mi p skleil i dzis je zalozylam bo troche chlapy
jak doszlam do mamy to czuje ze cos piete mam mokra.okazalo sie ze w ubydwu butach piety mi sie zaczynaja odklejac

jutro musze wyjsciowki zalozyc,oby do szosy,oby do szosy....

kurcze musze Paulinie sie juz za jakimis butami rozejrzec bo przeciez jak bedzie 10stopni ciepla to nie bedzie lazic w koazach tymbardziej ze chodzila w nich przy -10.
a racezj dla niej juz nie mam zadnych:-

-

-

-(
dla Weroniki musze sparwdzic cz cos o Paulinie zjade ale wydaje mi sie ze cos powinno byc.
dobrez ze w sumie moj jedyny problem t buty bo ubrania maja,moze poza rajstopami...
ale ja nie mam pantofli na wiosne a przeciez mam koamunie w tym rou
nie mowiac o jakiejs garsonce dla siebie i calym stroju dla Pauliny.komunia 9 maja wiec w sumie wsyztksie wydatki w kwietniu

alba 100zl,a gdzie buty i cala reszta???????????????????
a zaraz po komunii we wtorek jada do Czestochowowy dzieci komunijne,wiec ja tez pojade ,wiadomo dodatkowy koszt...
ehhhh
j pomysle ile mi kasy potzreab....
mam dofinansowanie z pfronu na Pauline ale do czerwca musze ywdac 1500zl a doeprio pozniej mi oddazda.tylko skad to wziac najpeirw??????????????
nie mam juz sily o tym wszytskim myslec....
skucha!

nie bylo mnie
ale widze ze poza ta cola to nikt o mnie nie wspomnial:-

-

-(
a gdzie Luna?????????????????????????????????
wie ktoras cos?dalej ja glowa tak boli?kurcze zebym zajrzala wczesniej to bym do niej zadzwonila
pisala do Mnie nasza Agunia-in ze cos jej komp szwankuje i nie moze odpisywac bo sjej sie komo zawiesza ale was pozdrawia

pwoiem wam ze gdybym nie byla hetera to Paulina ze wzgledu na swoje problemy wlazalby mi na glowe gdybym nie robila jak robie

a znam takie dzieci
a przy autyzmie to jest bardzo trudne...
ale jak mowisz-konsekwencja przede wszytskim
Weroniak ostatnio czesto cos marudzi i placze zeby cos dostac,,,,ale trudno,poplacze i szybko przestaje jak patrze jej prosto w oczy ze zlowroga mina i przykldama palec do ust zeby byla cicho
szybko skutkuje

moim to sie podoba
widac te pisokni byly do snu
ja swojej od jakis 5lat nie nosze
moj tez nie
zjak zjedlam na operacje,potem druga,potem ciaza i jakos ta wyszlo
dobra tak nadrobila z grubsza

chyba nie mam nic wiecej do dodania