reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

laseczki ja sie juz zmywam bo mnie sie spiaco zrobilo
a za niedlugo to i mala wstanie...
jutro polozna przychodzi... :sorry:

no ale wogole mialam sie pochwalic ze maly zasypia juz bez pampersa... :-D
juz tydzien a byly 3 wpadki... :sorry:
ale wrobi sie chlopak bo jak wstaje do Nikoli to ide potem do Sewka i go wysadzam - zawsze zrobi (jak sie jeszcze nie zesika) :-D:tak:
gratulacje dla Sewka, fajniusio a z tym w nawiasie dowalilas hehehe parsklam smiechem.Wariatka.
Jak dziecko duzo pije przed snem to ma parcie na pecherz i napewno ciezko mu wytrzymac do rana
Ja pamietam ze lali robila siku przed spaniem i jak miala 20mc kladlam jaj na noc bez papmpka to zanim szlam spac czyli kolo poonocy na spiku ja wysadzalam.Odpukac mielismy tylko 1 wpadke
M zrobił dzisiaj śniadanko dla mnie:sorry:
chyba się chce podlizać:rofl2: jajeczniczkę na boczku:-p:-p
a ja ide sie kąpac i szykowac bo z mamą na zakupy idziemy;-)

wczoraj mamuśka kupiła butki dla Maksa:-):-):-)
ngx7k6.jpg

za 70zł nowe:-p:-p:-p

tez tak mam:tak:
to czekamy na fotki:-)

to super- powodzenia:tak::tak::tak:
no to Ci chlop zaskoczyl:-)
U nas w Deichmanie sa takie komplety buciki z dodatkiem dla maluszkow.Wiekszisc z Elephant i Adidas:tak:
moja panienka juz wstala
a wy laski gdzie jestescie?????????????????????????????????????
pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!
ja spalam:-D
Witam w poniedziałkowy ranek:-):-):-)
Za oknem piękne słońce takie piękne że zaraz rolety będę musiała zaciągnąć:tak::tak:
Rano chodzili i ogłaszali że całe popołudnie ma nie być wody bo jakaś awaria jest:sorry::sorry: tak więc dzisiaj dzień brudaska będzie :-p:-p:-p
Zaraz po śniadaniu idziemy na kontrolę i ciekawe czy jutro Maja pójdzie już do przedszkola czy jeszcze w domu zostanie:sorry::sorry::sorry:
Medea buciki super
Ja swojej na wiosnę muszę i buty kupić i kalosze i jeszcze kurtkę z czapką, oj pójdzie kasy kupę jak nic :sorry::sorry:
miejmy nadzieje ze Majeczka zdrowa jak rybka i bedzie mogla isc do przedszkola bo przeciez w domu to sie jej nudzi a tak bedzie znow wsrod kolezanek i kolegow:tak:
Witam po weekendowo:happy:
wczoraj trochę was poczytałam więc wiem co mniej więcej u której sie dzieje;-)

Anka była na dobrym jedzonku jak czytałam to mi ślinka ciekła:-D:-D:-D
No to tyle zapamiętałam z tego weekendu:-p
u mnie za oknem big słoneczko :-)w nocy było -4 i to co w dzień się rozpusciło teraz było pięknym lodowiskiem na którym Julina zaliczyła piękną glebę:crazy:
Moje kochanie miało wczoraj imprezę casto początek o 20 i imprezka planowana do 5 rano:sorry:i mnie zaskoczył ogromnie bo cały czas mówił że idzie wracam z pracy a on że postanowił zostac ze mną:szok:spędzić miły wspólny wieczór:szok:bo miałam ostatnio jakiegoś doła i sobie popłakiwałam w poduszkę i postanowił zostac ze mną pogadać napić się piwka :tak:gadaliśmy do 1 potem sex jeszcze bo nas naszło o 2 braliśmy razem prysznic koło 2.30 zasneliśmy a o 6.30 jak zadzwonił budzik to byłam nietomna:-D:-D:-D:-Dale kawa działa cuda;-)miło mi było że postanowił zostać ze mną kumple dzwonili do niego a on im że ma inne plany że spędza miły wieczór ze swoimm kochaniem i to jest dla niego ważniejsze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiecie jak mnie to podbudowało:tak::tak::tak:
a WIOSNO PRZYCHODŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
no to Kochana chlkop Cie zaskoczyl
Fajnie ze zrezygnowal z takiej imprezy dla Ciebie.Prosze jak sie martwi, super! a kawa pomogla wiec sie oplacalo wypic piwko no i pocwieczyc troche:tak:
MALINKA super sie Pietruszka zachowal :-).
ANACONDA to czekamy na wiesci z kontroli.

