reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zastanawiałam sie co to sie dzieje ,ze Maliny tak długo nie ma:-Da my z k.celem urozmaicenia ,a właściwie ja wymyśliłam ,ze nie będziemy sie do końca marca kochać w łózku w sypialni,żeby nie spowszedniało ,najgorej jak jest na wyciagniecie ręki ,ma teraz kombinować i zabiegać :-D:-D:-Dzobaczymy jak nam to wyjdzie i dokąd będzie mnie ciagał:-D

reklama
MH :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Madziula do drewutni cię zaciągnie no coraz cieplej jest:tak::tak::-D:-D:-D
A teraz wam napiszę coś na temat sexu i jak to trzeba uważać co by dzieci nie dojrzały was w łóżku tudziez innym miejscu:-D:-D
wraca wczoraj Julina ze szkoły zjadła obiad gadamy i nagla mama wiesz a mama Wiktori całuje jej tate po siusiaku:szok:
ja e Julcia chyba coś Wiki się pomyliło:eek::eek:
Julina nie mama Wiki nam dziś mówiła że szła do łazienki siku a jej tata siedział goły na stole w kuchni i stękał a mama klęczała goła i całowała go w siusiaka:eek::eek::eek:
ja wiesz Julka może jej się zdawało wiesz może mama Wiki musiała coś tacie pomóc i on sapał bo mu coś robiła no wiesz czasam ludzie spią nadzy i dlatego byli na golasa:confused2::confused2::confused2:
Julina swoje mama Wiki to widziała i napewno mama nic mu innego nie robiła nie leczyła nie pomagała tylko całowała i lizała w siusiaka:szok:
no więc powiedziałam Julinie że wiesz dorośli czasami różne rzeczy robia a dzieci nawet jak to widzą to nie powinny innym o tym mówić wiesz....
a Julina ja bym nie powiedziała mama wiesz??
ja to dobrze(i próbuje skończyć temat)
a Julka mama a ty nie całujesz Piotra w siusiaka co??
ja no nie:-p
no to dobrze bo siusiaki są do sikania i sexu a nie do całowania no!!!!
no więc pilnujcie co by was dzieci nie przyłapały bo potem cała klasa wie i rodzice pewnie też:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Niestety istnieje takie ryzyko jak sie ma dzieci ,a wstyd jak cholerka ,ja słyszałam kiedyś historyjke przekazywaną z ust do ust ,ze rezolutna dziewczynka w sklepie na wieści ,ze mama jej nie kupi jakiejs lalki ,na cały głos krzykneła:kup mi ,bo inaczej powiem babci ,ze całowałaś tatę w siusiaka:-D!
Net mój dostał zamuły zablokował sie na 9.08 i nie chcił nic do przodu nie mogłam nic otworzyć ,musiałam go wyłączyć:szok:

Widzę ,ze tu ruch zmalał ,wiec idę sobie posprzątać ,co by nie pisać posta pod postem::))

Witam :-):-):-)
Za oknem piękne słońce aż się żyć chce :tak::tak::tak:
Powiem szczerze że nic nie poczytałam i zrobię to dopiero później jak maja zaśnie. :tak::tak: I dzisiaj znowu nie ma wody a moja głowa woła o pomstę do nieba :crazy::crazy::crazy:

Ha ha Madziula no wstyd:-D:-D:-Dja sobie omyslałam no kurcze w sypialni robi się dużo rzeczy le nie koniecznie bym chciała żeby pani w szkole i rodzice kolegów mego dziecka o tym wiedzieli:-pno jak sobie pomyśle że dziś pójdę po Julinę do szkoły i spotkam mame Wiki no to....jak nic mi się to przypomni:eek::-D:-D:-D:-D
a co was kobiety tak wywwiało co?????????????????????????????

a co was kobiety tak wywwiało co?????????????????????????????
wpajamy dzieciom zasady , że co widziały niech o tym zapomną , co by z domu nic nie wyszlo.:-D:-D:-D:-D

Amelia poprzytulała się z rana do kocyka i nici ze spania.:confused2::confused2::confused2: Zciągnęłam kiedyś z youtube takie dziecięce piosenki, potem posklejałam to specjalnym programem, poprzerabiałam i mam teraz wesołą płytkę z teledyskami dla dzieci.:tak::-) Włączyłam młodej. Tańczy, klaszcze, chodzi w kółeczko. Disco na całego.:-D

Ostatnia edycja:
Ja już wyłaczyłam kompa i nawet podkurzałam :tak: Ale m zadwonił i poprosił żeby mu coś na necie sprawdzić wiec znowu na bb jestem :szok: nie mogłam sobie odmówić :-p

Malinka, historia pierwsza kalsa :szok:;-):-D Mam nadzieję, że mnie dzieci nigdy nie przyłapią :tak: Aczkolwiek ja zdybałam rodziców w dzieciństwie :eek: Ale nie maiłam dobrych wspomnień :eek:

Aniuta choćby tylko po bożemu w pozycji horyzontalnej to też bym nie chciała,zeby ktoś obcy wiediał...
Zapomniałam wam opowiedzieć........Klaudia ma Simsy troszke juz gra no i doszła do monmentu ,ze mozna robić dzieci ,albo bara- bara,no i któregoś razu woła nas i pokazuje jak simy robią bara-bara pod kołdrą.
Nie widać nic ,ale słychać odgłosy całowania i jak sie kołdra rusza:-D
Idę pewnego pieknego dnia z Ksawikiem z przedszkola ,a on do mnie:Mamo,a wy z tatą potraficie tak samo robić jak simsy pod kołdrą??
Mówie ,tak potrafimy -dusząc sie ze śmiechu
a Ksawier -to pokażecie mi w niedziele rano ,dobrze,:-D:-Dbo chciałbym zobaczyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wpajamy dzieciom zasady , że co widziały niech o tym zapomną , co by z domu nic nie wyszlo.:-D:-D:-D:-D
:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-Dwariatka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aniuta choćby tylko po bożemu w pozycji horyzontalnej to też bym nie chciała,zeby ktoś obcy wiediał...
Zapomniałam wam opowiedzieć........Klaudia ma Simsy troszke juz gra no i doszła do monmentu ,ze mozna robić dzieci ,albo bara- bara,no i któregoś razu woła nas i pokazuje jak simy robią bara-bara pod kołdrą.
Idę pewnego pieknego dnia z Ksawikiem z przedszkola ,a on do mnie:Mamo,a wy z tatą potraficie tak samo robić jak simsy pod kołdrą??
a Ksawier -to pokażecie mi w niedziele rano ,dobrze,:-D:-Dbo chciałbym zobaczyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-DMadziula i co pokazaliście:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnasze dzieciaki są coraz lepsze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry