reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-D:-D:-D:-D kochana tym razem ci sie nie udalo MH byla pierwsza:-D:-D:-D

Witam od rana juz wkurzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mialam w planie wstac ok 8 zeby Emily szybciej dziesiaj obudzic a tu przebudzilam sie przed 7 szukam mojego w lozku zeby sie przytulic a tu niespodzianka chlopa nie ma
zawsze jest po 5 w domu najpozniej o 6 wiec ja za telefon i dzwonie a on nie odbiera:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzwnilam chyba z 5 razy i nic fajek to chyba z 3 wypalilam z tych nerwow
bo m to zawsze albo daje mi znac ze robi nadgodziny albo zawsze odbiera telefony a tutaj nic juz mialam czarne mysli wszystko sobie juz wyobrazalam tym bardziej ze nie jechal naszym autem tylko z kumplem a ten kumpel to jezdzi jak wariata
a tu nagle wielmozny Pan wchodzi do domu z bananaem na buzi i sie mnie pyta co kochanie czekalas na mnie???
no myslalam ze go kuzwa zabije :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak sie okazalo telefona mial sciszony bez wibracji :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a znac mi nie dal ze robi nadgodziny bo mnie nie chcial budzic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no udusila bym go dzisiaj :wściekła/y::wściekła/y: stresa mi narobil fajnego z ranca:wściekła/y::wściekła/y:
no to fakt, tez bym byla wkurzona ale ja tez tak miewalam wiec Cie rozumiem... z tym Ze moj robi na kopalni ...
no to sie musze pochwalić..ja też fajczyłam na całego. 1.5 paaczki dziennie. A przestała jak zaczeliśmy sie starć..i tak mi zostało. Ale czasem korci mnie zafajczyć..oj baardzo.:cool:
ja w ciaxy raz apalilam...
po awanturze z moim m :sorry:
Hej.
...a propos zasypiania.:sorry:Włączyłam młodej bajkę tą co to co sobota leci na tv 2 , czy 1 o narzędziach i myszce Miki. Z myślą , że dziś sobota i poleżeć dłużej by wypadało nie zaścielałam łóżka.:sorry: Usadziłam tam młodą oglądającą bajkę a sama wyszłam do kuchni kawusię sobie zrobić. Wracam a moje dziecko śpi.:eek:
Czyżby bajka , w której śpiewają , ciągle muzykę słychać i jest kolorowa ją znudziła.:eek:
Tak czy siak sama zasnęła.:-)
heh pewnie powtorke ogladala.... :-D:-D:-D
Laski nie mam dzis za bardzo czasu wiec tak na jednej nodze wpadłam pochwalić sie też:tak::rofl2:(patrz suwaczek)
Rano obskoczyłam dzis zakupy w mieście ,sprzątanie i spacer z kawa u mamy ,a teraz obiad ,kominek ,pranie wiec na razie moje miłe ,miłego weekendu:tak:
no no no pelna para idzie :-D:-D:-D
Taka fryzurka bardzo mi sie podoba

I jeszcze taka

myśle o czyms nowym na wiosnę ,z natury jestem blondynka ,ale od 2 lat noszę ciemne włosy,mam ochote zmienic swój image.A z natury mam lekko krecone włosy:tak:

Tak troche ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczyłam z tymi włosami ,ale co tam ,ogladam teraz rózne fryzury ku pokszepieniu serca:::)))
zdecydowanie ta pierwsza :tak:
AGNES zazdroszczę ,moich bandziorow nikt nie chce zabrać zebym odsapnęla czasmi Wojtek i Zuzi gorzej sie zachowuja jak Gabi Gabi mona zrozumiec bo mala nie wszystko zrozumie najgorzej z Wojtkiem :wściekła/y::szok: głupi wiek czy co? Zuzia wczoraj płakala bo nie ma bluzek bo jakąs kurtke sobie upatrzyla :wściekła/y: tlumaczylismy z męzem ze na razie nie ma kasy bo musimy wyjsc na proste ze w planach jej komuni tez spory wydatek ze nie moznmiec wszystkiego w życiu a szkoda gadac :-(
wiesz co czasem dzieci tak maja... mimo tlumaczenia...
wiem ze to przykre ja tez bedac dzieckiem nie mialam tego czego chcialam....
bedzoe dobrze przejdzie jej to ;-)
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9019409

No i musze sie Wam pochwalic ze wczoraj skonczyly sie jakies moje aukcje i troszke sprzedalam:tak::tak::tak:
no to superr :-D:-D

laseczki ja na chwilke bo ide kapac mala dokoncze jak juz beda odprawieni do spania :-D
no i wkrotce jak madziula zmieniam troche image :-D:-D
powiem potem... :laugh2:

U mnie byli znajomi i dopiero co pojechali:tak::tak::tak:Jak zwykle bylo fajowo:-):tak:Wstapnie na piatek umowilam sie z Nimi na bilard,lotki i zarelko ale tylko wstepnie bo zalezy czy tesciowka zostanie mi z mlodymi wieczorkiem

Witam wszytskich!