Ja juz ubrana .Oliwka wcina kanapeczki.Jeszcze tylko cos ogarne coby jak bede wychodzila to mniej wiecej czysto w domu bylo.Po pediatrze jestem uowiona z kolezanka na chwile na kachy.Pozniej jak ja bede szla do domu to ona wezmie swoaja mala i pojdzie na spacer wiec i spacerek z kolezanka zalicze.W domu obiad zrobie .Na szczescie tylko ziemniaczki bo reszte juz mam :-).

Ale sloneczko slicznie swieci :-)
a ja dzis tez na klachy sie wybieram:-D:-D
witam :-( zła jestem bo przeniesli przychodnie na drugi koniec miasta ja nie mam leków ("SETALOFT"):wściekła/y: wściekła jestem bo czuje sie jakbym była na "głodzie" no ibardzo kiepsko sie czuje bo przeciez nie odstaiw sie od razu :no:
upssssa to wczesniej nic nie pisali ze przenosza?
Witam :-) wpadłam sie przywitac i lece dalej sprzątac zachciało mi sie układac w półkach z ubraniami.
Poczyam później a byłam z Kamilkiem u lekarza dzisiaj bo ma wysypke pod lewą pachą doktorka przepisała masc i mamy smarowac.A wczoraj gosci mielismy był brat z zonąi synkiem Wojtusiem i wojtus ugryzł Kamilka w policzek teraz bidulek ma ślad ząbków

a co lekarz powiedzial z czego ta wysypka??

reklama
Witam - daję znać że żyję;-) wybaczcie ale mam kłopoty w związku z tamtym:-:)crazy::crazy:.
dj znac co i jak
Asia ,bo mi umkneło ,a na co ty te leki bierzesz ,bo sie domyślam ,ze to jakiś silne ,skoro czujesz sie tak zle po odstawieniu,trochę mi straszno po twoim opisie,że masz az takie objawy uboczne.
Ciekawe co u Luny i jak jej bóle głowy?/
No właśnie Wiki jak tam z m??

Matra z tamtym czyli z czym???

sama sie zstanawialam jak tam Luna i te bole:cool:

witam sie z wami
nadrobilam wiec z czystym sumieniem moze cos napisac
Wczoraj moj walczyl z pilotem no i sie udalo, naprawil!
Tak wiec dzis mam normalna tv:-D
Pobudka o 9:30
Oczywiscie Laura mnie sciagnela z wyrka.Maoja gwizda cos mi dzis za duzo kicha i juz dalam jej calcium i witaminy:tak:
Obiadek na dzis mam zupka pomidorowa,miesko tez jest tylko ziemniaki obrac.
Na 16:30 jade do znajomej na kawke i ciasto
Ale wczesniej mam pranie bo posciel zmieniam wiec trzeba troche sie sprezyc.
A no i wczoraj na trodel marku kupilam Laurze gadajacego Erniego z Ulicy Sezamkowej i musze po baterie naginac bo w domu juz nie mam:-D

A my mialismy fajny dzionek o 13 pojechalam na trodel.Wreocilam zjedlismy obiadek i pojechlismy do kumpeli na ciasto i kawke.Siedzac u nich wpadlismy na pomysl wspolnej kolacj.I takim sposobem pojechalismy do Koloni .Jedlismy w tureckiej restauracji.Jedzienie bylo pyszne.Zupka z soczewicy pycha a potem mieso z grilla z peczakiem i ryzem, do tego super salatki i ayran do popicia.Miod.Taka jestem objedzona ze do sniadania mi wystarczy.Laura w lozku.Zasnela w aucie ale w domku przeberalam ja do pizamki i sie troche rozbudzila.Lezy w lozku grzecznie wiec luzik
No to super dzinoek mieliscie i jedzonko tez brzmi pysznie:tak::tak::tak:
jedzonko extra i dzien fajny a zeby nie bylo za kolorowo moj zepsul pilota od cyfry i teraz nie mozemy tv poogldac:wściekła/y:

Dobranoc
A nie macie na dekoderze takich przyciskow do wlaczania cyfry i do zmieniania programow:confused2:Bo ja mam:tak::tak::tak:
laseczki ja sie juz zmywam bo mnie sie spiaco zrobilo
a za niedlugo to i mala wstanie...
jutro polozna przychodzi... :sorry:

no ale wogole mialam sie pochwalic ze maly zasypia juz bez pampersa... :-D
juz tydzien a byly 3 wpadki... :sorry:
ale wrobi sie chlopak bo jak wstaje do Nikoli to ide potem do Sewka i go wysadzam - zawsze zrobi (jak sie jeszcze nie zesika) :-D:tak:
GRATULUJE:tak::tak::tak:
No i czekamy na foteczki nowej fryzurki:-):tak:
M zrobił dzisiaj śniadanko dla mnie:sorry:
chyba się chce podlizać:rofl2: jajeczniczkę na boczku:-p:-p
a ja ide sie kąpac i szykowac bo z mamą na zakupy idziemy;-)

wczoraj mamuśka kupiła butki dla Maksa:-):-):-)
ngx7k6.jpg

za 70zł nowe:-p:-p:-p

tez tak mam:tak:
to czekamy na fotki:-)

