaczki dziennie. A przestała jak zaczeliśmy sie starć..i tak mi zostało. Ale czasem korci mnie zafajczyć..oj baardzo.![]()
heh pewnie powtorke ogladala....Hej.
...a propos zasypiania.Włączyłam młodej bajkę tą co to co sobota leci na tv 2 , czy 1 o narzędziach i myszce Miki. Z myślą , że dziś sobota i poleżeć dłużej by wypadało nie zaścielałam łóżka.
Usadziłam tam młodą oglądającą bajkę a sama wyszłam do kuchni kawusię sobie zrobić. Wracam a moje dziecko śpi.
Czyżby bajka , w której śpiewają , ciągle muzykę słychać i jest kolorowa ją znudziła.
Tak czy siak sama zasnęła.:-)
no no no pelna para idzieLaski nie mam dzis za bardzo czasu wiec tak na jednej nodze wpadłam pochwalić sie też(patrz suwaczek)
Rano obskoczyłam dzis zakupy w mieście ,sprzątanie i spacer z kawa u mamy ,a teraz obiad ,kominek ,pranie wiec na razie moje miłe ,miłego weekendu![]()
zdecydowanie ta pierwszaTaka fryzurka bardzo mi sie podoba
I jeszcze taka
myśle o czyms nowym na wiosnę ,z natury jestem blondynka ,ale od 2 lat noszę ciemne włosy,mam ochote zmienic swój image.A z natury mam lekko krecone włosy
Tak troche ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczyłam z tymi włosami ,ale co tam ,ogladam teraz rózne fryzury ku pokszepieniu serca::))
wiesz co czasem dzieci tak maja... mimo tlumaczenia...AGNES zazdroszczę ,moich bandziorow nikt nie chce zabrać zebym odsapnęla czasmi Wojtek i Zuzi gorzej sie zachowuja jak Gabi Gabi mona zrozumiec bo mala nie wszystko zrozumie najgorzej z Wojtkiemgłupi wiek czy co? Zuzia wczoraj płakala bo nie ma bluzek bo jakąs kurtke sobie upatrzyla
tlumaczylismy z męzem ze na razie nie ma kasy bo musimy wyjsc na proste ze w planach jej komuni tez spory wydatek ze nie moznmiec wszystkiego w życiu a szkoda gadac :-(
no to superrhttp://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9019409
No i musze sie Wam pochwalic ze wczoraj skonczyly sie jakies moje aukcje i troszke sprzedalam
super udalo Ci sie pozbyc paru rzeczy Po co maja zalegac jak ktos inny moze teraz sie z nich cieszyc.zawsze jakis grosz wapdnie w kieszenNiezle;-):-)
A spacerek tak srednio udany bo jest zimniej niz podejrzewalamZmylilo mnie to slonce
Ja tez wlasnie wypilam capucinkoWczesniej wyprasowalam wszystko co mi wyschło
Mlode od jakiegos czasu juz spia a ja wzielam sie za allegro i troszke wystawilam ciuszkow po mlodych
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
No i musze sie Wam pochwalic ze wczoraj skonczyly sie jakies moje aukcje i troszke sprzedalam
z tym gadaniem to faktycznie juz sie boje jak cos palnie na drodzeHej niedzielnie.
Nie wstydzą sie siebie za bardzo ,owszem ma Klaudia takie momenty ,ze sie osłania i kryguje,ale czasami mają chęc sie razem kąpać i wtedy nie ma krępacji,Ksawier to sie tylko obcych wstydzi
Agnes ,ale miałaś wczoraj dzień ,urwanie gitary
Anka ,odłóz myszke i rób mieskow tym zdaniu kryje sie wielka znajomość mamy,no zna cie córunia jak mało kto
zobaczysz jeszcze trochę i będzie takie pierdoły gadać publicznie-dopiero będzie ubaw
Dorotka ,to fajnie ze wrócił i ze miło spędziliście czas,miło sie czyta ,ze tak fajnie wam sie układaoby na zawsze
Joanna to okropne ,grunt ,zeby była miłość i szacunek ,wspólczuje kobiecie ,a najgorzej ,ze pewnie kasa ja trzyma i nie odchodzi...............
Dostaliśmy rachunek za prąd 470 zł.ja oszaleje,prąd podrozał ,w sumie naciagneliśmy na 260,a reszta to jakieś pieprzone opłaty chusteczka wie za co
My dzis na obiad wciagneliśmy fryteczki ,jeszcze sie ostatnia porcja dosmaza i idziemy zaraz na spacer ,spalić troche kalorii
Miłej niedzieli![]()
szkoda ze dzieci bez humoru Zuzia napewno by miala fajna zabaweRobie fryteczki, bylismy u mojego brata. Chciałam żeby Zuzia się pobawiła troche z dzieciakami bo zawsze się tak rozgada wtedy. Ale chłopaki dzisiaj bez humoru byli. Nawet nie mam do kogo iść. Żadnych znajomych z dziećmi
Aż się boje rachunku za prąd -u nas w tym tygodniu ma chodzić:-(
Aż 470![]()
no to zes Kochan poszalalaale tu dzis pusto ,no wiadomo weekend
ja juz wypucowałam wszystko,aż lśniwyprasowałam wszystko,cała sterta prania wyprasowana aż jestem z siebie dumna
i jeszcze miałam czas na zabawę z przyjacielem
dzwonił M przed chwilkę juz wracają do domku,to gdzieś dojadą za 45min
a ja teraz zasiadam na allegro bo chcę powystawiać parę rzeczy![]()
juz trzymam kciuki za kolejny weekendU mnie byli znajomi i dopiero co pojechaliJak zwykle bylo fajowo:-)
Wstapnie na piatek umowilam sie z Nimi na bilard,lotki i zarelko ale tylko wstepnie bo zalezy czy tesciowka zostanie mi z mlodymi wieczorkiem
No juz wolna...
choc pewnie nie do konca bo mala sie pewnie za chwile obudzi na kolejna dawke mleczkaale dopiero co zasnela
moi chlopcy juz sie kapia, malemu zaraz zrobie kolacje i posiedzi jeszcze chwilke i pojdzie spac...
No jutro zabieram sie za farbowanie wlosow (jak zwykle na czarno) i obcinam sobie grzywke- tak mnie jakos naszlo jak ogladalam stare zdjecia jak mialam grzywke
![]()
dobranocPATRYSIA no to czekamy jutro na fotki wloskow :-).
MAMITA zazwyczaj placilismy cos kolo 200 zl.
Oliwka wlasie zasnela.Ja leze sobie w lozeczu.G robi nam kolacje wic wszystko gra i buczy :-).
Zmeczona jestem wiec mowie juz dobranoc .
faktycznie dzionek Wams ie udalA my mialismy fajny dzionek o 13 pojechalam na trodel.Wreocilam zjedlismy obiadek i pojechlismy do kumpeli na ciasto i kawke.Siedzac u nich wpadlismy na pomysl wspolnej kolacj.I takim sposobem pojechalismy do Koloni .Jedlismy w tureckiej restauracji.Jedzienie bylo pyszne.Zupka z soczewicy pycha a potem mieso z grilla z peczakiem i ryzem, do tego super salatki i ayran do popicia.Miod.Taka jestem objedzona ze do sniadania mi wystarczy.Laura w lozku.Zasnela w aucie ale w domku przeberalam ja do pizamki i sie troche rozbudzila.Lezy w lozku grzecznie wiec luzik