reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
witam sie i ja

maltanka
ja przez kilka lat chcoziłam do Avalonu na Krakowskim i szkoła jest super, uczą młodzi ludzie, małe grupy, bło naprawde fajnie:tak::tak:

mmiłych spacerków życzę, pogoda wpaniała:tak::tak::tak:

my wczoraj mielismy ciężki dziń bo mały pac nie chciał, męczą go gazy, niby nic takiego nie zjadłam co mogło by mu zaszzkodzić:no:no ale bylismy dzielni i przetrwaliśmy, dałam mu eż troszeczkę koperku i w nocy było już lepiej tylko 4 razy wstał:tak::tak:dzisiaj już jest normalnie, je i śpi i troche marudzi zanim zaśnie:tak::tak::tak:

miłego dnia kochane

a ja z innej beczki

znacie może jakąs dobrą szkołę j. angielskiego?
Ja też nie pomogę, bo do takiej szkoły chodzilam tylko jako dziecko, ale podobno w Empiku dobrz uczą. Ja sie sama staram uczyc, oglądam filmy i tv po ang, no i mam jeszcze ksiażke to tez sobie tłumaczę tylko qrcze samozaparcia troche brakuje :-(

a ja z innej beczki

dla dzieci?:no::no::no::no: ja chodziłam z bratem do Sobieskiego na Racławickich- oprócz liceum jest tam szkoła j. angielskiego, gdzie fajnie uczą w małych grupach...i dzięki temu po 1,5 roku nauki zdałam CAE bez większego przykładania się:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

mandziula pierwsze koty za płoty;-);-);-);-)

a ja z innej beczki

:no::no::no: dla dorosłych, takich zaawansowanych. M szuka dobrej szkoły, bo samozaparcia brak, a do tego brak kontaktu z językiem robi swoje, wiem to po sobie:happy:

A Metodyści metodysci, lublin, angielski, szkoły językowe lublin, szkoły języka angielskiego, kursy językowe, szkoła metodystów, college metodystów, nauka angielskiego, certyfikaty językowe, szkolenia dla firm, business english
Moim zdaniem to najlepsza szkoła w Lublinie

Maltanka jak wychodzisz z hubercikiem na dwór...wózkiem czy na nózkach...????

:no::no::no: dla dorosłych, takich zaawansowanych. M szuka dobrej szkoły, bo samozaparcia brak, a do tego brak kontaktu z językiem robi swoje, wiem to po sobie:happy:

no to Sobieski jak bardziej jest dla dorosłych:-) oj, wiem to też po sobie....wtórny analfabetyzm:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok:masakra:crazy::crazy::crazy::crazy: moi koledzy jeszcze w liceum chwalili metodystów, ale nie wiem dokładnie, gdzie mają siedzibę:sorry:

Maltanka jak wychodzisz z hubercikiem na dwór...wózkiem czy na nózkach...????

wózek biorę ze sobą, i tak pół na pół, trochę się wozimy, trochę trzymamy za rączki i chodzimy.

Cześc dziewczyny w jakim wieku pierwszy raz bylyście z dzieckiem u stomatologa. Mozecie jakiegoś polecić typowo dzieciecego i na NFZ

ja nie pomogę, nie byłam jeszcze

reklama
Do góry