reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Cześć, powolutku, małymi kroczkami powracam do świata żywych. Posmarowałam się wczoraj maścią z ibuprofenem raz w ciągu dnia i raz na noc, ale się wyspałam :-), budziłam się kilka razy żeby zmienić pozycję, a nawet nie pamiętam żeby bolało. Dziś już dość żwawo się ruszam, więc raczej obejdzie się bez smarowania, najwyżej Apap łyknę, mam nadzieję, że w ciągu kilku dni wrócę do formy :tak:, choć katar i kaszel nadal dokuczają :wściekła/y:.

Madzik na gardło polecam Tantum Verde w aerozolu, mi pomogło :tak: i zdrówka życzę.

Kasik1106 dzięki za streszczenie minionego tygodnia ;-), chętnie też skorzystałam, bo na pewno nie nadrobię :no:.

reklama
louisie ja ci zazdroszcze jednak tego remontu;-) będziesz miała sliczne wyremontowane mieszkanako na przyjście maluszka:tak: super sprawa:tak: a my się gnieździmy w kawalerce i tak pozostanie jeszcze pewnie długo, bo z budową dopieo będziemy ruszać na wiosne...na tych 30metrach musze wykorzystać dobrze każdy cm;-)
mam nadzieje, ze wasza ekipa remontowa spisze się na medal;-)

może brzuchmi tak rośnie, że pępek nie nadąza:-p

:śmiech: mozliwe.ale patrzac na Twoje foty to ty chudzinka jestes :-) tez sie ciesze z remontu teraz.jest na tyle wczesnie ze w sumie moze cos jeszcze posprzatam. w czerwcu juz bym duzo nie narobila ;-).mama pomoze i heja. m obieal nowe okna pomyc.;-) juz sie pogodzilam z poczuciem krzywdy ze mi za wczesnie sie wladowali z tym remontam do mieszkania i teraz sie juz ciesze. a Ty sie kocchana tez powinnas cieszyc bo niedlugo sie do domku wlasnego przeprowadzicie-to dopiero jest super sprawa :-) a nasz 2 pokojowy dom tez nie jest dzy-niewiele wiekszy niz wasza kawalerka ;-)ale juz widze jak powoli nabiera to ksztaltow :-) posciagalam programy i poblokowalam sobie wszystko w przegladarce co mi ciagnie dodatkowe downloady i nic mi nie chodzi teraz. ani gify ani pgrubienia..."dzien dobry rozum", jak to mowia ;-) ale bedzie taniej i wiecej do wykozystania megabajtow :śmiech: aha-mierzylam wczoraj cisnienie i mam 97/64 a tetno 67. i to cisnienie po calym dniu biegania i dopiero co wypitaj 2 kawie :szok: ale chyba lepiej niskie niz wysokie

:śmiech: mozliwe.ale patrzac na Twoje foty to ty chudzinka jestes :-) tez sie ciesze z remontu teraz.jest na tyle wczesnie ze w sumie moze cos jeszcze posprzatam. w czerwcu juz bym duzo nie narobila ;-).mama pomoze i heja. m obieal nowe okna pomyc.;-) juz sie pogodzilam z poczuciem krzywdy ze mi za wczesnie sie wladowali z tym remontam do mieszkania i teraz sie juz ciesze. a Ty sie kocchana tez powinnas cieszyc bo niedlugo sie do domku wlasnego przeprowadzicie-to dopiero jest super sprawa :-) a nasz 2 pokojowy dom tez nie jest dzy-niewiele wiekszy niz wasza kawalerka ;-)ale juz widze jak powoli nabiera to ksztaltow :-) posciagalam programy i poblokowalam sobie wszystko w przegladarce co mi ciagnie dodatkowe downloady i nic mi nie chodzi teraz. ani gify ani pgrubienia..."dzien dobry rozum", jak to mowia ;-) ale bedzie taniej i wiecej do wykozystania megabajtow :śmiech: aha-mierzylam wczoraj cisnienie i mam 97/64 a tetno 67. i to cisnienie po calym dniu biegania i dopiero co wypitaj 2 kawie :szok: ale chyba lepiej niskie niz wysokie

no przy tobie napewno chudzinką nie jestem;-)
fajnie, ze masz pomoc najbliższych przy tym remoncie:tak: to nieocenione:-D

ale ciśnienie faktycznie bardzo niskie masz...ja nie mam niestety czym zmierzyć...

