Oki to ja popatrzeU mnie niby słonko a na termometrze -2a wczoraj w tvn nadawali poprawę i tak ładni do góry temperatura miała iść
Dowikluś śliczne te sandałkia Toni ma rozmiar 22
duże co
Kerna fajne fotki no i super że rodzinnne jesta moja babcia zawsze mówiła diabeł szyje dziurę na wydatki
coś w tym jest
Anka no i super że pilot naprawionyja bez tv bym oszalała co prawda njczęściej gra radio ale dzieciaki bajki wieczorem panoramę muszę obejrzeć
moje dziecię śpi już godzinkę no rekorda ja nastawiłam pranie mięsko pokroiłam i w przyprawach dochodzi zaraz po Julinę trzeba się zbierać
a nie chce mi się z domu wychodzić wcale
![]()

Oj dla mnie prze 7 to prawie srodek nocyWitam w poniedziałeksłonko świeci ale wieje coś
chyba ze spacerku nici, wolę nie ryzykować bo Kubek kaszle i mnie też coś bierze
Kubek śpi dzisiaj mi pobudkę zrobił przed 7
a oczy mi się kleją jak nie wiem, wczoraj za to jak zasnął to ja też poszłam spać i jakoś lepiej mi było
obiadek z lekka przygotowany jeszcze mięsko przyprawić i nic więcej na szczęście
ale podłogi muszę umyć bo wstyd się przyznać od tygodnia nie myłam
ale jakoś już weny do tego nie miałam
no to tyle ode mnie idę się wziąć za te podłogi ;-)

To widze ze masz z Nim nie ciekawieNo tak juz jest bo tak tesciowa go nauczyła ze wszystko pod nos trzeba mu postawic to tak jakbym miała 3 dziecia on nie powiem bo czasem zabawi ale nigdy np. dzieci nie kompał
nie karmił wszystko tylko ciągle ja no bo on cos ma do roboty i nigdy czasu nie mial ale zauwazyłam ze jemu dzieci czasem przeszkadzają kocha ich ale ja wiem ze tak jest i ja mu to wiele razy mówiłam a co do tej ostatniej kłutni to tez mumówiłam ze zle mi z tym ze mi to lezy na sercu a no mi powiedział zeby nie wymyslac i ja mi nie pasuje to moge isc
:-
-(ale dzieci zostają z nim
on był całkiem inny jak nie bylismy po ślubie teraz strasznie sie zmienił i czasem sobie mysle ze jak tak dalej bedzie to wygasnie to moje uczucie do niego bo płomyk z mojej strony jest coraz mniejszy:-
-(
Ale powiem wam ze tesciowa z tesciem ma tak samo i ja mojemu mąwie ze to sie musi zmienic ale on uważa ze sie nie zmieni i dalej bedzie tak samo bo wszystko trzeba naszykowac jedzenie ubraniemam czasem dosc

No to niezleMadziula tylko ze to sie juz stało ze pozwoliłam na to wszystko ze sie wczesniej nie postawiłam a on to wyczuł.Teraz jak ja cos powiem to zawsze źle ale jak on powie to samo to jest swięte,nigdy tez nie przyjdzie ze mną pogadac np.Jakas impreza duża albo jesli chodzi o prace tylko do mamy idzie to taki mamin synek ostatnio mi powiedział ze gdyby nie mama to by nic nie jadł.
A tydzien temu był w barze i jak przyszedł to zaczą mówic ze juz go nie kocham ze jestem z nim z litosci czasem sobie mysle ze to moze byc troche prawdy w tym.Ale postaram sie byc stanowcza w niektórych sprawach.

To Ty powinnas byc ta osoba z ktora o wsyzstkim rozmawia i ktorej chce sie doradzic
Ale fajnieMartynka własnie zrobiła mi kanapke z szynką a co niech sie uczy samodzielnosci nie tak jak ojciec

Moj Dominik jak byl mlodszy to zrobil mi kanapke z maslem,na jednej polowie posmarowal dzemem a na drugiej polozyl szynke

JUSTA
Fajne foteczki
My bylismy na spacerku a teraz mlode spia