po malu macierzynski dobiega konca i stoje przed dylematem... nie chce wracac do pracy na caly etat. szukam jakiejs polowki, ale strsznie z tym ciezko. a do mojej wczesniejszej pracy nie chce wracac-firma sie przeniosla i dojazd tam teraz zajmuje mi za duzo czasu i za duzo paliwa, a znow zeby pracowac 2 dni w tygodniu to rozbije dzien mojej myszce a jest caly czas na piersi, poza tym obawiam sie, ze w tej firmie same mlode,bezdzietne, robiace kariere osoby nie beda mi przychylne a szefowa nie bedzie "zadowlona" jak bede wychodzila punktualnie-mimo nie za wyskich zarobkow razczej praca zadaniowa, wiec czasami sie siedzialo nadgodziny za ktore i tak nie placili. boje sie jednak zostac w domu... po pierwsze jestem matka samotnie wychowujaca dziecko, rodzice z ktorymi aktualnie mieszkam bardzo mi pomagaja i zachecaja do zostania w domu z dzieckiem, o zasilek tak szczerze nie mam co sie starac, bo jak mowie mieszkam z rodzicami a wiem ze i ich dochody sie licz. mozna zrobic male oszustwo wymeldowac ich z mieszkania w ktorym mieszkalam w ciazy, ale jakos nie jestem przekonana do tego typu zagran. boje sie zostac w domu tez dlatego, ze obawiam sie jak to bedzie pozniej...wydaje mi sie ze sie za bardzo "rozsiedze" i juz w ogole bedzi emi ciezko isc do pracy i cos znalezc. poza tym nie chce mieskzac w nieskonczonosc z rodzicami. jednoczesnie chcialaym "wychodzic do ludzi" ale tez nie chce tracic ani chwili z moim aniolkiem. co was przekonalo do zostania w domu, czy tez mialyscie takie watpliwosci?

No juz wolna...
choc pewnie nie do konca bo mala sie pewnie za chwile obudzi na kolejna dawke mleczka :confused2::-D ale dopiero co zasnela :sorry:
moi chlopcy juz sie kapia, malemu zaraz zrobie kolacje i posiedzi jeszcze chwilke i pojdzie spac...

No jutro zabieram sie za farbowanie wlosow (jak zwykle na czarno) i obcinam sobie grzywke :tak: - tak mnie jakos naszlo jak ogladalam stare zdjecia jak mialam grzywke :tak::-D

PATRYSIA no to czekamy jutro na fotki wloskow :-).
MAMITA zazwyczaj placilismy cos kolo 200 zl.

Oliwka wlasie zasnela.Ja leze sobie w lozeczu.G robi nam kolacje wic wszystko gra i buczy :-).
Zmeczona jestem wiec mowie juz dobranoc .

:-D:-D:-D:-DNiezle;-):-)

A spacerek tak srednio udany bo jest zimniej niz podejrzewalam:no:Zmylilo mnie to slonce:cool:
Ja tez wlasnie wypilam capucinko:tak::tak::tak:Wczesniej wyprasowalam wszystko co mi wyschło:szok::szok::szok::szok:
Mlode od jakiegos czasu juz spia a ja wzielam sie za allegro i troszke wystawilam ciuszkow po mlodych:tak::tak::tak:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

No i musze sie Wam pochwalic ze wczoraj skonczyly sie jakies moje aukcje i troszke sprzedalam:tak::tak::tak:
super udalo Ci sie pozbyc paru rzeczy Po co maja zalegac jak ktos inny moze teraz sie z nich cieszyc.zawsze jakis grosz wapdnie w kieszen:tak:
Hej niedzielnie.
Nie wstydzą sie siebie za bardzo ,owszem ma Klaudia takie momenty ,ze sie osłania i kryguje,ale czasami mają chęc sie razem kąpać i wtedy nie ma krępacji,Ksawier to sie tylko obcych wstydzi:tak:

Agnes ,ale miałaś wczoraj dzień ,urwanie gitary:tak:

Anka ,odłóz myszke i rób miesko:-Dw tym zdaniu kryje sie wielka znajomość mamy,no zna cie córunia jak mało kto:-Dzobaczysz jeszcze trochę i będzie takie pierdoły gadać publicznie-dopiero będzie ubaw:tak::-D

Dorotka ,to fajnie ze wrócił i ze miło spędziliście czas,miło sie czyta ,ze tak fajnie wam sie układa:tak:oby na zawsze:tak:

Joanna to okropne ,grunt ,zeby była miłość i szacunek ,wspólczuje kobiecie ,a najgorzej ,ze pewnie kasa ja trzyma i nie odchodzi...............