no przy tobie napewno chudzinką nie jestem;-)
fajnie, ze masz pomoc najbliższych przy tym remoncie:tak: to nieocenione:-D

ale ciśnienie faktycznie bardzo niskie masz...ja nie mam niestety czym zmierzyć...

u mnie u tesciow teraz sa sprzety potrzebne(waga elektroniczna i cisnieniomierz wiec korzystam :-)

geperty - dobrze, ze juz Ci lepiej:-)

louise - fajnie Ci z tym nowym, świeżutkim mieszkankiem. Miesiąc wytrzymasz, a za to później, ach... A o tym niskim ciśnieniu powiedz lekarzowi za tydzień na wizycie:tak:

atabe - co do Twojego pępka nie mam pojęcia o co w tym wszystkim chodzi. Jedno mogę Ci powiedzieć - mój się spłyca, ale nie boli. Za to robią mi sie dwa rozstępy na brzuchu i to jest straszne... A smaruję sie środkami przeciwko rozstępom, ale to chyba działa genetyka, bo moja mama miała pełno:-(

louise jak miło widzieć twój avatarek:-)odpocznij i wskakuj w tryby lipcóweg od jutra:-Da panowie pewnie się będą starać dla takiej fajnej "kierowniczki";-)

yustynia to gratuluje netka, czuję twoja radość:-D

Mystigue witaj w naszym gronie:tak:

ania_pestka może to już skórcze Braxtona? poszukałam z ciekawości bo nie pamiętałam kiedy moga się pojawiać.
Skurcze Braxtona-Hicksa Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży

kasik z tym katarem masz chyba rację, też czytałam o tym ale za każdym razem jak mam atak boję się że choróbsko:no:na szczęście już mi prawie przeszło ale muszę siedzieć przy pootwieranych oknach, widać tlenu mi trzeba bo się zakisiłam w tym domu:-D:-p

atabe coś mi się obiło o uszy o tym bólu pępka ale nie pamiętam gdzie i co:sorry:na pewno nie jako coś złego:no:mnie za to od jakiś 2 tygodni czasem 2 czasem z 6 razy dziennkie na dole tak zaboli -nagle, mocno i krótko, ale tam są nóżki tam kopniaki czuję więc myślę że mi kopie po szyjce:tak:

cześć Beatka25:happy:

M mi nie chciał swojego bounty ostatnio dać a ja do brzunia "zobacz jaki tatuś niedobry, nie chce Ci bounty dać":-pI tak ze wszystkim ostatnio jade - ze skutkiem:-)

Hej hej :-) Ja tylko na moment. Wpadłam się przywitać i za chwilę lece pozałatwiać pare spraw... Na szczęście czuję się już dobrze, tylko katar został, ale co zrobić... :-)

Dzień Dobry:happy:

Ja tylko na chwileczkę-przywitać się
Mam dziś wizytę i o dziwo mam strasznego stresa:baffled: Sama nie wiem dlaczego,ale jakaś taka poddenerwowana jestem.Pewnie ważenia tak się boję;-)
Znowu czeka mnie conajmniej dwugodzinne siedzenie w poczekalni.Z powrotem będe pewnie dopiero ok.16

louise Lepsze niskie niż wysokie:tak: Zawsze mi to lekarze powtarzają.U mnie ciśnienie w domu nigdy nie przekracza 110/70, a na ogół to ok. 100/70.Na wizycie zawsze jest troche wyższe.Za to puls już mam na maksa.Poniżej 100 nie schodzi:no:

atabe też mnie pępek boli.Zastanawiałam się nawet,czy przepukliny nie mam.Myślę,że to od ego,że mi go strasznie ostatnio wywaliło.

Miłego dnia dziewczynki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
louise niziutkie to ciśnienie ale lepsze niż za wysokie, jak nie ma skoków nagłych to myslę że jest oki - na moją medyczną wiedzę:-D

keejt odziej się dobrze;-)

reklama
Do góry