reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mi to sie marzy slask i zakupy:-)
Wczoraj moj mnie poinformowal ze jedziemy na Wielkanoc do jego siostry bo wczesniej bedzie swiniobicie.Tzn bic swinie bedzie jego kolega niemic ten ktory byl na sylwestra z nami.Chyba zakochal sie w Polcse ze tak chetnie jezdzi:-D
A ja juz mialam nadzieje ze swieta spedze na slaku:sorry:

reklama
Kurcze rozkręciłam spłuczkę i wiem co nie trzyma ale nie mogę tego odkręcić a boję się na siłę odkręcać żeby całkiem czegoś nie połamać, kurcze a jak M wróci to zapewne już sklepy będą zamknięte i nic dzisiaj nie zrobimy:crazy::crazy::crazy:

Dowiklus dzięki;-)
Anka no bo jak tu Polski nie kochać(czasami:-p) a może jakaś Polka wpadła mu w oko:sorry:
Anaconda a macie u siebie castorame??bo ta czynna do 21 to może zdążycie??a co ci w niej poszło ?moze trzeba ten pływak do góry podnieś??

Malinka raczej nie bo na sylswestra bylismy na podkarpaciu a teraz na wilekopolske pojedziemy:-)

Anaconda lepiej na sile nie krecic:eek:

Dowikla no to masz sajgonik:-D:-D

Ja ide Laure ubrac bo wychodzimy na babskie pogaduchy:rofl2:

Anaconda a macie u siebie castorame??bo ta czynna do 21 to może zdążycie??a co ci w niej poszło ?moze trzeba ten pływak do góry podnieś??

Castoramy niestety w Lublinie nie ma, są dwa obi i leroy merlin A popsuła się ta część co woda do spłuczki leci i potem jak już się spłuczka napełni to powinno się zablokować i więcej woda nie powinna lecieć a u mnie cały czas leci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Castoramy niestety w Lublinie nie ma, są dwa obi i leroy merlin A popsuła się ta część co woda do spłuczki leci i potem jak już się spłuczka napełni to powinno się zablokować i więcej woda nie powinna lecieć a u mnie cały czas leci :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no czyli pływak:tak:kochana weź to tymczasowo zablokuj podkładając cos pod niego bo jak on nie opada to woda cały czas leci do w-c:tak:a małż napewno jak wróci to cos zaradzi:tak:

Ostatnia edycja:
Asia ,bo mi umkneło ,a na co ty te leki bierzesz ,bo sie domyślam ,ze to jakiś silne ,skoro czujesz sie tak zle po odstawieniu,trochę mi straszno po twoim opisie,że masz az takie objawy uboczne.
Ciekawe co u Luny i jak jej bóle głowy?/
No właśnie Wiki jak tam z m??

Matra z tamtym czyli z czym???

Madziula biore leki bo zaczęłam w zeszłym roku ,jak wiesz robiłam prawo jazdy siedzenie w domu i inne pomniejsze rzeczy doprowadziły mnie do depresji i nerwicy lękowej i agresji musialam wychodzic z domu zeby dzieci nie skrzywdzić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:teraz jest lepiej biore leki tzn tylk oten Setaloft moge po nim prowadzic jestem spokojniejsza i nie mam nerwów :tak:

cześć laski M w domu i nie mam jak posiedzieć na kompie, ale byle szybko prześle wam kilka fotek z wekendu;-) Przyznano nam rodzinne wiec coś więcej kaski będzie, ale brakuje nam drzewa więc dodatkowe wydadtki...qwa zawsze coś:sorry:
moze coś jeszcze poczytam:rofl2:
Kerna ale oczy ma duze synuś a Ty laseczka :tak:;-)

udało mi sie dostac do lekarza ale czekałam ponad godzinę ale na 2 miesiace spokój dojazd nawet mozliwy autobus staje pod samym szpitalem Przyjechałam do domu mąz ugotowal makaron do pomidorowej i teraz ja musze ja zjesc :wściekła/y: jutro nic nie gotuje :no:Zuzka płacze bo pani zadał im zeby narysowali pomnik Chopina :szok::szok::szok::szok::szok: Wojtek oczywisc i lekci nie odrabia bo wszystko jest dla niego głupie i na razie rzuca zeszytami :cool:

reklama
cześć laski M w domu i nie mam jak posiedzieć na kompie, ale byle szybko prześle wam kilka fotek z wekendu;-) Przyznano nam rodzinne wiec coś więcej kaski będzie, ale brakuje nam drzewa więc dodatkowe wydadtki...qwa zawsze coś:sorry:
moze coś jeszcze poczytam:rofl2:
A to M ma wolne?jak dlugo?Fajnie ze udalo wam sie zalatwic rodzinne:tak:.Fotki super.Michal ma super wielkie Oczka i Ty ladnie wygladasz:tak:
Szkoda Wiki ,ze zmiekłas ,ale bądz pewna ,ze następnym razem zachowa sie tak samo,bo skoro sie nie gniewasz i dałaś sobie wytłumaczyć ,ze on nie ma za co przepraszać ,to dalej tak bedzie:tak::eek:on będzie leżał,a ty będziesz latała od jednego do drugiego,:tak:
Zgadzam sie .
No tak juz jest bo tak tesciowa go nauczyła ze wszystko pod nos trzeba mu postawic to tak jakbym miała 3 dzieci:szok::szok::szok: a on nie powiem bo czasem zabawi ale nigdy np. dzieci nie kompał:crazy::crazy::crazy:nie karmił wszystko tylko ciągle ja no bo on cos ma do roboty i nigdy czasu nie mial ale zauwazyłam ze jemu dzieci czasem przeszkadzają kocha ich ale ja wiem ze tak jest i ja mu to wiele razy mówiłam a co do tej ostatniej kłutni to tez mumówiłam ze zle mi z tym ze mi to lezy na sercu a no mi powiedział zeby nie wymyslac i ja mi nie pasuje to moge isc:wściekła/y::-:)-(ale dzieci zostają z nim:szok:on był całkiem inny jak nie bylismy po ślubie teraz strasznie sie zmienił i czasem sobie mysle ze jak tak dalej bedzie to wygasnie to moje uczucie do niego bo płomyk z mojej strony jest coraz mniejszy:-:)-(
Ale powiem wam ze tesciowa z tesciem ma tak samo i ja mojemu mąwie ze to sie musi zmienic ale on uważa ze sie nie zmieni i dalej bedzie tak samo bo wszystko trzeba naszykowac jedzenie ubranie :eek::wściekła/y:mam czasem dosc
Smutne jest to co piszesz.On sie tak zachowuje jakby mu na was nie zalezalo_On chce aby dzieci z nim zostaly jak wy byscie sie rozstali?????To te dzieci to by lazily,glodne i chlodne.Brudne i zasmarkane skoro on nic przy nich nie umie zrobic:wściekła/y:.
:tak::tak: a ja slyszałam jeszcze nasączonej moczem dziecka pieluszce tetrowej i tym posmarowaniu języczka. :sorry:

:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: Jak następnym razem przyleje malemu za to , że chodzi po świecie to też nie będzie miał później żadnych wyrzutów? Nie będzie widział problemu?:sorry::confused2:

O kochana :no: Teściowa teściową ale teraz ty jesteś szczęśliwą właścicielką próżniaka. :baffled::oo2:;-):rofl2: Na ile mu pozwolisz na tyle będziesz do końca życia koło niego dryndała:tak:. Nie mówiąc o zdejmowaniu skarpetek , bo bedzie wielce zmęczony po pracy.:rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

:tak::tak::tak: z czym? :confused:

super:tak:. A jak się czujesz?

Szkoła ma wolne, bo całe miasto zawalone końmi, straganami, przyjezdnymi...:tak: Poza tym jak tu uczyć się w szkole jak tutaj taka impreza miastowa.:rofl2: My zawsze na wagary chodziliśmy.:-D

fajna , fajna. :tak: A ilu pijanych :szok:. Oczy dookoła głowy trzeba mieć. O mały włos jeden nie wpadł na Amelię. :szok: Jak skurczygnata pchnęłam to poleciał na drugi koniec ulicy.:zawstydzona/y::-p:sorry:

Udało mi się kilka fotek pstryknąć.:-) Niestety do koników nie doszliśmy.:no::-( Za dużo ludzi, straganów. Za duży tłok. Może potem jeszcze raz wyjdziemy, gdy sie przeludni.:tak:
Sliczna masz ta Twoja 3 dzieciaczkow :tak:.

Pediatra dala cos do smarowania dziaselek.To nie jest na szczescie zapalenie :tak:.
Bylam na klachach i bylo bardzo milo.Pozniej na spacerku z kolezanka bylam.W domu obiadek i sprzatanie.G dzis nie idzie do klubu wiec mamy czas dla siebie.Zaraz idziemy sie wszyscy pobawic z Oliwka:tak:.Wejde wieczorem .

Do góry