Dostaliśmy rachunek za prąd 470 zł.ja oszaleje,prąd podrozał ,w sumie naciagneliśmy na 260,a reszta to jakieś pieprzone opłaty chusteczka wie za co:angry::crazy:

My dzis na obiad wciagneliśmy fryteczki ,jeszcze sie ostatnia porcja dosmaza i idziemy zaraz na spacer ,spalić troche kalorii:tak::-D

Miłej niedzieli:cool:
z tym gadaniem to faktycznie juz sie boje jak cos palnie na drodze:eek:
A z oplatami to juz tak jest polowa za to co zuzylas a reszta za produkcje, przesyl.... a potem trzeba palcic za kosmos:eek:
Robie fryteczki, bylismy u mojego brata. Chciałam żeby Zuzia się pobawiła troche z dzieciakami bo zawsze się tak rozgada wtedy. Ale chłopaki dzisiaj bez humoru byli. Nawet nie mam do kogo iść. Żadnych znajomych z dziećmi:sorry::sorry:

Aż się boje rachunku za prąd -u nas w tym tygodniu ma chodzić:-(
Aż 470:wściekła/y::szok:
szkoda ze dzieci bez humoru Zuzia napewno by miala fajna zabawe
ale tu dzis pusto ,no wiadomo weekend :tak::tak::tak::tak:

ja juz wypucowałam wszystko,aż lśni :tak::tak::tak::tak: wyprasowałam wszystko,cała sterta prania wyprasowana aż jestem z siebie dumna:tak::tak::tak::tak:
i jeszcze miałam czas na zabawę z przyjacielem :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzwonił M przed chwilkę juz wracają do domku,to gdzieś dojadą za 45min :tak::tak::tak::tak::tak:

a ja teraz zasiadam na allegro bo chcę powystawiać parę rzeczy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
no to zes Kochan poszalala
Nie ma jak chwila relksu dla siebie:-p
U mnie byli znajomi i dopiero co pojechali:tak::tak::tak:Jak zwykle bylo fajowo:-):tak:Wstapnie na piatek umowilam sie z Nimi na bilard,lotki i zarelko ale tylko wstepnie bo zalezy czy tesciowka zostanie mi z mlodymi wieczorkiem
juz trzymam kciuki za kolejny weekend:tak:
No juz wolna...
choc pewnie nie do konca bo mala sie pewnie za chwile obudzi na kolejna dawke mleczka :confused2::-D ale dopiero co zasnela :sorry:
moi chlopcy juz sie kapia, malemu zaraz zrobie kolacje i posiedzi jeszcze chwilke i pojdzie spac...

No jutro zabieram sie za farbowanie wlosow (jak zwykle na czarno) i obcinam sobie grzywke :tak: - tak mnie jakos naszlo jak ogladalam stare zdjecia jak mialam grzywke :tak::-D

no to ciotka na fotki czekamy :))

A my mialismy fajny dzionek o 13 pojechalam na trodel.Wreocilam zjedlismy obiadek i pojechlismy do kumpeli na ciasto i kawke.Siedzac u nich wpadlismy na pomysl wspolnej kolacj.I takim sposobem pojechalismy do Koloni .Jedlismy w tureckiej restauracji.Jedzienie bylo pyszne.Zupka z soczewicy pycha a potem mieso z grilla z peczakiem i ryzem, do tego super salatki i ayran do popicia.Miod.Taka jestem objedzona ze do sniadania mi wystarczy.Laura w lozku.Zasnela w aucie ale w domku przeberalam ja do pizamki i sie troche rozbudzila.Lezy w lozku grzecznie wiec luzik

Anka no to rzeczywiście super żarełko :tak::tak::tak::tak::tak:

pati ja równiez czekam na fotki nowej fryzurki :-):-):-)

Oliwka jeszcze nie śpi ale grzecznie lezy :tak::tak::tak::tak:

PATRYSIA no to czekamy jutro na fotki wloskow :-).
MAMITA zazwyczaj placilismy cos kolo 200 zl.

Oliwka wlasie zasnela.Ja leze sobie w lozeczu.G robi nam kolacje wic wszystko gra i buczy :-).
Zmeczona jestem wiec mowie juz dobranoc .
dobranoc
A my mialismy fajny dzionek o 13 pojechalam na trodel.Wreocilam zjedlismy obiadek i pojechlismy do kumpeli na ciasto i kawke.Siedzac u nich wpadlismy na pomysl wspolnej kolacj.I takim sposobem pojechalismy do Koloni .Jedlismy w tureckiej restauracji.Jedzienie bylo pyszne.Zupka z soczewicy pycha a potem mieso z grilla z peczakiem i ryzem, do tego super salatki i ayran do popicia.Miod.Taka jestem objedzona ze do sniadania mi wystarczy.Laura w lozku.Zasnela w aucie ale w domku przeberalam ja do pizamki i sie troche rozbudzila.Lezy w lozku grzecznie wiec luzik
faktycznie dzionek Wams ie udal :-D
super

ja ide zrpbic malemu kolacje bo on wstal po 18 wiec podejrzewam ze szybko spac nie pojdzie :confused2::confused2::confused2::confused2:

reklama
witajcie kobitki
w koncu koniec weekendu:tak::tak:
nie mialam bardzo nawet czasu a ni checi na kompa.
w w piatek i sobote vbylo pochmuurnie i deszczowo
dopeiro dzis wyszlo piekne sloneczko,ale moja nastroj dalej do bani
nie ma o czym opowaiadac
ide poczytac

Do góry