to super- powodzenia:tak::tak::tak:
Fajne te buciki:tak::tak::tak:Moje dziewczynki tez takie mialy ale biale typowo dziewczece bo z takim rozowym kwiatkiem i u mnie jako zabaweczka byl wlasnie taki kwiatek grzechotka:tak::tak::tak:
Medea fajne buciczki
nie za wczesie?:-)
Ale to nie sa buciki do chodzenia po dworze tylko takie typowe do wozka:tak::tak::tak:
WIOSNO PRZYCHODŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:tak::tak::tak::tak::rofl2:
WIOSNO PRZYCHODZ!!!:-):-):-):-)
Fajne te buciki:tak::tak::tak:

No to teraz sie witam
Mlodzi mi szaleja ja cholerka:-)Dominik zostal w domu bo jak sie obudzil to mial stan podgoraczkowy a pozniej od razu Jemu przeszlo i teraz szaleje jak dziki dzik a dziewczynki z Nim:no:Wlasnie Klaudia zaliczyla zderzenie czolowe z Dominika drzwiami,myslalam ze bedzie mega ryk a ta klotka sie smieje jak szalona:szok::szok::szok::szok:i biega dalej:szok::-D:-D:-D:-D
Slonce u mnie swiece ale znowu wieje:no::no::no:
To ja sie tez pochwale sandalkami ktore wtedy na zakupach kupilam dla Wiktorii:tak::tak::tak:To jest rozmiar 19,5 ale mam nadzieje ze do lata beda dobre

Załączniki

• SDC11638.jpg
    SDC11638.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 49
MALINUS
Jaki rozmiar nozki ma Antek????Bo ja mam jeszcze po Dominiku jakies buty takie jesienno-wiosennne chyba i chyba jakies sandalki tez

Dowikla przyciski sa ale co z tego jak nie ma na nich A a ja napjpierw musze ten przycisk wcisnac zeby zaczelo dzialac:-DMoj jak zacznie kombinowc to potem musi siedziec godzine i naprawiac co sam zapsul:-D
Sandalki fajniutkie, napewno beda dobre:tak:

Posciel saciagnieta, pranie przygotowane i takim sposobem mam dzis 3 prania do wlaczenia:eek:
No nic trzeba uciekac

dj znac co i jak

sama sie zstanawialam jak tam Luna i te bole:cool:

witam sie z wami
nadrobilam wiec z czystym sumieniem moze cos napisac
Wczoraj moj walczyl z pilotem no i sie udalo, naprawil!
Tak wiec dzis mam normalna tv:-D
Pobudka o 9:30
Oczywiscie Laura mnie sciagnela z wyrka.Maoja gwizda cos mi dzis za duzo kicha i juz dalam jej calcium i witaminy:tak:
Obiadek na dzis mam zupka pomidorowa,miesko tez jest tylko ziemniaki obrac.
Na 16:30 jade do znajomej na kawke i ciasto
Ale wczesniej mam pranie bo posciel zmieniam wiec trzeba troche sie sprezyc.
A no i wczoraj na trodel marku kupilam Laurze gadajacego Erniego z Ulicy Sezamkowej i musze po baterie naginac bo w domu juz nie mam:-D
Fajnei ze pilot naprawiony:tak::tak::tak:
ja na szczescie moge uzywac cyfry bez pilota ale nie ukrywam ze jak sobie leze i przelaczam pilotem to jest lajcik;-):-D:-D:-D
Ja tez mam na obiad dzisiaj zupe od soboty wiec nie musze gotowac hehe

cześć laski M w domu i nie mam jak posiedzieć na kompie, ale byle szybko prześle wam kilka fotek z wekendu;-) Przyznano nam rodzinne wiec coś więcej kaski będzie, ale brakuje nam drzewa więc dodatkowe wydadtki...qwa zawsze coś:sorry:
moze coś jeszcze poczytam:rofl2:

Załączniki

• IMG_4557.jpg
    IMG_4557.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_4559.jpg
    IMG_4559.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_4565.jpg
    IMG_4565.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_4567.jpg
    IMG_4567.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 60
Sliczne fotki:tak::tak::tak::tak:Fajnie ze przyznali Wam rodzinne ,zawsze cos kaski wiecej bedzie
Ja powoli zmykam sie ubrac i na dwor wypadaloby wyjsc

reklama
ŁADNE ZDJĘCIA ,a jakie twój bejbes ma wielkie brazowe oczy:szok:a ty też świetnie wygladasz:tak:
Nasz pilot też notorycznie sie psuje,a nie ma nic fajniejszego niz przelączać kanały z sofy:-D
obejrzałam już 4 odcinki z 6 serii gotowych na wszystko i powiem wam ,ze jestem rozczarowana jakoś wiecej czadu sie spodziewałam:tak::cool:

Do góry