reklama
W
wika_20
Gość
jAK SKONCZY 3 M napisz czy kolki i gazowniki przeszly jak reka odjal :-)Mój też ma stópki i rączki zimne jak chwilę pobryka poza kołyską
W
wika_20
Gość
Moj tez ma lodowate ,,, a babcie zimno mu i zimno mu nie potrafia zrozumiec ze tak jest ok.... tylko ubierz go zimno mu 

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
witam sie
dzis juz po spacerku - grzechem by bylo odpuscic taka piekna pogode !! poltorej godzinki lazilysmy a teraz maluch spi
ale to mi juz pachnie wosna!!! och ale by bylo pieknie jak by juz tak zostalo !!
a co tu slychac ?? bo nawet nie mam kiedy was poczytac !!
dzis juz po spacerku - grzechem by bylo odpuscic taka piekna pogode !! poltorej godzinki lazilysmy a teraz maluch spi
W
wika_20
Gość
Asia a jakiej firmy sa od 4 m ?? sloiczki;-)
G
Georgina
Gość
Witamy się
Ależ piękna pogoda od 3 dni, wiosna idzie?
Nim nadrobię to napiszę co u nas. Misia pięknie przesypia nocki, budzi się w nocy 1 raz na jedzonko, potem to już nad ranem
Śmieszka z niej na potęgę rośnie
Już nie mamy głębokiego wózka, przerobiłam go na nosidło na stelażu bo już tak babeczki wożą dzieci z tego co widziałam a Martynka wprost szczęśliwa bo wszystko widzi
A ciekawska jest okropnie
Od wczoraj mam @. I od wczoraj zaczęłam plastry stosować. Ale były schizy bo się bałam co by się nie poniszczył przy naklejaniu
Chyba Chrzciny zrobimy wcześniej. Mieliśmy w kwietniu, ale Mój J mówi co by brzydko pisząc 'mieć już to z głowy'. Poczekamy do marca bo ja wolałabym by Martynka nie kisiła się w kombinezonie podczas Chrztu bo ona tego po prostu nie lubi
Aha, Martynka jak nie ma smoka w buzi to wcina skarpeteczki z łapek
Skarpetkowy pożeracz
Nim nadrobię to napiszę co u nas. Misia pięknie przesypia nocki, budzi się w nocy 1 raz na jedzonko, potem to już nad ranem
Już nie mamy głębokiego wózka, przerobiłam go na nosidło na stelażu bo już tak babeczki wożą dzieci z tego co widziałam a Martynka wprost szczęśliwa bo wszystko widzi
Od wczoraj mam @. I od wczoraj zaczęłam plastry stosować. Ale były schizy bo się bałam co by się nie poniszczył przy naklejaniu
Chyba Chrzciny zrobimy wcześniej. Mieliśmy w kwietniu, ale Mój J mówi co by brzydko pisząc 'mieć już to z głowy'. Poczekamy do marca bo ja wolałabym by Martynka nie kisiła się w kombinezonie podczas Chrztu bo ona tego po prostu nie lubi
Aha, Martynka jak nie ma smoka w buzi to wcina skarpeteczki z łapek
sylwik1987
Filipek
Kopciuszku - w albumie umieściłam zdjęcie tej wysypki Filipa, nie jest super jakości ale coś niecoś na nim widać.
kopciuszek2107
Fanka BB :)
kopciuszku, może to jednak nie wina nabiałuJakiś dobry dermatolog by się przydał ;-) Pijesz może soki z kartonu? One podobno dość mocno uczulają
Co do kup, to u nas ilościowo i jakościowo bez zmian![]()
No wlasnie ja tez tak mysle,bo skoro nie jem nic a wysypka raz zniknie raz powroci to chyba to jednak nie jest od tego

Sokow nie pije rzadnych

Asia już dajesz małemu słoiczki? Ja też bym chciała szybko, bo mały kawał chłopa (6200 już waży), a 3 miesiąc już tuż tuż...zresztą dostał już nawet leki dla dzieci powyżej 3 miesiąca.
Ja no sam poczatek zaczelabym jednak od soczkow

u nas tez tak jest...od urodzenia Gabrysia raczki ma lodowate i lekarz powiedzial nam to samo, wiec sie juz nie przejmujemy... co do temperatury to u nas jest 22minimum ,bo ja jestem zmarzluch straszny i nie wyobrazam sobie aby bylo zimniej![]()
Ja tez zmarzluch

Moj tez ma lodowate ,,, a babcie zimno mu i zimno mu nie potrafia zrozumiec ze tak jest ok.... tylko ubierz go zimno mu![]()
U mnie tesciowa gada to samo

W
wika_20
Gość
witam sie
dzis juz po spacerku - grzechem by bylo odpuscic taka piekna pogode !! poltorej godzinki lazilysmy a teraz maluch spiale to mi juz pachnie wosna!!! och ale by bylo pieknie jak by juz tak zostalo !!
A ja musze czekac na meza zeby pujsc

reklama
sylwik1987
Filipek
u mnie z ta wysypka jest tak samo, raz znika i prawe że jej nie ma, a nnym razem jest cały wysypany..-lekarka mówi że podobno tak czasem jest, a i skaza białkowa nie wyklucza alergii kontaktowej(tzn podobno czasem obydwie idą w parze...).No wlasnie ja tez tak mysle,bo skoro nie jem nic a wysypka raz zniknie raz powroci to chyba to jednak nie jest od tego
Sokow nie pije rzadnychowocow tez nie jem
wczoraj tylko poloweczke brzoskwini,nabialu nic
jem tylko kanapki z wedlina,maslo roslinne,ziemniaki i miesko i nic pozatym
no czasami zjem biszkopty ciastka.Ja juz szczerze mowiac przez te wysypki mam dosc karmienia cycem:-(az mi sie ryczec chce jak widze jak moje dziecko wyglada:-(i tak sobie mysle co jakis czas zeby przejsc na sztuczne
tylko ze jesli to alergia to lepiej byloby zeby byl na cycu,tylko ze jua sie chyba wykoncze:-
-
-(ach dziewczyny mam dosc:-
-
-(
Ja no sam poczatek zaczelabym jednak od soczkowna poczatek mona je rozrobic pol na pol z przegotowana woda
i zaczac od jabłuszka
Ja tez zmarzluchi tez u mnie jest minimum 22
U mnie tesciowa gada to samo![]()