tygrysek82
Fanka BB :)
Pyciolku Fifi został z Tatusiem a ja SAMA
a jak było u mamusi?pociagiem jechalaś?jak Fif?
a jak Fifowa wysypka?
100 pytań do....spowiadaj się teraz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pyciolku Fifi został z Tatusiem a ja SAMA
a jak było u mamusi?pociagiem jechalaś?jak Fif?
a jak Fifowa wysypka?
100 pytań do....spowiadaj się teraz![]()
a dziswic sie dziecku ze czułości potrzebuje![]()
oj tatuś miał wolne od pracy ale za to cały dzień z FifimPyciolku Fifi został z Tatusiem a ja SAMAwyszlam z domu rano i wrocilam o 19
jeny ale bylo tak fajnie samej
![]()
oj Pyciolku przyznam ci sie że strasznie mi było potrzebne takie kilka godzin sam na sam ze sobąoj tatuś miał wolne od pracy ale za to cały dzień z Fifim
zazdroszcze wypadu
dokładnie;-)oj Pyciolku przyznam ci sie że strasznie mi było potrzebne takie kilka godzin sam na sam ze sobączłowiek ładuje wtedy akumlator , i aż chce mu sie wieczorem do domu wracać
![]()
A TWoj Amo tak cały czas bedzie mial prace mobilną????dokładnie;-)
dlatego ja tak lubie na zjazdy jezdzic
tzn teraz juz nie lubie jak jest D w domku bo w domku teraz jest rzadko:-(buuuuu
a WY nadal śpicie?
Agatkas jest 8.02-pewnie czekasz na Zuzie![]()
A wiecie skąd te ciapki na Filipka brzuszku od pierdzielonego truskawkowego Panadolu w syropiezawsze po nim go wywala
myślałam że wczesniej było to spowodowane tym ze Fifi ma coś do truskawek ale pozniej zjadał truskawkowe danonki i nic mu nie było więc teraz jak gorączkował podałam ten Panadol z myślą że juz go nie wysypie a tutaj zong
![]()
no właśnie jeszcze nie wiadomo...teraz pracuje w delegacjach na kraju,a potem wyjedzie za granice...ale najsmieszniejsze jest to ze bedac za granica bedzie czesciej w donku niz terazA TWoj Amo tak cały czas bedzie mial prace mobilną????